Аз реших, че препинателните знаци на клавиатурата му просто са излезли в неплатен отпуск. Но го разбрахме, де.
Ники - не го приемай като заяждане, защото съвсем не е такова - хубаво правиш, че се опитваш. Но можеш ли с ръка на сърцето да твърдиш, че поне веднъж си успял? Ама ей така, изцяло - просто да почувстваш нещо по начина, по който го чувства тя; да си сигурен, че нюансите не се различават и да си напълно, напълно убеден, че си го постигнал?
Защото да, аз полагам усилие да разбирам мъжете около мен, но винаги знам, че няма шанс да видя света през техните очи, защото това не ни е дадено. Но пък ако беше, нямаше да е забавно и щяхме да сме толкова потресаващо скучни и предсказуеми! И нямаше да имаме нужда един от друг, и нямаше да има теории за половинки, четвъртинки и други дроби

Затова, вместо да си блъскаме главите защо някой представител от противоположния пол ни е казал нещо (или е направил нещо, или не ни е казал нещо, или не е направил нещо, или...you name it), е много по-лесно (и, смятам, по-правилно) да приемем, че има неща, които просто
са и те не правят другия човек по-малко прекрасен. Просто го правят различен - да, ти може да опиташ да ме разбереш и да решиш, че си успял. Но в следващия момент да се окажеш в огромна грешка, защото
нямаш моя житейски опит (а имаш своя, на базата на който съдиш и за мен. което вече предполага грешна предпоставка), защото нямаш моята емоционалност (а имаш своята, на базата на която съдиш и за мен...) и, изобщо, аз <> ти (хммм, така ли беше знакът за "различно от"). И това е хубавото.
Но точно понеже аз <> ти, ти не би могъл да ме разбереш на 100%, ако и да имаш всичкото желание на света да го сториш. Обратното също е в сила. Което, разбира се, не прави общуването по-малко забавно, дори напротив (поне за мен).
А сега се оттеглям, за да си догледам филмчето.