humanityisthedevil написа:
Хахахахаха!
Хора, вие сте луди.
Секс Пистълс не са нито пънк, нито гласа, нито отношението на пънка. Всъщност... Пистълс са абсолютно нищо. Или всъщност Секс Пистълс е Малкълм Макларън. За какъв пънк изобщо говорим?
Сид Вишъс е бил абсолютна утрепка и се надявам да гори в ада, където да бъде изнасилван регулярно. Изобщо не разбирам какъв е тоя романтичен образ, който му се е изградил.
Всичко което правят тия смешни британци (изобщо цялата '77 пънк вълна в Англия е абсолютна смехория, с малки изключения) е пародия на истинския пънк, който както всички знаем, е рожба на Щатите (в средата на 60-те години, а не 80-те и 90-те както някой беше писал по-горе). Не може по никакъв начин да ми разправяте какъв пънкар е бил Сид Вишъс, при условие че Иги Поп примерно всичко тия неща ги прави в края на 60-те, че даже е и по-брутален, но все пак не това е истинския пънк. Истинския пънк е да кажеш какво мислиш, а не да пееш несвързани неща, съзнавайки че ще получиш 15 минути слава по телевизията, наркотици и някоя друга изпаднала курва.
Азъ, като видна изпаднала курва, ще ти пожелая нещо свързано с шибане , щото с тва, което каза, си докара егати боя

Иначе пропуснах 90% от блааа-бла-бла-бла поста ти още щом прочетох ,че `77 е смехория.
Но наистина, не можеш да кажеш кво са съзнавали и кво не пичовете от Пистълс.
Ейй, значиии... то верно, че всеки има право да плюе, ама такива мазни храчки по моите любими неща ме изкарват извън нерви.
Да уредим въпроса отвън, а?
Между другото, ако Сид Вишъс го изнасилват в Ада, искам и аз да отида там, да се ****** взаимно