Scarface написа:
аз лично не бих се оплакал, че не ми остава свободно време от учене

Тази година как свикнах да си клатя ташаците... не е истина...
Даже на моменти се чудя, как съм ходил от 9 и 15 до 4 часа, че и по-късно на лекции и упражнения
Предния семестър помня, че няколко пъти се опитах да остана махмурлия на една от двете лекции за седмицата в петък от 13 часа! Отиване - трудно, а дрямката е неизбежна. И като пия, си знам - просто следващия ден е отписан. Пък и какъв е смисъла, като допреди няколко часа е било - певици, твати оновати, тоя на дъската ти пише съвършено различни неща.

Но не съм изтървал много заради купони. Малко часове имахме
Ооо, няма да забравя на едни географчета в НПМГ какъв урок им изнесох. Абсолютно насвирен бях до 6 сутринта. Пробваха те да си правят ташак с батко си, ама къде си одят? Стефани как пее - Сбъркал си адреса
Между другото НПМГ е метълско даскало, колкото ФМИ е метълски факултет
Обаче 10-то в Младост голям кеф... бях там медийната звезда

ФЕН ТВ е много гледана телевизия. Ама кофти, че една даскалка реши да ми трови живота. Аз събрах супер рейтинг за кратко време. Да ти преподават само отрепки и изведнъж такъв образ

А тя за една година там много не й са качили акциите. Как няма да ми завиди, мама й проста. Страшно противно ми е даскалското племе с такива представители.
Днес не успях да се вдигна за разпределението на стажа. И да си бях навил алармата, просто щях да я изключа. Утре ще си избирам даскало, ако е останал избор. Тия които от дъжд на вятър ги виждаме са първи на такива опашки.
Искат 20 и там колко часа да бъдем в училище. Те луди ли са, полудяват ли? 2-та ми часа дето трябва да ги изнасям ОК, още някой друг дето трябва да прослушам ОК, но 20... не ми плащат, че да наложат такава заетост.