//поста може да дойде малко офтопик .. просто търся къде да си споделя мъката Нека предварително се извиня на малкото свестни хора, които ще получат етикета си незаслужено, но много ми е жал като ги гледам индивидите от тези студентските съвети организиращи протести (СОКРОС, etc, etc) ..
За мене е ясно , че по-мазни, популистични противни създания на възраст 18-22 години в София няма

Не разбирам линчо аз протестите .. няма искания различни от "сменете всичко" .. .. не мога да разбера защо са.
За заведения в Студентски навярно .. Ясно е, че проблем ако има, то той е не е в тях. Заведенията не бият и убиват хора, други хора бият и убиват хора .. Като се преместят заведенията хората ще се преместят с тях, а с хората ще се преместят и проблемите ..
Та преди да започне които и да било да решава каквито и да било проблеми сигурно първо трябва да погледне дали в него си няма нещо за оправяне ..
//
Последния Петък празнувах край на сесията (малко предварително, но какво да се прави ..). Със съквартиранта пеем по коридора на блока и се прибираме някъде около 3 през нощта.
Заставаме пред нашата си врата и почваме да ломим (доста не-агресорски, не за да счупим каквото и да било) за да събудим 3тия дето спи и е заключил погрешка.
От тъмното зад ъгъла (вратата ни е точно на ъгъл) изкочиха двама хубавци, единият ме блъска мене, другият рита с коляно в корема съквартиранта .. почват да ни бутат и крещят. Носят зелени елечета с надпис "Полиция" .. Обвиниха ни че сме пияни и вдигаме шум .. Така е, не отрекохме. Сългасни сме, да ни накажат както трябва. Дори ги призовахме за това не-еднократно.
Аз ги обвиних че бият хора, които по никакъв начин не проявяват агресия към тях, че ни ритат и блъскат (имахме следи от кобинки по дънките .. ) че са ни взели кажи-речи на сила личните карти без да се представят, че отказват да се легитимират .. Смятахме да се обадим на 166 за да търсим защита някаква

..
Заплашиха с
"Догодина няма да сте в тази стая!", а на поредният въпрос
"Кой сте Вие ? Бихте ли се легитимирали" отговора беше
"Никой не съм !"-
"Ами като сте никой какво ме занимавате изобщо !??!"С двамата господа полицаи (ако те изобщо бяха такива) имаше и две
лигли от някои от студентските съвети. Те съвсем потвърдиха, че вдигаме шум (та кой отрича), но и съвсем не видяха никаква полицейска агресия. Седят зад полицайте и доволно клатят тикви.
След това от домакинката разбрах, че сме записани в "тетрадката" ( .. какъвто и да е този
важен, очевидно, документ). Казахме, че сме искали да подадем жалба първи, но просто не знаем срещу кого. Тя каза, че не са длъжни да обясняват какви са.
Супер, почвам да си бродирам потник с текст "Полиция" и от утре ставам Рамбо-Смъртта ! (справка :
http://vbox7.com/play:340f27e6 ) .. Йааа !
За това става дума. Притеснено ми е, че хората дето организират тези протести просто го правят защото е модерно. Изобщо всякакви хора единствено можещи да пробият чрез натегачество някъде и следене на модните вълни. Мисловната дейност нйенте.
Ходим там да викаме за да няма кръчми, никой да не пие и пуши в Студентски и сиренето да е безплатно ...
Срам ме е, че ме представляват по какъвто и да било начин тези хора (и пак, извинявам се на всички нормални хора, които спадат към някоя от категориите. Самият аз имам приятели, които са от въпросните съвети и са доста добри хора).