Отминал прах написа:
някой може ли да разкаже как е протича изпита по археология малко по-подробно

Ами изпита е много забавен, за студентите също де ама основно за Раличка и Коцето, които се наслушват на бисерите на бъдещите си колеги, но са добронамерени в:)
А сега сериозно изпита, както се знае е устен теглят се два въпроса и имаш време да мислиш 10 20 минути зависи колко човека са преди теб, и двамата изпитват като няма значение при кой си и двамата могат да те питат . Рабаджиев слуша мнението на Ралица така, че учете не се огляваите ами ходете на упр. и четете това, което дава. Понякога ако се объркате, леко помагат но не винаги и най-вече не показват много какво мислят, разбира се като имаш двойка научаваш веднага

.За изпита четох от свети Станчо да се свети името му , та от там за Гърция и Рим. За палеолит халколит и неолит ами Хенриета е много полезна с двете и книжици ако на упражнения не си ги погледнал/ла бог да тие на помощ ама няма да ти помогне много .За тракия аз четох от Книгите, които ни е давала на упражненията Ралица, както и за римските градове в провинции Мизия и Тракия. Обикновенно скъсаните са доста но най- вече такива дето не са и помирисвали упражнение и такива дето не са чели Така че споко щом аз го взех 6 с четене миналата година

то и вие ще се справите

успех . А и да не забравя септември си е нормална редовна сесия

Но не съм я пробвал !!!!!!!!!! Успех колеги това ще ви е
най- лесната юнска СЕЧ а и най забавната