Хахаха, Георг, пич си!!!
Та, да - СМ 00-01, Ийст Стърлинг. Рекордната ми игра - почвам от трета шотландска дивизия, събирам всичките млади играчи, дето неизменно се развиват до чудовища с адекватни треньори. В 2004-2005 сезон станах шампион в Първа дивизия, влязох във Висшата Лига и взех първата си купа на Шотландия. В 2008 дойде и първата шампионска титла. 2010 - КЕШ. 2011 - 2023 - селекционер на Шотландия с една световна титла, после ме уволниха до 2027, когато пак си ме взеха и така изкарах до 2050, когато след няколкостотин игрови часа и общо 3 години ми писна
И общо - за 50 сезона - 37 титли, още по двайсетина и нещо купи, купи на Лигата и прочие местни неща, 18 КЕШ, 1 КНК, 15 суперкупи, 14 пъти World Club Cup и 7 пъти World Club Champion.
А с националния тим - 4 световни купи, две европейски, една на Конфедерациите, едно четвърто място на световно и едно трето на Конфедерациите.
Сега цъкам с Доувър Атлетик, почнах от Конференцията и вече, в 2008, втори сезон кретам във Висшата лига, където обаче отборът ми е средняк.... все още. Което не ми попречи да спечеля два пъти КНК и 3 купи на Англия. Пък и е яко да си с английски тим, щото яките играчи се съгласяват по-лесно - от 2007 вратар ми беше Оливер Кан, който се отказа на 38 след един много добър сезон и сега е треньор на вратарите, а като десен защитник тафнах Карлес Пуйол от Барса, макар че предвид евтините шведски животни, дето редовно взимам от Малмьо и АИК Солна, много-много не го пускам. И държа свинята Златан да гние при резервите

То с чудовищни нападатели с идиотски имена като Черно Самба, Кабиро Белло и Брутил Хозе, дето всеки играч на СМ ги знае, за кво ми е Златан, хъхъхъхъ.