Kristo написа:
Здрасти, здрасти!!!
Здравей, Ицо, кога ще ходим на китайски?
1. Доволна ли си от колегите си, след година и половина учене с тях? Добри и лоши страни?Като цяло - да. Има страхотни хора, сигурна съм, че знаеш за какво говоря. С другите избягвам да се занимавам.
2. Любимо мое стихотворение?Май "Крадла", макар да не съм сигурна.
3. Знам, че играеш Dungeon and Dragons - като какъв герой ме виждаш?Ам... ще ми се смеят сега хората, които разбират от D&D, но вероятно hafling bard с добър уклон.
4. Има ли музикални стилове, които никога не би слушала, защото са еди-какви си и защо? И без чалга, от популярните стилове говоря?Не харесвам особено електронната музика, gore метъла и китайска традиционна музика.
5. Разкажи някаква история, в която си плакала от щастие?Когато съм щастлива, не плача, а се хиля. Като пача обикновено. Мхммм, откъде да ти изровя такава история... а, сетих се за нещо. Когато разбрах, че Лукяненко ще идва на панаира на книгата. Когато ме приеха книгоиздаване. Когато на устния по журналистика ме попитаха какво чета и аз казах "Габриела, карамфил и канела" и после си говорехме за Жоржи Амаду, Бразилия и Байя. Първият ми концерт на ОСТАВА... не знам, много моменти са.
6. Любим адвокатски филм?"Адвокат на дявола" брои ли се?
7. Коя книга би казала "все едно аз съм я писала"?Ъм, засега няма такава. Ако можеше, бих искала да съм написала "Спасителят в ръжта"
8. Вече знаеш ли как да провокираш Мирослав да покаже емоция? (инфо- нейн колега, мой бивш съученик)Мога да го дразня до толкова, че да въздиша тежко или да се подхилква.
9. Изброй кои групи и певци би искала да имат концерти в България през тази година, в удобно време да отидеш?Rammstein преди всичко. Scorpions, за да мога да поправя грешката. Within Temptation. Ооmph! може и като подгряващи на Rammstein. Sonata Arctica. Aerosmith

мисля, че за тези ще ми стигнат парите, стига да не са в един месец.
10. Като въпрос-а от предната тема - Какви форумни двойки според теб биха могли да се формират? Момче и момиче от форума, които си пасват за връзка?Не ме бива по връзките, Ицо, най-вече собствените ми, камо ли да преценявам за чуждите.
11. Коя е най-лигавата песен, която би пяла на благотворително караоке?Ще бъда щедра и милостива към хората и няма да пея.
12. Опиши избрани форумци с емотиконки от тези 15 страници човечета... И за да не ти избирам аз - избери сама хората... ако може и мен...От форума не ме кефят, ще си ползвам мои:
1 My Phoenix Dream

2 Ice_Spirit

3 Иринчи

4 Bety

5 Bloody

6 Плазмодий

7 phoebe учтивия

8 порът

9 тебе, Кристо

10 боромир

11 джеймс

12 Lord

13 Носферату

14 Солвейг

15 Smoking-a
13. Понеже ти беше първата на който задодох традиционния въпрос, ще го задам по друг начин - "Какво никога не си мислила за мен?"Че си лош или зъл. Че си глупав в смисъл на интелектуално ограничен. Че се поддаваш на манипулация
Цитат:
в последния миг преди да си пусна Саут Парк ми дойде лудия въпрос-бонус (демек оптионален)
Ето ти една игра, която малко хора ще схванат, защото е за твоите колежки/колега. Аз ти давам списък с твои колежи, а ти ми казваш кой форумец отговаря като характер, на тях. Простичко е, като изпит в специалност МО.
Списъка:
това няма да го правя. не е редно да злоупотребявам така с познаствата/имената на колеги и хора от форума