Иване, като ще цитираш цитирай като хората

Както отбелязах, на протеста имаше тълпа. Тълпата прави разни неща. Вие съзнателно се идентифицирахте като част от тълпата много по-рано. Ерго и вие сте в кюпа с всички останали. Даже ако това беше кампания по ДиД щяхте да вкарвате демидж като суорм. Ениуей, точно ти по принцип не си част от тълпата, защото по думите си отишъл по-късно да помагаш на пенсионерите. Но пешо е бил. целта на протеста беше да се съберат и да се консолидират всички които са недоволни. еми събраха се. всички които бяха недоволни бяха на едно място и бяха заедно. пешо не е метнал и една ограда. метнали са я скинарите и ултрасите. пешо не е имал за цел да прави безредици, той е искал да протестира мирно. но там той е бил с други хора, които са искали да правят безредици. и той предварително съзнателно се е съгласил да ходи с тях на протест. когато те са тръгнали да си правят безредиците той не си е тръгнал. останал е. значи по нито едно време на протеста той не се е отделил от тълпата, през цялото време е бил с нея. или дори пешо да го е направил много от онези пребити пенсионери и арестувани невинни хора очевидно не са го направили. щото ако всички си бяха тръгнали, когато скинарите започнаха да мятат огради само скинарите щяха да ги бият, нали така

защо пенсионерите не ги бият по футболни мачове?
че съм "комуняга" е в общи линии вярно. (макар че зависи какво имаше предвид под комуняга) Като преди известно време си говорихме с Дон Хорхе се оказа, че съм и конфуцианец

но това не ми пречи да мисля адекватно. за разлика от някои други хора.
ама с теб пък конкретно сме си говорили хиляда пъти, че разликата между мен и станишев е, че аз съм комунист, а той не е. както не са и онази сбирщина хора дето се събира на бузлуджа всяка година

и вярно е, гласувах за него на предните избори и не съм особено доволен от управлението му (пък може да ти кажа, че от всичките тука дето мятахте огради аз съм най-силно пострадал от това правителство - предполагам, че съм единственият от вас, който е засегнат в личен план. ама няма сега кво да се правим на интересни по тоя повод). И просто няма да гласувам за него на следващите избори... това е формата на протест, която съм избрал, защото тя е единствената, която ще проработи и която няма да докара куп главоболия на мен, на държавата, на рандъм невинни двойки, които са излезли да се разходят из борисовата градина и на още по-рандъм хора, които ги е хванало задръстването по цариградско като са се прибирали от работа

а, бетани, напълно съм наясно за разликата между всеобщата декларация за правата на човека и американската конституция. но вярно е, не се изразих ясно - споменах американската конституция защото тя, е единствената която дава законно право на народа си да прави безредици във формата на протест срещу властта.
ако искаш може и юридически да си говорим. И аз съм бил при шопов

добавено: не ме разбирайте погрешно. не съм за полицейското насилие. изобщо не го оправдавам. но нещото, което ми е много по-неприятно от полицейското насилие е агресията от страна на скинарите и на ултрасите, които провокират полицейското насилие. защото не съм чул досега за случай, когато човек си минава през подлеза на ндк да му скочат да го бият полицаи. а за обратното съм слушал доста. и ми е неприятно, че всички обвиняват полицаите, когато първопричината за проблема в случая не са те. тълпата е. вярно - част от тази тълпа бяха нормални хора. ама можеше да не вземат ненормални със себе си или като видят че онези са ненормални да си тръгнат или да опитат да ги неутрализират. ама не само пешо и още трима отгоровници ами всички заедно.