Здравейте от мен!
Ориентирал съм се към ФМИ. За лошо или за добро знам, че това е доста депресиращо място.

Но, да, убеден съм, че си струва всички излишни нерви, време и пари. Реално погледнато, през всичките години имам отлични оценки по математика, по физика чат-пат. Дипломата ми няма да е лоша. Това ясно. Ама това не ме грее чак толкова, колкото влизането ми във ФМИ.
Изправен съм пред следната дилема. Не мога да си направя ясна сметка,дали ще успея да влезна във този прословут факултет, известен със своите програмисти, математици, алкохолици енд стъф. ?
Работата е малко странна. Правих пробна матура по математика преди 2-3 седмици. Добре съм, 5.10.
Ходя на курс вече 2 месеца, повечето неща ги разбирам, ама поради пусти проблеми и мързел(те вървят ръка за ръка) не съм решил една задача вкъщи.
Мислите ли, че ако направим мобилизация в оставащите няколко месеца ще има съксийд? Смятам да ида на курса от 1 до 12 април за СУ. Искам да видя спецификата на задачите, а и от доверени источници съм осведомен, че там намекват леко "какво-о-о е възможно да се падне"

Признавам, имам адски големи пропуски, за жалост математиката не я тача, не ми идва отвътре, одобрявам я само когато има реална приложимост.
Искам да направя всичко възможно да вляза, само че не съм сигурен дали ще успея. Компютърджия си падам, но за жалост ми се отдава математическия анализ(в училищен курс, разбира се).
Ориентирал съм се към КН, СИ, Информатика.
Другите специалности - не ме дърпат, ама хич.
Много мразя да питам такива ламерски въпроси, ама се надявам тия, където са били преди мене, в подобна на моята ситуация, да ми покажат топлата вода, че аз докато я намеря, тя годината свършила. Пък не ми се влиза в университети от типа на: модно ревю, скъпи коли, шитове.
Не че нещо, ама няма да издържа и ще се отдам на отшелничество.
Благодаря предварително! Дано ми помогнете!