ники написа:
Как може да не се интересуваш от футбол и формула 1. Всяко нормално момче проявява поне малък интерес и към двете, всяко второ момче е лудо по поне едно от двете, всяко трето и по двете. Честно, никога ли не са те привличали?
Не знам. Расъл съм със спортен специалист, журналист и спортист, но оттам ми е останал единствено някакъв интерес към тениса и по-малко към ските. Затова пък самият аз карам ски много добре, а тенис почти не пипам. Винаги съм се дразнел на стръвта на малоумните момчета около мен, които играеха футбол и всеки път щяха да се избият. Нямам нищо против силните емоции, но не и когато са негативни и предизвикани заради малка топка, подритвана от някви мъже, които са готови да се изядат в разгара на играта... Не, че футболът винаги е такъв, просто аз съм бил свидетел точно на такива взаимоотношения. Като се има предвид, че от такива хора не излязоха особено стойностни личности, честно казано и не съжалявам, че не съм бил особено запален по футбола. Не че не съм играл - напротив, дори твърдят, че съм страхотен защитник, просто не ми е интересно.
Формула 1 пък не ме грабва, защото никога не съм проявявал особен интерес към автомобилите. Никога не съм разбирал от коли, не съм карал, не съм и изпитвал желание да го правя, съответно нямам и книжка. Гонкането с тунинговани голфове също не показва особено добри резултати при изграждането на личности, та и за този свой пропуск не съжалявам. Е, ще взема книжка, де...
Въобще със спортовете хич не съм конвенционален. Колело се научих да карам късно и затова не съм особен фен, макар че това лято в Щатите така се придвижвах и беше мегаяко. Вместо това карам ролери и се кефя на маХ.

Най-голям фен съм на бойните изкуства, от които съм пипал различни в различна степен.