hypnosssa написа:
Тва пък адски ме дразни, че повечето мъже възприемат излизанията по женски като "ловуване"...
а обикновено точните мацки, които имат сериозни отношения, излизат в женска компания да поклюкарстват, да се посмеят на типично женските шегички и разсъждения и просто да се забавляват...
И не е задължително да си "на лов" само в компанията на приятелки....ако искаш - може винаги и навсякъде...на лекции, на разходка, на море с вашите...винаги има начин, ако има желание

Точни мацки - дал бог, познавам тонове такива. Със стабилни връзки, с добро поведение. Това гаранция ли е, че не могат да кривнат. Човешко е да се греши, дори и за кратко. Не че не бих имал доверие на някоя, напротив - това ми е критерия за стабилност на връзката. Но как да вярвам на компанията и', като не ги знам какво ще я направя и къде ше я заведат? Как да вярвам на хилядите (добре де - по-малко нека са) мъже, които имат апетити към нея?
Да не говорим, че излизанията по женски са някакви изчанчени събирания. Няма да се съберат да учат заедно, или да свършат някаква важна работа - да дарят кръв, да положат общественополезен труд, да напазаруват или да обсъждат геополитиката на Балканите, а просто ще клюкарстват и се хилят на банални смешки. Няма рационализъм... а не бива така... /това в кръга на шегата/
Въпроса за желанието - как ще докажеш, че субекта Х няма тайно желание да кривне за 1 нощ. Щото аз не мога. Мога само да подозирам, но обикновенно и за това съм наивен доста. Когато е в група с други подобномислещи, задръжките ще и' паднат по лесно, соц. теория беше такава - комформизъм....
Цитат:
Оф, Кристо, а може просто да е: "прощавай, но ти не си единствената планета в моята система и случайно имам и интереси, различни от теб".
Това добре, но ако "интересни, различни от теб" има предвид забавление (било то плътско или духовно) с друг мъж, вече е проблем... не мислиш ли?
Цитат:
еми аз като нямам с кого да излизам по "женски" какво да му кажа? "излизам с 3-ма приятели,ще гледаме филм" и той ще пренебрегне факта,че са момчета с бушуващи хормони,защото са ми само приятели...
Зависи от момчетата - ако гаджето ти ги прецени като точни пичове, няма да ти направи проблем. Ако ги знае, че са женкари и са изръшкали всичко женско в полезрението, дали няма да ти направи проблем?