Batbayan написа:
Мда и аз записах фитнес, макар че въобще не искам да ставам 100 килограмово говедо дето не може да се почеше зад врата.

Ако си вдигна тонуса и си понаправя релеф и жилавост - най-добре.Ама само с една тренировка седмично ме съмнява да има кой-знае какви резултати.Е, пак ще по-добре от без тренировки въобще, пък сега нямам пари да си купувам карта за фитнес.А и тренера изглеждаше печен, та сигурно ще е гот.
Батка

Аз съм 100 килограмово говедо, всъщност 110, но сланините не ги броим в този случай

Та мисълта ми е че не само мога да се почеша зад врата, ми мога да си хвана ръцете отзад през кръста като за ръкостискане... Дето повечето кокаляци не можете и да си пипнете пръстите така... А едно време можех и шпагатите и т.н. Дори салто, коремно на лоста и всички екстри си ги правех когато бях 90кг само мускули... Не виждам килограмите и най вече мускулите какво ти пречат на гъвкавоста?! Още повече че мускулите са много по плътни от всичко друго в тялото ти, следователно заемат максимално малко обем... Друг въпрос е ако тялото ти не предразполага да трупаш, тогава наистина е безмислено да се пънеш

Не че няма да стане, но не си струва цената която трябва да платиш... И забравих да добавя че съм само 1.80, че да не хване някой да ми развива теорий че понеже съм 2 метра и 100 кила са нищо

Каточели се чуствам най добре между 90-100кг, така че ще опитам да смъквам, че доста съм се позанемарил последните години...