Дата и час: 22 Яну 2026, 11:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 550 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Националният отбор по футбол
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 09:57 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Scarface написа:
Точно пък Мъри е единственият треньор в България (може би заедно с Балъков), който може да направи нещо от тоя отбор...показателен беше фактът, че при него спечелихме два от два мача, и то не срещу Албания, а срещу Беларус, които не са нищо особено, но са далеч по-класен отбор от Албания. Да не говориме, че в последните години въпросните беларуси определено СА от наща футболна черга :pukeleft:

Мъри! Той е треньор на националния само заради Перуката с Сираков. Не може ти да си ангажиран през цялото време с Литекс и едновременно да направиш от националите добър отбор. Ще видите, че БФС-то иска просто да изкараме тия квалификации по по-достоен начин. После на Стоилов ще си отиде в Литекс по една или друга причина и ние отново ще потърсим някой чужденец.

А Балъков пък какъв треньор е? Стоичков втори номер.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 13:30 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Според мен в най-добрия случай ще изкараме квалификациите без загуба - само равенства. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 18:09 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
Балъков едва ли е Стоичков втори номер. Все пак целият му треньорски опит е натрупан в чужбина.
Държа да отбележа, че далеч не твърдя, че Мъри е треньор от страхотно голяма класа. Просто на този етап е най-добрият вариант в България. Иначе определено съм на мнение, че на този отбор му трябва чужденец с качества и авторитет, който да ги респектира. Клаус Топмьолер уж се натискаше, не знам колко е истина, но той щеше да е прекрасен избор. Щеше да въведе немската дисциплина и да видиме тогава дали ще има Син Сити :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 21:11 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Scarface написа:
Балъков едва ли е Стоичков втори номер. Все пак целият му треньорски опит е натрупан в чужбина.
Държа да отбележа, че далеч не твърдя, че Мъри е треньор от страхотно голяма класа. Просто на този етап е най-добрият вариант в България. Иначе определено съм на мнение, че на този отбор му трябва чужденец с качества и авторитет, който да ги респектира. Клаус Топмьолер уж се натискаше, не знам колко е истина, но той щеше да е прекрасен избор. Щеше да въведе немската дисциплина и да видиме тогава дали ще има Син Сити :lol:

Имаше варианти за Олег Романцев и Валери газаев. Без да подценявам Клаус Топмьолер, Сречко Катанец и останалите, които ги гласиха за националния отбор, смятам, че двамата руснаци бяха оптималния вариант, от една страна заради тяхната титулованоист, а от друга, че руският футбол в последно време прогресира точно заради такива хора. Колкото до дисциплината не знам дали е по-добре да има страх от треньора, отколкото дисциплина за нашите национали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 21:42 
Чалгар
Аватар

Е, то имаше вариант и за Гус Хидинг, ама той щото се е засилил нали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 22:24 
In love with a mirror
Аватар

Е аз Жозе искам, ама няма :bom:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2009, 22:11 
Чалгар
Аватар

Лъвчетата поведоха с 1:0. Ама тия швейцарци па са толкова зле! Сега ако вземем, че бием, всички отново ще тръгнат да се кланят на Мъри и ще има да го провъзгласяват за страхотен треньор като след мачовете с Беларус.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 01:09 
In love with a mirror
Аватар

Е, макар и да не бихме, според мен разликата при Мъри веднага се усети в сравнение с Пламен Марков. Бербатов направи много добър мач, както винаги и по трима наведнъж не успяваха да му вземат топката. Илиян Стоянов също направи доста силен мач, а Станислав Манолев определено се представи по-добре от очакванията ми. Живко Миланов пък беше най-голямата дупка в отбора. Това са хората, които аз бих отличил ;) иначе швейцарците са си зле, не знам що не си правят часовници и шоколад, а са тръгнали да играят футбол :D не че ние сме нещо кой знае кво нали, ама...и може би резултатът щеше да е по-различен ако Марто играеше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 09:29 
Чалгар
Аватар

Знам ли, може би. Ама мен отборът, който излезе не ми допадна изобщо. Топчо, Миланов....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 11:12 
Легендарен флуудър

Отборът игра добре през първия половин час и логично вкарахме и гол тогава. Защитата си беле слаба, но заради сърцатата игра най-вече на С. Петров и С. Ангелов, това не си пролича. Много работа свърши Бербатов. Той игра и като халф на моменти. Добри думи заслужава Георги Петков. За пореден път показа, че е много класен футболист (между другото той ми напомня за Трифон Иванов - световна класа, но така и не игра в голям европейски отбор). Бих отличил и Попов и Манолев, но само заради комбинацията за гола. С друго не впечатлиха според мен. Колкото до домакините, те са си посредствен отбор. Не са по-слаби от нас, но не показаха някакви невероятно стойности в този мач. Не знам колко са раздадоха. Освен онова русото момче - Падалино, който се оказа, че е дебютант, нямаше някой, който да е толкова активен. Все пак хубав мач стана, но това е защото отборите бяха равностойни. Няма да хваля треньора или ръководтсвото, защото ме интересува как играем в официалните мачове, а не в контролите (стига да не падаме с по 1:6). Все пак трябва да се отбележи, че продължаваме да нямаме победа вече пет поредни мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 13:57 
In love with a mirror
Аватар

Точно тоя Падалино между другото блестеше повече с прическа, отколкото с игра :lol: За защитата не съм съгласен (с изключение на Жиката, който за пръв път играеше от ляво). Намесите на Коловати бяха намеси на първи стабилен централен защитник в последно време. Ако продължава така, според мен Илиян Стоянов има място в националния отбор :wink: Евала и на вратарите - и двамата се справиха добре. Гошо нямаше вина за гола...
За швейцарците - не знам защо коментаторът не спря да говори за "звездата на швейцарците Александър Фрай", след като очевидно ако може да става въпрос за звезда в швейцарския отбор, то това е Филип Сендерос. Той беше стабилен снощи. Александър Фрай нищо не направи, докато всичко опасно пред нашата врата го създаваше Транкуило Барнета

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 15:51 
Чалгар
Аватар

Сендерос е пълна дупка. Мъри обаче дали смята да използва този състав и за официалните мачове?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 21:59 
In love with a mirror
Аватар

Не е най-добрият централен защитник, съгласен съм. И все пак си остава най-добрият защитник на Швейцария :o А Мъри едва ли смята да използва съвсем същия състав за официалните мачове, все пак имаше някои контузени, та трябваше да се викнат няколко човека за backup.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2009, 00:59 
В началото бе словото
Аватар

немога да разбера какво им коментирате, макарче и аз самата се чудя на себе си как може още да се яодсвам за националния а и въопще за българския футбол

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2009, 08:09 
In love with a mirror
Аватар

Виждаш ли къде е разликата между тва да си мъж и да си жена? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 550 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Търси се вратар за отбор за турнира по футбол

в Спорт

Manchev

13

853

24 Апр 2009, 07:17

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Турнир по Футбол - отбор на ФМИ

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Спорт

pope4e

21

2346