sientelo написа:
Поне в такъв аспект когато започнат да ти държат сметка за всичко, особено къде ще ходиш , с кого ще ходиш, защо ще ходиш и тем подобни
За мен това са мохамедански постъпки. И повечето като правят така, се мислят за мъжаги. Нищо мъжко не виждам в подобни действия. А се срамим от турския кенеф! Много си е била точна композицията.
Една ми разказа страшна случка, абсолютно нагледна, която е натоварена с дълбок смисъл. Схемата е широкоразпространената - алтав мъж (ревнивко, любител на проверките), любовник - можещ, способен и тн.
В един момент на любовникът му прикипяло, че някакво тяхно мероприятие се провалило. Мъжът й в един момент му скимнало да й се обади - "ела тука", предложил й нещо тъпо, а тя нямало как да отхвърли, защото не била спастрила лъжа по-рано, че няма да е на разположение. Казала така и така, любовникът - "добре", ама това добре, не било като друг път.
По една "случайност" (в действителност не) ебачът отишъл именно там и към мъжа й:
- Пич, много те уважавам!
- Познаваме ли се? - попитал мъжа
- Не, но искам да ти направя подарък.
И го коронясал с коледни рога
За продължението на случката всеки се сеща. Авантюристът си отрязал квитанциите вовеки, за "мъжагата" такъв акт удря страшно по достойнството на такива и веднага късат.
Аз си мисля, че само такива с ограничено мислене могат да получат рога. Широкоскроен човек не може. Дори и в действителност да получи, би задал въпроса "защо" първо на себе си и ако не открие отговора, тогава на другия. Така си мисля.
Другото нещо е, че да подариш рогата на Рудолф или извършиш нещо подобно е всъщност "Я не сакам мене да ми е добре, я сакам Вуте да му е зле." Какво се печели с такъв акт? 2-ма неприятели, които си ги направил и помежду им такива.