Дата и час: 16 Яну 2026, 22:51

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Рефери, братче
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2009, 14:57 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
Май не съм засичал такава тема в раздела. Имате ли любим съдия? Имам предвид не "любим" в стил бритиш хомосекшуъл, а такъв, който според вас наистина е справедлив и имате пряки впечатления върху съдийството му...
Аз се пускам с най-железния съдия в личния ми hall of fame - Пиерлуиджи Колина. Строг, но справедлив. Справедлив, но строг. Срещу погледа от снимката дори Марко Матераци изглежда като първолак, а малкото футболисти, които са си позволили да спорят с него, са си взели поука и нощем се потят, сънувайки очните му ябълки.
Изображение

Следва (по мое мнение) най-добрият действащ съдия - Роб Стайлс. Англичанин с богат инструментариум за раздаване на правосъдие, който притежава перфектно движение по терена, усет към авантажа и умее да тълкува правилника.
Изображение

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Рефери, братче
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2009, 15:39 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Аз също съм за Пиерлуиджи Колина. Няма втори такъв просто.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2009, 18:03 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Scarface, учудваш ме с мнението си за Роб Стайлс :o За мен той е един от най-слабите рефери в Англия (да не говорим, че повечето английски рефери са слаби)... Веднъж по Сетанта Спортс даваха специален репортаж за неговите отсъждания (беше може би 4-5-минутен), където показаха такива измислици, че гледах и не вярвах на ушите си :lol: Веднага за пример се сещам мача между Юнайтед и Болтън (2:0), където даде уникално смешна дузпа за "нарушение" срещу Роналдо. След мача даже самият Стайлс се извиняваше на Болтън за постъпката си :lol: Бтв в Уикипедия има интересен списък с "controversies" (много меко казано)... И все пак - всеки има право на мнение, но просто съм изумен от твоето :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2009, 21:22 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Мен ме кефи ето този:

Изображение
Андерс Фриск

Има супер силно присъствие и вдъхва някакво спокойствие на терена... :D

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009, 15:11 
In love with a mirror
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
TheGreat7 написа:
Scarface, учудваш ме с мнението си за Роб Стайлс :o За мен той е един от най-слабите рефери в Англия (да не говорим, че повечето английски рефери са слаби)... Веднъж по Сетанта Спортс даваха специален репортаж за неговите отсъждания (беше може би 4-5-минутен), където показаха такива измислици, че гледах и не вярвах на ушите си :lol: Веднага за пример се сещам мача между Юнайтед и Болтън (2:0), където даде уникално смешна дузпа за "нарушение" срещу Роналдо. След мача даже самият Стайлс се извиняваше на Болтън за постъпката си :lol: Бтв в Уикипедия има интересен списък с "controversies" (много меко казано)... И все пак - всеки има право на мнение, но просто съм изумен от твоето :lol:

Ми виж, за Юнайтед - Болтън нищо не мога да кажа, понеже не съм обективен :lol: такава компилация може да се направи за абсолютно всеки рефер (като изключиме Колина, който просто не беше смъртен), но според мен тея компилации не са критерии. Съгласен съм, че като цяло английските рефери не са силни, особено някои, но всичките ми съзнателни впечатления от Роб Стайлс са много добри (с незначителни неточности, разбира се).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]