Цитат:
когато Георги нарочи едно-две "поколения форумци" за боклуджиите и виновниците за някакъв упадък на форума...
Точно пък на "Георги" да му се връзваш на глупости е малко прекалено. Аз лично ще си флудя темите за флуд, колкото ми душа иска, той нека си опява...
Цитат:
Но, отново, всичко е въпрос на избор. Не ни обвинявайте, че сме направили нашия такъв преди време и ни се струва нелогично да го променяме сега.
Елинце-белинце, скъпа, мамина...ъъ бащина сладка...
Май не си разбрал за кво се дъфчат тука, а? Идеята е, че няма проблем едни хора от форума да са си банда и да се движат заедно. Проблема е, когато изтъкват не ПРИЯТЕЛСТВОТО си, а нелогичните си отношения, когато никой от форума не е запознат с тях и примерно Дичоу не знае кой е "Георги". Пример - виж цитат на скайп-разговора между Иринчето и Бети. В него няма абсолютно нищо смешно, на което нормален човек да се засмее, при положение, че не им знае техните си шегички. Мила не си е направила труда и 1 път да обясни като пуска бисери от "кокошия чат" за какво иде реч, каква е историята на шегата, кое е смешното. С някаква презумция, че всички сме приятели с тях и им знаем шегите. Аз съм приятел с половината кокошки само, с горната или с долната устна да се хиля?
Цитат:
Значи за да съм в час какво се случва трябва да наизустя списък с никовите еквиваленти на: "Гоше, Иринчи, Валя...." и всички приятели...или просто да посетя форумна среща за да се зпозная с вас...което автоматично означава да се СЪОБРАЗЯ с вас...да играя,пиша,чета,поствам по вашите правила за форумен живот...аз не искам това...искам да ползвам форума както аз намеря за добре, но ми се налага да се съобразявам...ТОВА ПРАВИ ВАС "ГОРНАТА КАСТА"...съвкупността от хора, с чийто ред и привички трябва да се съобразяваш...
Дичоу, личен съвет - прави като мен: Ходи на форумни, приказвай си със всички. Не се ограничавай в общуването с когото и да е и пробвай да си приятел със всички. Но когато направят някоя глупост, или не са прави за нещо - изтъкни им го, или ги насоли здраво за гафа. В крайна сметка "форумното приятелство" не ни задължава да сме солидарни с мнението по дадена тема на някого. Примерно аз се стремя да поддържам приятелски отношения с хората, които бяха против пич, въпреки, че не съм съгласен с мнението им за него и за целия стил директно. И честно казано една такава дискусия разкрива доста хора като тесногръди комплексирани незнаещи-как-да-комуникират личности. Тва, че ходя да пия с тях понякога (аз бира не пия де...) не ми пречи да им го казвам. Пък който иска като Елинцето, да се сърди, че съм откровен, на мен не ми дреме особено....
Цитат:
Smoking Mirror е Георги. Много мразя да си сменям клавиатурите докато пиша.
Копи-пейст... посочен е като автор на темата, с 2 клика имаш името му в поленцето за писане на мнения. Просто не си мислила като мързеливеца Ицо...
Цитат:
По-лесно ми е да напиша Георги или Ирина или Валя, вместо да гледам как точно им се пишеха никовете.
Е, да, съгласен съм. Мен си ме наричаш Ицо. Още повече - знаеш ми името, по-удобно е от "Кристо" и тва е ок. Но как да обясним на редица други форумци, които ме познават, знаят ми името и все още ме наричат, дори и на живо - Кристо. Айде за форума и "Крис" става като по-кратко, не държа изобщо да ми се изписва цялото име, а на кой - както му е удобно. Но на живо да чуя "Кристо" е вече форма на неуважение, просто хората не могат да ме възприемат като приятел, а просто като "форумец дошъл на форумна с НАС". И дори такива, с които си общуваме приятно, ги боде нещо да ми кажат Ицо, защото това ще означава особена близост с гореспоменатия Мен. Което ще ги компроментира пред други общи познати или врагове.
И в заключение - аз лично се стремя да съм на "ти" със всички форумци, нови, стари, млади, дърти... Е, има една групичка която в прав текст или непряко са ми казвали "Ти си ми противен. Ти не ставаш. Не те харесвам и никога няма да те харесвам" или разни такива. Ей такива хора, просто мога без никакви скрупули да си ги нареждам или плюя, защото с волеизявленията си, са ме освободили от задължение да ги уважавам. Но с всички други се стремя да съм близък, според зависи до каква степен и те искат. Предлагам ви да правите като мен - общувайте с форумци активно, но не го приемайте като задължение да им играете по свирката или да сте на 100% съгласни с тях за всичко....
пс: абе човека под мен Шадоу:
Цитат:
Ако поискате това, то ще трябва да се отърсите от предразсъдъците си за този и за онзи, за това и за онова.
Как ще накараш групичката метъли да зачита правото на вкус към...ъъъ чалгата (защо ли това ми дойде първо за пример) и нейните почитатели. Как ще накараш даден левскар, да не хули цесекарите? (аз съм от Левски бтв). Тук доста хора са с предразсъдъци и ако не си като тях в дадена сфера, те заклеймяват. Поинтересувай се какво стана с Пич. Това, че е дразнел форумците с наглите си мнение беше само извинение да го махнат, защото беше попфолк-фен. И мен ме дразнят наглите мнения на редица други форумци, но тях няма да ги махнат, защото са от "кликата". Е, някои си отидоха сами де...

пс2: абе трябваше да бамнете Георги преди да пусне такава тема, сега всичко се прецака....