Тъй като цитираш мен, ще ти обясня АЗ защо съм го постнала - най-малкото защото това е СТУДЕНСТКИ форум. С девойките сме си говорили за изпити - всички се смеем на студенски вицове, не мога да разбера защо "ако мога два" да не е смешно. Както и да е, различни хора, различен хумор.
Странно ми е. Минат се не минат 6 месеца и някой започва да обяснява колко зле е станал форумът, как едно време не било така. Да има флуд. И то много. Но има теми като "Ревност", "14, 15 и 16-ти - Граждански протести пред парламента", "Паулу Коелю" и много други, които са сериозни, нормални и интересни теми. Вие хора 24/7 ли сте сериозни? Или си позволявате да се полигавите малко?
Освен това какво е това деление на стари и нови потребители? Ще ме прощавате, но... не бих заменила нито един потребител. Има такива, с които съм избрала да не контактувам, защото не мисля, че могат да ми дадат нещо - и повярвайте ми, нямам предвид Антоанета или Алекс Леви. Има нови (щом държите на термина) потребители, които за мен струват много повече от някои по-възрастни.
Отплеснах се. Сърдите се, защото сме пренасяли невиртуалното си приятелство във виртуалното пространство? Дичоу, ако можех да те разпозная на лекции, бъди сигурен, че щях да ти казвам поне здрасти

Джуди, ако ти знаех истинското име... Абе, сигурно пак щях да ти викам Джуди, защото ужасно ми допада. Не можете да искате да ви включват в нещо, от което дори не сте се пробвали да вземете част.
Сега специално за Георги и за флуда:
При толкова голям форум е невъзможно да се мине без флуд. Без чат. Т.е. възможно е, ако модераторите са 100 човека, които дават 8 часови смени, всяко ново мнение или тема минава първо през модераторско одобрение. И форумът ще умре точно след 10 дни.
И аз се дразня на хора с по 3 поста, които пускат 30 снимки. Или такива, които ползват форумната аудитория като клакьори за собствения си ексхибиционизъм (не че и аз не съм го правила, респ. се дразня и на себе си) Обаче после се замислям. Тези хора я пишат в следващите 3 седмици, я не. За какво да си давам зор да се нервирам? Игнорирам и чета каквото ми е интересно.
Между другото, замисляли ли сте се как ще се отрази на флъда липсата на post count?
И като обобщение:
Личните отношения са това, което превръща форумът от дъска за обяви в полезно и градивно място. Противно на мнението от преди 5-6-7-8 години интернет потребителите не са пъпчиви, асоциални типове, които нямат приятели, живеят с родителите си и не са виждали дневна светлина