Crematory написа:
Не бих отказала да правя филми...
Да му се невиди, неосъществена актриса съм...
Пак гладна щях да си остана, но поне щеше да си ми харесва
Кой знае всъщност и там каква мизерия е като начин на преподаване...сигурно и театъра щях да намразя...
Абе не ми е лесно на мен
За лекар и юрист не ставам, особено за второто. Първото много учене, братче. Първо 5 години, после още 3...после цял живот да доучвам, как не

А пък юрист...само във филмите са им много парите...тука ако не си внук,дъщеря/син, племенник и братовчед на адвокат, няма да стане

Ами аз уча право. Ние в курса сме приблизително 350 човека,но имам чувството,че има още едни около 100 човека,"привидения",които по някакъв начин съществуват,явяват се на изпити и преминават от курс в курс.
И въпреки бройката мисля,че няма да останем без работа.
Но за каква "реализация" говорите? И защо все държавата ви е виновна? България в началото на ХХ-ти век е била типична селска държава. И ние искаме за един век да излезем от селата,да проговорим на чужди езици,да изградим красиви и благоустроени градове и перфектна икономика. Алеко Константинов добре го е написал. В началото на "Бай Ганю тръгна по Европа" мисля,че беше. "Бай Ганю съблече дебелия анадолски ямурлук,помогнаха му да надене брюкселския сюртук и ,като го видяха така пременен,всички казаха,че е цял европеец."(цитат по памет)
Така е и със самата държава. Няма конкретни виновни за това положение.
Купете си къщи по селата и ако има нещо за превеждане-превеждайте.Ако няма-обработвайте си градината. А най-хубавото е и двете паралелно.Това е чудесен начин на живот. Никаква икономическа криза не може да ви засегне. Супер реализация.