Дата и час: 22 Яну 2026, 19:23

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 661 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кога се напихте за последен път?
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 20:14 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Ice_Spirit написа:
хахах, ти пък искаш жена ти да пие повече от тебе?! СТранен индивид, я пак си помисли :mrgreen: :bounce:

Да е на моите промили. Ако ме надпие трудно ще го преживея... Все едно да свърша преждевременно.

Снощи какво надиране беше. Всъщност от обед. Половин уиски, малко повече от половин водка, в Най клуб помня ли вече... Като посетих WC-то, връщам се към бара и се цепнах в колоната. Ама под упойка почти нищо не усетих. Сега ме боли яко. Добре, че не съм си цепнал веждата. Още телесни щети - опърляне от цигара, разни охлузвания по крака (като се качах до входа).
Тоя път нямаше тормоз на бакшиши. А на пицарийки. Чудно ми е на приятелката как й идва музата да яде след тежка алкохолна афера, не знам. Пицарийката докато притопли парчето, не че съм се надявал на пица срещу песен, но й предлагам: кажете песен на Теодора от целия й репертоар и ви я запявам на момента. Помня, че в микс-китката ми влизаха изневерявам ти, шумно ли го правя и адреналин. :lol: :lol: :lol: :lol:

Да се напиеш и направиш на палячо - безценно!

Бакшиша как ме изнерви.... Спах в таксито, събужда ме и пита - това ли е 50А. Откъде да знам, бе пич. Все пак го познах входа и промълвих едно изтормозено - да. Взе си бакшиш - казва ми 8 лева, аз давам единствената банкнота, с която разполагах (10 лв), оня ми бута некви стотинки. Като се събудих видях че са 5 по 10 стотинки :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Да беше казал 9,50, щях да му оставя 10-те лева, ама за 2 лева чакам... Има разлика между 50 стотинки и 2 лева.

Изхарчих пари за две дискотеки. В неделя Кали ще прощава.

По супермаркетите раздават презервативи и лубриканти. Ще се запася яко.
Прави са хората - покрай тоя Трифон... на пиянска глава винаги може да се стигне и по-далеч!

Събудих се в 17 часа и петък 13-ти го проспах. :bounce:
До утре да ми мине махмурлука, че Трифон е велик празник и не трябва да се проспива!

На следващото излизане така няма да се нарежа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 20:36 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Никога не съм се напивала. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 20:48 
~Think Colourfull~
Аватар

kirrara написа:

Me too... :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 20:58 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Хм... малко сте пили...
И аз почивам днес, че да мога да почета Трифончо утре...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 22:02 
II-II (()) II\\II II)) //-\\
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
на седми февруари......беше без да искам......ахахахахахха.....въпреки че тръгнах с ясната презупмция " Този Джак ще го пресуша!" Не вярвах, че ще успея......беше тежко....подът ме удари.......

смятам утре да почета празника по подобаващ начин с домашно дедово винце и хубава отбрана компания.....и винце........
Казах за винцето, нали?!
Да, казах за винцето :)

Honda JuniorZ Team

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 23:16 
hard-working
Аватар

Е, то ако не пиеш вино какъв Трифон Зарезан ще е?
Може да пиеш и други неща, но винцето задължително трябва да присъства на трапезата/земята/пейката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 00:38 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Prudence написа:
Може да пиеш и други неща, но винцето задължително трябва да присъства на трапезата/земята/пейката.

Обясненията за лесните напивания.

Аз се въздържам да смеся водка и уиски, а ако го направя ще е с промеждутък от час и половина поне.
Ама да се пие произволно... първо на първо - такова пиене е лишено от стил. Абсолютен кич!
Второ - нали знаете, че на всяка алкохолна напитка една от количествените й характеристики е съдържание на етилов алкохол (етанол) (български водки 37.5%, Собиески 38%, Абсолют, Руски стандарт 40%, уискита - 40%). Същественият детайл е - след колко време какво количество спирт ще се влее в кръвта. На етикета не е написано, трябва да се четат статийки по въпроса. При разграждане на алкохола се отделя ацетат, а не на глицерол или мастни киселини. При високи нива на ацетата тялото спира да черпи енергия от другите източници. Но ако си поел захари (те се разграждат най-бързо), за да се разгради ацетата, трябва да се покачи нивото му. И какво? Напил си се по-бързо. На гладно като се пие - като няма какво друго да се усвоява, започва се от алкохолеца...
Към края на яко пиене една чашка Бейлис така ме е резвала... Брейкна ми цялата схема. Просто нямаше празна чаша и се принудих да я изпразня, та да си налея.
Един грам етанол дава 7cal (въглехидрати 4, мазнини 9)

Ето табличка - напитка, обем (ml), съдържание на въглехидрати (g), енергия (kcal)
Бейлис 100 10 240
Бира, светла 500 7.5 145
Вино, бяло 100 1 65
Вино, червено 100 0.5 70
Водка 100 0 231
Уиски 100 0 250
Шампанско 100 3.7 126

Водката и уискито са най-чистите питиета. 8)
Последиците от пиенето за многобройни, по-интересни:
1. Забавя метаболизма като влияе отрицателно на цикъла на Кребс
2. Дехидратира клетките. Колкото по обезводнена е клетката – толкова по-трудно нараства мускула
3. Намалява нивата на тестостерон и увеличава тези на естрогена.
4. Влияе на сърдечносъдовата система – повишава кръвното налягане – сърцето работи повече, за да „изпомпва” кръв в тялото.

1. и 2. тук нещо не мога да си обясня някои неща. Как така спортистите ядат 7 пъти на ден, дори и нощем, за да поддържат метаболизма и качат килограми... и точно консумацията на алкохол е противопоказна за тях. В същото време се пише, че от алкохол се надебелява. :roll: Че аз трябваше да съм някакъв дебелак, а съм точната противоположност. Мога да дам пример с асистентка, която чудесно си поддържа фигурата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3. Кофти, че тестостерона се намалява, но Господ го е измислил - да се увеличи естрогена. :lol:
4. И ако трябва да изпомпва за други неща... както казват "рацерите" - стрелката на оборотомера и на манометъра на турбото - в червеното.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 01:50 
Sir Troll-a-lot
Аватар

Благодарил (а): 137 пъти.
NuTellA написа:
kirrara написа:

Me too... :)

Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит :) Аз последно се напих началото на декември...битово...с коняк :drunken: :shock: :shock: :scratch:

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 09:53 
Драскач
Аватар

rogertaylor написа:
Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит
Гордея се, че никога не съм се напивала ! 8) Виждала съм ефекта върху други около мен и не смятам да си го причинявам :wink: Не обичам твърдия алкохол и не виждам смисъл да пия повече от 1 чаша вино с хубаво ядене или 1 бира през лятото . А и пияното момиче не е хубава гледка :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 10:07 
~Think Colourfull~
Аватар

kirrara написа:
rogertaylor написа:
Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит
Гордея се, че никога не съм се напивала ! 8) Виждала съм ефекта върху други около мен и не смятам да си го причинявам :wink: Не обичам твърдия алкохол и не виждам смисъл да пия повече от 1 чаша вино с хубаво ядене или 1 бира през лятото . А и пияното момиче не е хубава гледка :roll: :wink:

+1 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 10:18 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
kirrara написа:
rogertaylor написа:

Не можеш да преценяваш, дали е готино или не само от твоята представа за пияни хора. Нищо не може да се сравни с едно приятелксо запиване с водка в някоя градинка или пък пиенето на ракии в Дивака преди дискотека, или пък една вечеринка на село с много ракия... Имам тооолкова много пиянски история и не мога да кажа, че се срамувам от нито една от тях. Освен може би от две :)

Иначе по темата: Не съм се напивал както си трябва от близо един месец. Най-много по 2-3 бирички или пак толкова ракии с някой приятел. Вчера ни се провали събирането на колегите за пиене и ме е яд. Тъпа сесия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 10:53 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Леееле, аз по-хубав петък 13-ти не съм имала в живота си 8)
Спретнахме си егати яката програмка, която завърши мнооооого омазано, но въобще не ми пука, че след всяка пиянска вечер се чувствам като кладенец, в момента главата ме наболва съвсем леко, но приятните спомени тежат, така е,мдамм ахахахах Напих се като свиня, това е с две думи :drunken: А най-якото е, че тоя ден го чакам още от края на миналия петък и въпреки че имах велики очаквания нищо не се провали !!! :albino:

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 11:51 
Пишете, о, братя
Аватар

kirrara написа:
rogertaylor написа:
кирара браво мойто момиче само така гордей се,не ти трябва да се напиваш едно пияно момиче не е хубава гледка :bom:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 13:10 
hard-working
Аватар

Бетон, това беше много образователно, но аз не съм казала да се пие "произволно", става въпрос за 1-2 вида алкохол. И аз вече не си причинявам ужаса да смесвам повече видове за една вечер, защото знам как ми се отразява. Но нали знаеш, в гимназията се опитват и правят много просотии.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2009, 13:10 
Outta Time
Аватар

Yesterday,
All my troubles seemed so far away,

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 661 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Следваща