Дата и час: 22 Яну 2026, 12:18

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Помагайте!
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2009, 20:54 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Оф, верно, объркал съм се, гледам датата на регистрацията....Простете ми...
Значи и аз ли давам съвет сега?
Ами 2 варианта -

- ако си смел, говори с нея и и' кажи какво чувстваш и после приеми като мъж, какво тя реши. Не я оставяй да те мотае.
- ако искаш да си търпелив - дай и време сама да реши какво да прави,а ти не прави нищо.

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2009, 21:24 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Но предпочетеш ли втория вариант, рискуваш да се окажеш в графата "fuсk buddy"... и това, ако имаш късмет и мацката е святна, ако не ще те разиграва жестоко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2009, 21:38 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Иначе казано: приеми да си "fuсk buddy" или я зарежи, щото тя така и така ще си те разиграва.
(Все жените ви криви.... Сами си ги избирате. :wink: )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2009, 04:23 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
phelps написа:
Сърцето ми след малко ще спре . Ето я и моята история :

Влюбен съм до уши в една колежка . Спахме заедно , но тя не може да забрави предишния си приятел , а за капак на всичко ,той вчера я потърси. Тя отиде да говори с него и ме остави сам 40 мин. Сериозно съм го закъсал. Знам ,че за любовта няма граници и ако наистина го е обичала не може да го забрави лесно, но по думите и те са ходили едва 2 месеца?? Тя самата ми сподели ,че преди 2 месеца не е имала приятел от 2 години ,та това ме навява на мисълта , че просто се е привързала към него след дълга самота . МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ ,КАК ДА Я СПЕЧЕЛЯ ???? :pale: :pale:

Хубава работа сега.
Каква история? Нищо ново под Слънцето. И два и три пъти да спите... нема го забрави. :!: :!: :!: :!:
Въобще не се старай да я печелиш. Грешка номер едно! Пари се печелят, не такива неща.
Намерила е нещо в тебе, което да я изкефи. Точка по въпроса.
А тоя не ви пречи. Всмисъл - чудесно трябва да го пързулвате, за да се измъкне за вечерта и да се кефите.

Близко до акъла.

Това е изпипана схема! Доказателства - охооооо... ти колко пъти си бил на лекции от началото на годината? Аз ще ти кажа всичките ми дискотеки от началото на годината. Някаква луда памет имам и мероприятията ги помня по
ден, дата, място, изпълнител
Само книга трябва да напиша с преживяванията.

Скритият ми подтекст беше - че дори и петима да има, ти просто си вземи твоето и не искай частта на другия. :lol: :lol: :lol: :lol: Така всички ще са доволни. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз съм много либерален човек. 8)
Сяяяя - "да я спечеля", "да е само моя", "40 мин. не говорила с мен"... това са неща от детската градина.
Къде пише, че трябва да е само еди кой си? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Отговори ми на този въпрос. Друг е въпроса, че оня може да мисли точно така. И тази черта да е в негова вреда, дефакто.
Никъде не пише и ти само на коя трябва да бъдеш. :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:

п.п. а тя пада ли си по момичета? Питам просто за колорит. И така няма как да си единствения :lol: :lol: :lol: И пак да те подсетя, че "САМО НА ЕДИ КОЙ СИ" е нещо измислено!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2009, 09:47 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Бeтон написа:
п.п. а тя пада ли си по момичета?

Aахахахахахахаха. Не, стига :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Съжалявам, не се сдържах. Тука съвети, работи, философстване мислене и накрая "тя пада ли си по момичета?". :lol: :lol: :lol: Ако си пада, обича ли да се снима?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2009, 10:51 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 35 пъти.
Оф, аз също не разбирам тия неща със спането. Някой ти е симпатичен и хоп, хайде да си лягаме заедно :bounce: Май в случая ти си бил просто опит да преодолее самотата си и разочарованието от караниците с другия. Не е хубаво да си втората дупка на кавала, сам прецени дали ти е изгодна тая позиция, но аз не бих я търпяла.

Остави я там да си се занимава с него, какво й се молиш да те обича. След като е толкова хлътнала по него, не виждам начин да оцени теб. Насила не се "влиза под кожата". Поне аз така мисля. Тая мацка е много объркана и най-много да обърка и теб тотално, да ти даде напразни надежди и после да съжаляваш, че си се захванал...

и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 03:34 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
svetleto89 написа:
Май в случая ти си бил просто опит да преодолее самотата си и разочарованието от караниците с другия.

Това си е вид използване, но често така се получава, като един вид "утеха". Гадно си е. Но хората понякога сме много жестоки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 03:58 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Доколкото разбрах историята ти, млади момко, лапнал си по девойка, която се отличава с: ебливост, тъпота, и пълна дезориентация, а това е много шитава комбинация. Хубаво си помисли дали е това, което искаш! Защото в идеалния случай, за който ти, струва ми се, хленчиш, ще съградите връзка и след има-няма 2 месеца ти ще я погледнеш накриво, тя ще се вкара в същите филми и ще си легне с някой случаен тип, забил я на дискотека.
Я да се стягаш и да си харесаш свястно момиче :evil: с тая просто си имал one-night-stand и това е; е, ако пък тя тичаше след теб, ревейки, историята щеше да е различна. Но, както виждам, случаят не е такъв, така че: move on и да не си посмял да се унижаваш повече така!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 09:45 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 35 пъти.
Prudence написа:
svetleto89 написа:
Май в случая ти си бил просто опит да преодолее самотата си и разочарованието от караниците с другия.

Това си е вид използване, но често така се получава, като един вид "утеха". Гадно си е. Но хората понякога сме много жестоки.

Така е. Ми той си го е описал точно така. Спала е с него, а когато другият й е звъннал - бегом при него. Според мен няма смисъл да се измъчва с нея...

и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 10:12 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
MERCES_LETIFER , благодаря за това ,че ми отваряш очите ,защото наистина като се замисля съм адски прост . По принцип, от както post-нах темата нещата претърпяха развитие . За любопитните- бившия й ми се обади и се опита да ми повишава тон , но аз най-стоически му затворих. Аве , общо взето вече почвам да изстивам към нея . От друга страна като гледам разписа за 2 семестър ще бъдем мн често заедно и пак ще ме дразни , обаче май наистина и на мен ми става безразлична . :) Мога да си отдъхна . Е -всяко чудо за 3 дни . Вярно ,беше мъчително , но се оправих и определено няма да се излагам повече така :P.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 12:26 
очарователен тормозник
Аватар

А сега и малко мъжки номера, освен женките - хвани си някоя приятелка, с която се близки, и разигравайте някакви сцени - гушкане, държане за ръце и тем подобни, за да натриеш носа на изгората си, когато бившия и' и тегли шута много скоро. Просто ще се насладиш на физиономията и', да те е отхвърлила, нея да я зарежат, да ти да си щастлив с друга... уж... Безценно е...

Има една максима, че най-сладък е вкуса на отмъщението... Кусай си... а ако и друго маце си харесаш и стане - още по-яко. Ако е колежка - ПЕРФЕКТНО. Ако не е - води я на ваши лекциии. Ако трябва ги запознай...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 12:29 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Kristo написа:
А сега и малко мъжки номера, освен женките - хвани си някоя приятелка, с която се близки, и разигравайте някакви сцени - гушкане, държане за ръце и тем подобни, за да натриеш носа на изгората си, когато бившия и' и тегли шута много скоро. Просто ще се насладиш на физиономията и', да те е отхвърлила, нея да я зарежат, да ти да си щастлив с друга... уж... Безценно е...

Има една максима, че най-сладък е вкуса на отмъщението... Кусай си... а ако и друго маце си харесаш и стане - още по-яко. Ако е колежка - ПЕРФЕКТНО. Ако не е - води я на ваши лекциии. Ако трябва ги запознай...

Кристо е много прав. Върни й го, да се научи да си прави курвенските номера другаде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 13:25 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
*За г-на, който е пуснал темата - Бий си два шамара, щото си заприличал не на тинейджър, а на тинейджърка! Тя била спала с тебе!... И кво от тва?! Тя си ти е показала, че към тебе не изпитва нищо, а просто не ще да е сама. В такъв случай вместо да се радваш, че не трябва да и купуваш скъп парфюм за осми март, ревеш...
Повече самоуважение, молим Ви!
*За ники - Човече,... реакцията към подобен вид "отмъщение" е смях! Той, ако го направи т'ва нещо, дето го казвате, ще е за Нея(оная, дет' го е прелъстила)! И на него пак ше му е гадно и пак няма да я преодолее... А на нея едва ли ше й пука кой знай колко, щото подозирам, че не ги мисли много нещата. може дори да се зарадва, че той така бързо я е преодолял... И няма да севства виновна най-малкото!
*За Бетон - отношенията между двама души, са си между тях двамата. не всеки е склонен да приема, че другият е общ! Аз не съм! Щом е общ, значи вече не е мой, щото не деля нищо! Да си ходи при другата. С подобна философия се примиряваш, че ролята ти в живота на другия е малка, половинчата, незначима ;) !

Моят съвет, към нараненото момче е освен да се самонаранява най-редовно, за да ми дойде акълът в главата, е да се огледа за някоя друга... (може и да не е колежка...) и да търси в нея, освен чаровната усмивка и други неща, примерно споделеност на чувствата ;)
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 13:47 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Спи с бившия и, да и направиш подло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 13:50 
очарователен тормозник
Аватар

Фак, чувала си мита за Прометей и Ястреба, който всеки ден му изяждал черния дроб, и на Пром му пораствал пак...
Когато Херкулес освободил Прометей, той причакал ястреба, като идвал пак и го хванал за шията... И му казал "ти яде дълги години от мен, без срам, сега е мой ред..." - ястреба се уплашил, че прометей, не само ше го убие, но ше го направи по същия начин - с дроба... А Пром казал - "Ястребе... вкуса на дроба ти е без значение... най-сладкия вкус ... е отмъщението"

Предполагам, когато я забрави тази госпожица, тогава може да и го върне с кеф, а не сега докато му пука за нея. И повярвай ми - чувството да натъртиш нечий нос е прекрасно, още повече ако е щастлив с друга и има с какво да се перчи. Аз лично му го пожелавам. Щото кофти жените са повече от кофти мъжете, колкото и да ми се иска да е обратното...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща