Аз чета, но ми се струва че ти не четеш какво пиша и като повечето тоботи се хващаш за първата дума... Просто спри да ме четеш по диагонала... Вадиш ми думите от контекста и не разбирам поради каква причина винаги разбираш обратното на това което съм казал...
FMI написа:
АТАКА дори не искам да ги коментирам...
<-- Превеждам специално за теб: Това означава че те с нищо не са по различни от ДПС! Да аз гласувам против ДПС и те са против ДПС, но до тук спира общото ми с тях! Ти като ще гласуваш против ДПС, това прави ли те привържаник на АТАКА - не мисля!
Според теб съм длъжен да гласува, пък в същото време трябвало да ми го забранят със закон...
Аз искам референдум, той ме праща в куба "където никога нищо няма да ти се налага да избираш"
ники написа:
Не е правилно да гласуваш за личност, законно е, модерно е, но не е правилно.
ники написа:
Изключително глупаво е да бъдеш "хейтър"
Отново противоречие... <--- Чакай да ти обясня защо, за всеки случай. Хейтъра не би гласувал дори за личност, нали той мрази всички! Е аз не мразя никой, просто не съм доволен от повечето и предпочитам да спрат да ни пият кръвта!
ники написа:
Направи собствена партия, която да смяташ, че удовлетворява интересите и исканията на теб и хората като теб.
Ти ли ще я финансираш?
ники написа:
Много ме е яд, че в България има толкова много хора, които по този въпрос са със същото мислене като твоето.
Значи проблема не е в мен!
ники написа:
Какво конструктивно предлагаш ти? Референдум за всичко? Смях! Ама голям смях! Не просто

Всеки ден по 15 референдума. Обществото си има управленска функция, но тя се осъществява чрез негови представители. Ако ти не избереш свой представител, то ти губиш своето право да си част от управлението на държавата.
И пак противоречие - хем не може да гласувам за личност, хем трябвало да гласувам, че като няма за кой друг, какво да направя... И освен това няколко пъти казах за какъв референдум говоря, но ти си РОБОТ
FMI написа:
Та мисълта ми беше - Защо 240?! Нека броя им се намали драстично, само за най общите неща, които не са особено значими! А за важните въпроси - референдум! Кажете ми защо това да не е добре?!