Scorpion написа:
Това за харизматичната личност е имало значение в древните монархии. Сега трябва компетентно управление, а не харизма.
Говорим за доверие и аз знам че този човек няма да краде! Компетентноста му няма да обсъждам защото аз самия не съм достатъчно компетентен по тези въпроси, но не съм сляп! Останалите се усраха: сини, червени и разни други пумий... И не само че не се стремят да направят нещо, а дори напротив, рошат и то с голям замах! Трябва някой с добри намерения, това е в основата за мен, а аз друг не виждам от тези които ми предлагат!
Сините стъпиха на лайната на червение, обаче вместо да ги почистят те натрупаха още един слой отгоре и то двойно по голям и смрадлив! Било зле преди и ако кажа че на мен ми е било по добре ме гледат много тъпо! Ограничените хора лишени от абстрактно мислене! Аз обаче не казвам че е било добре, а че сега е много по зле, това е най жалкото! Затова, моят глас никога няма да отиде нито за червени, нито за сини! Ако не познавах Бойко, можеби щях и аз да съм за зелените. Но и там и в ГЕРБ някой неща не ми харесват, абе това което търсе просто не се предлага и никога не се е предлагало... И тук някой ще каже че не знам какво искам, но аз много добре знам точно какво искам и то няма да бъде, не и в това хилядолетие... Дори това е доста оптимистично като се има предвид природата на хората, но това са други теми... И пак повтарям че гласа ми не е толкова за някой, а по скоро против ДПС - това е моят глас... Много жалко но факт - вотът ми ще е негативен! Защото съм на вие с политиката, но това е мой дълг като Българин!
П.П. Не би трябвало да има никакви разделения по раса, пол, религия и т.н., но в гнилата ни цивилизация(тази абсурдна глупост) винаги ще има, тя на това се гради и това е проблема... Опитвам се да съм над тези неща, но когато някой те напада трябва да се защитиш и тогава няма как да не паднеш до неговото ниво защото иначе той ще те ликвидира! Е добре тогава - ДПС е обявило война и аз избирам да участвам в тази война срещу него! Само пропуснах да спомена че не съм християнин, а съм атеист и за мен както исляма, така и християнството, така и която и да било религия са пълни глупости! Защото ако имаше бог нямаше да има гладни, бедни, болни и въобще земята нямаше да е адът, а раят - затова ако случайно има по више същество което някога да е имало контакт с нас, то отдавна ни е отебало! Толкова за религията

Разбира се всеки е свободен да си вярва в каквото иска особено щом това го прави по щастлив и усмисля живота му - а то неизбежно е точно така! Но именно затова ненавиждам религиите, които с нищо не са по различни от братовчедите си(мръсната дума секта) - единствената идея е контрол на масите! Дали ще ни контролират с религия, медии и всякакви други методи, все тая... Като гледам повечето от вас виждам само едни малоумни зомбита... Няма да споменавам поименно, но наистина повечето ме плашите направо, дори тези които си мислят че имат собствено мнение са най промитите мозъци, но то точно това е идеята!!! Та да се върнем на ДПС - да си ходят в турция, аз второ робство няма да приема! Само дето бягството от едното робство не е гаранция че няма да попаднем в друго. Наскоро празнувахме трети март, но аз не мисля че към момента точно този празник е актуален, защото точно в момента ние сме роби, дори може би още по презрени роби отколкото преди няколко века... И докато не се вдигнем ще става още по зле! По добре мъртъв отколкото нечий роб! И имам един поздрав за политиците:
http://www.vbox7.com/play:2e56712c