|
За мен селекцията върви успешно, защото футболът е бизнес продава/купува.При вас е по-тежко нямате пари, колкото да се говори,да налагате юноши, които изобщо не са от вашата школа, Домувчийски (истинската му фамилия, ако не вярвайте отивате да питате баща му, та на 17 години го взимате от Марица, играе 1 година в юношеските отбори - НАШ ЮНОША, шмекериите на Мустакатия и Арогантния).Скоро ще се спука синия балон, много го ударихте на Европа, това е хубаво, пожелавам ви успех, сега Артмедия с нов отбор(ето една политика на клуб продава/купува).
Отговарям на въпроса за Ливърпул, ДА играха с втория си отбор , КАКТО И МАРСИЛИЯ игра с втория си отбор - така ли е ?!? Оксер ?!?! играха без защитен вал, сегашните титуляри играят само 4, когато играха срещу вас.Сега са на второ място, ако не се лъжа.Надявам се и вие някога да победите действащ европейски шампион !!! Дори да е с третия им състав.А да го победиш, на "свещения храм" "АНФИЙЛД" ВЕЛИКО Е ! Това не може да се опише, дано и вие преживеете такива емоции !!! Ако говорим за късмет, Левски го имаше, колкото ЦСКА дори и повече, последна минута срещу Динамо (Букурещ) , а бяха с 10 човека повече от 30 минути.Да не говорим за спасяванията, на Гошо Петков, който ви вкара понапред в групите на УЕФА.
Дон Анджелито : На ДвД е по-хубаво да се гледа Ливърпул-ЦСКА , плюс това ние не си отменихме мачовете като вас Левски, ако искаш провери програмата и ми кажи колко мача си отложихте.
И последно аз съм горд, че съм от ЦСКА, и когато отидеш в западните страни и ако попиташ познаваш ли български отбор, те ще кажат ЦСКА.Ние отдавна сме в Европа, а вие тепърва започвате, това е истината, дано имате поне малко частица от историята на червения клуб.Не искам да обиждам никой, това са мои разсъждения.
Пожелавам успех на Левски и Литекс ( а не като някои измислени личности само на един отбор)
Йешич го уважавам, защото нямахме такъв треньор, който да е добър психолог, а той е точно такъв.
_________________ http://zazz.bg/play:af412a92
|