phelps написа:
Сърцето ми след малко ще спре . Ето я и моята история :
Влюбен съм до уши в една колежка . Спахме заедно , но тя не може да забрави предишния си приятел , а за капак на всичко ,той вчера я потърси. Тя отиде да говори с него и ме остави сам 40 мин. Сериозно съм го закъсал. Знам ,че за любовта няма граници и ако наистина го е обичала не може да го забрави лесно, но по думите и те са ходили едва 2 месеца?? Тя самата ми сподели ,че преди 2 месеца не е имала приятел от 2 години ,та това ме навява на мисълта , че просто се е привързала към него след дълга самота . МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ ,КАК ДА Я СПЕЧЕЛЯ ????

Хубава работа сега.
Каква история? Нищо ново под Слънцето. И два и три пъти да спите... нема го забрави.
Въобще не се старай да я печелиш. Грешка номер едно! Пари се печелят, не такива неща.
Намерила е нещо в тебе, което да я изкефи. Точка по въпроса.
А тоя не ви пречи. Всмисъл - чудесно трябва да го пързулвате, за да се измъкне за вечерта и да се кефите.
Близко до акъла.
Това е изпипана схема! Доказателства - охооооо... ти колко пъти си бил на лекции от началото на годината? Аз ще ти кажа всичките ми дискотеки от началото на годината. Някаква луда памет имам и мероприятията ги помня по
ден, дата, място, изпълнител
Само книга трябва да напиша с преживяванията.
Скритият ми подтекст беше - че дори и петима да има, ти просто си вземи твоето и не искай частта на другия.

Така всички ще са доволни.
Аз съм много либерален човек.
Сяяяя - "да я спечеля", "да е само моя", "40 мин. не говорила с мен"... това са неща от детската градина.
Къде пише, че трябва да е само еди кой си?
Отговори ми на този въпрос. Друг е въпроса, че оня може да мисли точно така. И тази черта да е в негова вреда, дефакто.
Никъде не пише и ти само на коя трябва да бъдеш.
п.п. а тя пада ли си по момичета? Питам просто за колорит. И така няма как да си единствения

И пак да те подсетя, че "САМО НА ЕДИ КОЙ СИ" е нещо измислено!