Tommy написа:
FMI написа:
Той няма имущество разбира се! Обаче леля му, баба му и братовчед му например имат!
Това къде си го чел- в "24 часа" ли, или нещо подобно?
Къща в Драгалевци и в Драгоман можеш да имаш и без да окрадеш държавата. Ако познаваш смейството и имуществото им, ще призная, че си прав, обаче се съмнявам. Съмнявам се и да имаш доказателства и да не говориш отново наизуст.
FMI написа:
Аз ще го осъдя на един гладиаторски бой с мен. Ако излезе на два крака от ринга, ще му подаря свободата! Но ще се постарая да излезе на инвалидна количка и да си остане така цял живот и то в затвора! Обаче искам да важи правилото че ако без да искам го убия, това не е престъпление!
Ето ти пример за тоталитарно правосъдие. После ми обяснявай свободолюбивите си възгледи!
Отното ми изкривяваш думите, типично... Къде си ме видял да говоря на изуст? Или може би отново не си ме разбрал! Аз имам доказателства! Неща които не са тайна, но все пак ще ги оставя за съда, ако някой ден решат да го съдят и да ме призоват! И аз съм 100% сигурен че ако бъде съден, няма да му се размине! И от там вече казвам че ще проявя милосърдие и ще му дам този шанс да си избере да остане в затвора или да се изправи срещу мен! Така като гледам сме една категория, дори може и по тежък да е и затова двубоят ще е напълно честен, от там нататък не виждам какъв ти е проблема? Аз лично искам да му отмъстя, но само ако той се съгласи. Тук той не губи своя избор! Дори трябва да се измисли едно реалити шоу където всеки да има право да предизвика депутат/мутра/затворник и той разбира се има право да се съгласи или да откаже

Че и без това доста ще понапълним затворите! И пак повтарям, там ще са само виновните! Ако Костов се окаже невинен, няма да влезе в затвора и с пръст няма да го пипна! Но от него ще почна! Не може един престъпник, обрал целия български народ, не само че е на свобода, а е лидер на партия, това е недопустимо, това е само в България! Това е тотална гавра и подигравка с нас, дори само заради това си заслужава да се надигнем!!! Трябва да има справедливост!!! Трябва да спрат да ни пият кръвта!!! Признай си какъв ти е той, ти не може да го защитаваш, ако нямаш пряка изгода от неговата свобода и от това той и такива като и около него да продължават да крадат!!!