Дата и час: 18 Яну 2026, 22:20

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти с Мила
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 00:17 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:D

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти с Мила
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 01:22 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Здрасти, здрасти!!!

Нека почнем:

1. Доволна ли си от колегите си, след година и половина учене с тях? Добри и лоши страни?
2. Любимо мое стихотворение?
3. Знам, че играеш Dungeon and Dragons - като какъв герой ме виждаш?
4. Има ли музикални стилове, които никога не би слушала, защото са еди-какви си и защо? И без чалга, от популярните стилове говоря?
5. Разкажи някаква история, в която си плакала от щастие?
6. Любим адвокатски филм?
7. Коя книга би казала "все едно аз съм я писала"?
8. Вече знаеш ли как да провокираш Мирослав да покаже емоция? (инфо- нейн колега, мой бивш съученик)
9. Изброй кои групи и певци би искала да имат концерти в България през тази година, в удобно време да отидеш?
10. Като въпрос-а от предната тема - Какви форумни двойки според теб биха могли да се формират? Момче и момиче от форума, които си пасват за връзка?
11. Коя е най-лигавата песен, която би пяла на благотворително караоке?
12. Опиши избрани форумци с емотиконки от тези 15 страници човечета... И за да не ти избирам аз - избери сама хората... ако може и мен...
13. Понеже ти беше първата на който задодох традиционния въпрос, ще го задам по друг начин - "Какво никога не си мислила за мен?"

в последния миг преди да си пусна Саут Парк ми дойде лудия въпрос-бонус (демек оптионален)
Ето ти една игра, която малко хора ще схванат, защото е за твоите колежки/колега. Аз ти давам списък с твои колежи, а ти ми казваш кой форумец отговаря като характер, на тях. Простичко е, като изпит в специалност МО.
Списъка:

Кам Фам -
Леда -
Ники Руева -
Вида -
Белла -
Цветана -
Мирена -
Златото -
Мирослав -
Невена -
Мина -

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 09:54 
Proud and Noble Man
Аватар

Я, Мила! Здравей, Мила :alien:

Ето малко въпросченценца и от мене:

1. Та, кое би предпочела (имаш секунда време за мислене!) - компанията на приятен жентълмен или компанията на хубава книга? И защо?
2. Какво мислиш за жанра "алтернативна история" (примерно The Man in the High Castle на Филип Дик или нещата на Хари Търтълдоув)? Аз лично го намирам за лоша идея, защото гаврите с историята по принцип ме дразнят.
3. Обичаш ли да пишеш разкази? На какви теми?
4. С какво би и с какво не би разводнила страстта да четеш? Аз примерно, за ужас на майка ми, много обичам да комбинирам страстта си към ядене с четене. Но никога не мога да чета и да слушам музика. Брат ми е обратното.
5. Кажи ми една своя мечта, която си сбъднала, и още една, която още не си? Моля :)
6. Харесваш ли шотландски гайди? Защо :rabbit: ?

Мдам, това е засега от мене, благодаря ти :flower:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 19:48 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Здравей :P Ето и моите въпросчета:
- Мислиш ли, че всяко следващо поколение е по-зле от предишното? Защо?
- Накъде обикновено е "насочен погледът ти" - към миналото, настоящето или бъдещето?
- Ако приемем, че човек в сегашния си живот със страданията си изкупва грехове от миналия живот, що за човек ще да си била последния път? :P
- Какво би включвала за теб една идеална седмица през лятото - плаж, излети в планината, много сладолед...?
- Харесва ли ти животът в София?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:20 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Ола. :)
1.) Как "сбърка", че се озова в специалността си? (така де, пристрастна съм :mrgreen: )
2.) Кога за последен път се почувства виновна за нещо сериозно?
3.) Какво може да те докара до неадекватност? В широкия смисъл на думата. Без алкохол и разни други мозъкодефективни субстанции. :drunken:
5.) Случай, в който си се изненадала приятно?
6.) Любима игра като хлапе?
7.) За какво би излъгала?
8.) Кой е най-абсурдният пост, който си пускала във форума? :lol: (може и не в този всъщност)
9.) Какъв въпрос се надяваш да НЕ ти зададат? Защо?

:twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:34 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Милсииииииииииииииииии! :connie_35:

Кое е първото нещо, което си помисляш сутрин, когато се погледнеш в огледалото?
Кое е клишето, което те описва най-добре?
Разкажи за първата си (може и детска) любов. :compress:
Кое е най-невероятното, неописуемо прекрасно, запомнящо се преживяване в живота ти?
В момента къде най-много би искала да бъдеш/отидеш? Разкажи ни!
Кои са (евентуалните) недостатъци на съжителството с моята прекрасна (и нескромна) особа? :rabbit:
Има ли непростими постъпки? (тъй де, очевидно не говоря за взривяването на автобус с невръстни, а в някакъв по-междуличностен план)
Бук или череша? Хахах :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:39 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Kristo написа:
Здрасти, здрасти!!!

Здравей, Ицо, кога ще ходим на китайски?

1. Доволна ли си от колегите си, след година и половина учене с тях? Добри и лоши страни?
Като цяло - да. Има страхотни хора, сигурна съм, че знаеш за какво говоря. С другите избягвам да се занимавам.
2. Любимо мое стихотворение?
Май "Крадла", макар да не съм сигурна.
3. Знам, че играеш Dungeon and Dragons - като какъв герой ме виждаш?
Ам... ще ми се смеят сега хората, които разбират от D&D, но вероятно hafling bard с добър уклон. ;)
4. Има ли музикални стилове, които никога не би слушала, защото са еди-какви си и защо? И без чалга, от популярните стилове говоря?
Не харесвам особено електронната музика, gore метъла и китайска традиционна музика.
5. Разкажи някаква история, в която си плакала от щастие?
Когато съм щастлива, не плача, а се хиля. Като пача обикновено. Мхммм, откъде да ти изровя такава история... а, сетих се за нещо. Когато разбрах, че Лукяненко ще идва на панаира на книгата. Когато ме приеха книгоиздаване. Когато на устния по журналистика ме попитаха какво чета и аз казах "Габриела, карамфил и канела" и после си говорехме за Жоржи Амаду, Бразилия и Байя. Първият ми концерт на ОСТАВА... не знам, много моменти са.
6. Любим адвокатски филм?
"Адвокат на дявола" брои ли се?
7. Коя книга би казала "все едно аз съм я писала"?
Ъм, засега няма такава. Ако можеше, бих искала да съм написала "Спасителят в ръжта"
8. Вече знаеш ли как да провокираш Мирослав да покаже емоция? (инфо- нейн колега, мой бивш съученик)
Мога да го дразня до толкова, че да въздиша тежко или да се подхилква.
9. Изброй кои групи и певци би искала да имат концерти в България през тази година, в удобно време да отидеш?
Rammstein преди всичко. Scorpions, за да мога да поправя грешката. Within Temptation. Ооmph! може и като подгряващи на Rammstein. Sonata Arctica. Aerosmith :mrgreen: мисля, че за тези ще ми стигнат парите, стига да не са в един месец.
10. Като въпрос-а от предната тема - Какви форумни двойки според теб биха могли да се формират? Момче и момиче от форума, които си пасват за връзка?
Не ме бива по връзките, Ицо, най-вече собствените ми, камо ли да преценявам за чуждите.
11. Коя е най-лигавата песен, която би пяла на благотворително караоке?
Ще бъда щедра и милостива към хората и няма да пея.
12. Опиши избрани форумци с емотиконки от тези 15 страници човечета... И за да не ти избирам аз - избери сама хората... ако може и мен...

От форума не ме кефят, ще си ползвам мои:

1 My Phoenix Dream Изображение
2 Ice_Spirit Изображение
3 Иринчи Изображение
4 Bety Изображение
5 Bloody Изображение
6 Плазмодий Изображение
7 phoebe учтивия Изображение
8 порът Изображение
9 тебе, Кристо Изображение
10 боромир Изображение
11 джеймс Изображение
12 Lord Изображение
13 Носферату Изображение
14 Солвейг Изображение
15 Smoking-a Изображение
13. Понеже ти беше първата на който задодох традиционния въпрос, ще го задам по друг начин - "Какво никога не си мислила за мен?"
Че си лош или зъл. Че си глупав в смисъл на интелектуално ограничен. Че се поддаваш на манипулация
Цитат:
в последния миг преди да си пусна Саут Парк ми дойде лудия въпрос-бонус (демек оптионален)
Ето ти една игра, която малко хора ще схванат, защото е за твоите колежки/колега. Аз ти давам списък с твои колежи, а ти ми казваш кой форумец отговаря като характер, на тях. Простичко е, като изпит в специалност МО.
Списъка:

това няма да го правя. не е редно да злоупотребявам така с познаствата/имената на колеги и хора от форума

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:47 
Неебателна.
Аватар

Boromir написа:
Я, Мила! Здравей, Мила :alien:

Здравей, Борко.

1. Та, кое би предпочела (имаш секунда време за мислене!) - компанията на приятен жентълмен или компанията на хубава книга? И защо?
Зависи от джентълмена, зависи от книгата.
2. Какво мислиш за жанра "алтернативна история" (примерно The Man in the High Castle на Филип Дик или нещата на Хари Търтълдоув)? Аз лично го намирам за лоша идея, защото гаврите с историята по принцип ме дразнят.
Аз обожавам алтернативната история. Не съм чела точно тези двете, за които говориш, но! харесвам жанра. Сериозно, яко е... никога ли не си се чудил какво би станало ако? АИ дава част от отговорите.
3. Обичаш ли да пишеш разкази? На какви теми?
Обичам, но нямам търпението. В главата ми всичко се случва за около минута, докато напиша първите 10 - 15 изречения обикновено вече ми е доскучало. Т.е. самата писателска дейност ми е досадна. Темите са различни sci-fi, sword and magic fantasy, любовки, простотии...
4. С какво би и с какво не би разводнила страстта да четеш? Аз примерно, за ужас на майка ми, много обичам да комбинирам страстта си към ядене с четене. Но никога не мога да чета и да слушам музика. Брат ми е обратното.
С работа. Звучи смешно, при условие, че работя в книжарница, но съвсем сериозно, на работа не мога да чета - идва клиент, пита ме, отговарям, показвам, зачитам се пак и идва следващия. Ставам излишно груба и нервна, от което няма смисъл, така че предпочитам 6 часа дневно, през които съм на работа да не чета сериозно. Иначе прехвърлям новите заглавия.
5. Кажи ми една своя мечта, която си сбъднала, и още една, която още не си? Моля :)
Хъм, яздих кон :) Не съм се качвала на балон, не съм ходила в Сингапур и не съм скачала с бънджи
6. Харесваш ли шотландски гайди? Защо :rabbit: ?
Естествено. Като всяка 14-15 годишна пикла и аз съм се интересувала от келтска/шотландска митология. Е, тази страст поугасна, но удоволствието от традиционната им музика - не.

Boromir написа:
Мдам, това е засега от мене, благодаря ти :flower:

И аз благодаря :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:49 
От дъжд на вятър
Аватар

Защо те няма в Скайп днес? :roll:

I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2009, 23:53 
Неебателна.
Аватар

fluffy cloud написа:
Здравей

- Мислиш ли, че всяко следващо поколение е по-зле от предишното? Защо?
Не. Всяко е различно и както във всяко има измет, има и свестни хора. Проблемът е в съотношението между двете.
- Накъде обикновено е "насочен погледът ти" - към миналото, настоящето или бъдещето?
Към трите едновременно бих искала, но уви. Мисля си винаги за нещата, които съм оставила зад себе си - един вид, като обеца на ухото или приятен спомен. Също така знам, че дори нещо да се сговни, утре нещата ще изглеждат другояче. Но иначе си живея в настоящето.
- Ако приемем, че човек в сегашния си живот със страданията си изкупва грехове от миналия живот, що за човек ще да си била последния път? :P
Някакъв абсолютен ръб, който трябва да е бил палач-филантроп.
- Какво би включвала за теб една идеална седмица през лятото - плаж, излети в планината, много сладолед...?
Плаж, много книги, много таратор, много ходения в Groovy в Бургас, мноого мохито... много смях, много пъстри хора.
- Харесва ли ти животът в София?
Много. Като изключим някои дребни битовизми, но уви, като я няма баба да си ме гледа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2009, 00:00 
Неебателна.
Аватар

inc написа:
Ола. :)

Алоха.
1.) Как "сбърка", че се озова в специалността си? (така де, пристрастна съм :mrgreen: )
Не съм сбъркала. Мислех, че искам журналистика. Не ме приеха. Една година гледах новини, четях анализи и ми се повръщаше. Не беше това нещото, с което исках да се занимавам. Исках си книжките, но не исках в библиотекознанието, защото там са... стари и умрели книги. Звучи странно. Както и да е. Книгоиздаване рулз.
2.) Кога за последен път се почувства виновна за нещо сериозно?
Днес.
3.) Какво може да те докара до неадекватност? В широкия смисъл на думата. Без алкохол и разни други мозъкодефективни субстанции. :drunken:
Да не спя. Да ми е студено. Когато някои се възползва от слабостите ми.
5.) Случай, в който си се изненадала приятно?
Миналата година едни съфорумци ми цъфнаха на врата да ме водят на концерт. Отдавна беше, но още ми става топло като се сетя.
6.) Любима игра като хлапе?
Стражари и апаши, скачах много на въже. После почнах да чета и тя оттече
7.) За какво би излъгала?
За да предпазя някого, за да се защитя, за да избегна скандал. Горе-долу в този ред на приоритети.
8.) Кой е най-абсурдният пост, който си пускала във форума? :lol: (може и не в този всъщност)
След рождения ден на един колега съм писала във форума в доста замаено състояние. На другата сутрин се изненадах в писмена форма, нещо от типа:
"Бахти, аз що не помня снощи да съм писала тук?"
9.) Какъв въпрос се надяваш да НЕ ти зададат? Защо?
Ъ, не съм мислила. Ако нещо не ме кефи ще излъжа/няма да отговря :)
:twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2009, 00:08 
Неебателна.
Аватар

MERCES_LETIFER написа:
Милсииииииииииииииииии! :connie_35:

Кое е първото нещо, което си помисляш сутрин, когато се погледнеш в огледалото?
ИСКАМ ДА СПЯ!
Кое е клишето, което те описва най-добре?
"Тя има чудесна коса и благ характер" :pukeright:
Разкажи за първата си (може и детска) любов. :compress:
Оф. Николай. Сини очи, руса коса, каратистче. Открадна ми молива. В четвърти клас тръгна с момичето, с което стоях на един чин.
Кое е най-невероятното, неописуемо прекрасно, запомнящо се преживяване в живота ти?
Една целувка. Обявявам конкурс за промяната обаче.
В момента къде най-много би искала да бъдеш/отидеш? Разкажи ни!
Бора - бора. Най-прекрасния остров във Френска Полинезия. Раят. Лежиш си на хамак опънат между две палми, под теб море - кристално чиста вода, коралови рифове, рибки, идилия.
Кои са (евентуалните) недостатъци на съжителството с моята прекрасна (и нескромна) особа? :rabbit:
Много си взискателна, а аз се притеснявам, че може да не ти покрия изискванията
Има ли непростими постъпки? (тъй де, очевидно не говоря за взривяването на автобус с невръстни, а в някакъв по-междуличностен план)
Ох, болна тема. Моят проблем е, че като ми мине първоначалния гняв прощавам почти всичко. Всъщност май всичко. Не, че забравям. Но прощавам. И разни хора решават, че съм слабохарактерна и могат да се възползват. Може би единственото нещо, което не бих простила е физическото насилие.
Бук или череша? Хахах :mrgreen:
Почти не ми пука всъщност, но черешата май ми допада повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2009, 00:09 
Неебателна.
Аватар

My Phoenix Dreams написа:
Защо те няма в Скайп днес? :roll:

1. станах в седем да си приготвям нещата
2. ходих на работа
3. чистих
4. местихме легла, 2 броя.
5. местихме багажи
6. бутахме колата на попов
въобще беше баси деня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2009, 00:32 
potato heart
Аватар

днес... т.е. вече вчера (понеделник 23.02.) случайно да си излизала от подлеза на Плиска ядейки баничка или нешо от сорта?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2009, 00:42 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Аз имам още мене-центрични въпроси, предполагам като ти се занимава:

а/ Кажи 5 мои черти, които те кефят
б/ кажи 5, дето не те кефят
в/ кои според теб са моите 3 най-големи форумни гряха
г/ според теб какъв процент форумци не ме понасят и защо?
д/ какво ти беше първото впечетление от мен
е/ как би озаглавила книга за мен?
ж/ представяш ли си ме плешив?
з/ имаш ли си списък на 5те неща, за които си казала че "изцяло съм на мнението на кристо"?
и/ малко хитро, ама - за коя форумка според теб бих се оженил (или най-голям шанс)?
к/ с какво превъзхождам всички останали форумци? (освен с егото си, ше ме прощаваш гоги)
л/ с какво от мен или моя характер, или каквото и да е мое, би се гордяла, ако ми беше майка?
н/ един ден би ли ползвала услугите ми като адвокат?

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '12: Мила Юхууу!!!

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в Размисли и страсти

FloWersOfEviL

108

3588

13 Мар 2012, 18:17

Мила Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти: Мила

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

Kristo

51