innamorata написа:
Казах "грубо казано", а и да се равнява на 5 се тая.
Не е много се тая, защото 6 на зрелостния изпит по математика се изкарва, ако си изкарваш 6-ци по математика на първо равнище. Някак си с тези знания 5 на изпита по математика в СУ трудна работа да изкараш.
То че окапване има.
Ама че дебили стигат до 4-ти курс и завършват, факт. Не съм чул за специалност изключение по този показател.
Сега специално математика и информатика коментирам, за другите нямам такава компетенция.

Добре, че е математика и информатика, че тия лешпери от катедра механика гладни ще умрат. Добре, че беше математика и информатика, та Андрейчин да можеше да се задоволява сексуално. Преди две години как й ставаше на дъртата, не е истина... Сега нещо й паднало. И още... и ощееее...
За мен не е нормално от липса на желаещи да събираш от кол и въже отявлени некадърници, тъй като са се оакали по другите места. И че СУ като цяло ще получава повече субсидии заради повечето студенти, пак бие по реномето. Откъдето и да се погледне - ташак.
После обаче учителите били еди какви си, та даже си отварят устите за по-високи заплати. Ама как? Измет, нищо не заслужават! Тя изметта е в тея, които подават писма за по-голяма държавна поръчка и в тея от МОН, които одобряват. Това са големи "академични" кадри, а нямат капка практическа мисъл. Да не говоря, че не са стъпвали в учителска стая, не са виждали жив ученик.
Да започнем с Даниел Вълчев (какъв виден представител на СУ) и стигнем до най-големия пияндурник в последния вуз.
Ама и аз мога да дам смели идеи "как да стъпим на Марс", защото колкото разбирам от космонавтика, толкова тея разбират от образование. Даже повече от тях, защото си имам понятие от Небесна механика и Обща теория на относителността, а те "Учебен план" сигурно го гледат като прост катаджия Тахограф.
Чакам тройка на матурата вече да е вход за СУ, защото с 2 просто няма как да се вземе диплома за средно образование...