Дата и час: 01 Апр 2026, 15:00

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1894 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 127  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК 2009 - География
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009, 18:57 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:pukeright: отказвам да коментирам :pukeleft:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009, 19:08 
El Siete
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Правилно решение. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009, 21:29 
Пишете, о, братя
Аватар

Как работодателя ще разбере какво знаеш и какво можеш? - Като те вземе на работа. Като ти мине изпитателния срок и шефа види (хипотетично), че нищо не можеш и не ставаш, ще те изхвърли, ако ще да имаш диплома от Харвард. Това е въпроса. Дали конкретна специалност учи на нещата, от които ще имаш нужда, или просто ти пълнят главата с не особено необходими знания. Колкото до jobs.bg според мен този сайт(който гледам всяка седмица) не представя нещата такива, каквито са. Имам познати, които работят на ръководни длъжности, а нямат никакво образование, но за сметка на това знаят 3 езика и имат качества, които са ценни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2009, 21:41 
В началото бе словото

Здравейте! Искам да питам дали някой знае в ПУ Паисий Хилендарски тема или тест по география се пада. И дали някой може да ми каже темите които са публикувани за безплатно ползване в helpos.bg дали са добри. Благодаря предварително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 01:22 
El Siete
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
То егати смотания работодател трябва да е, за да дава изпитателен срок на всеки, който му пристъпи прага. :lol: Адски елементарно гледаш на нещата. :salute: А това за Харвард ме разби, ти ако имаш диплома от Харвард, което няма да стане, ти гарантирам, че ще ти се молят да работиш при тях. :cyclops: Ти с тоя пост, обезмисли висшето образование направо. Учи каквото и да е, а после работи каквото искаш. Адски елементарен поглед. :wink: Качествата така се трупат - сред природата. :lol: Ако наистина така смяташ, напускай СУ и разчитайки на качества стани шеф на някоя фирма. Кво се мъчиш с изпити и форуми. :D Недай си боже някой икономист, да реши че има качества на атомен физик, че още на първия работен ден от изпитателния срок може да ни гръмне АЕЦ-а, примерно. :lol:

А хората, които успяват без диплома, защото не можем да отречем, че има и такива, са 1 на 100000, да речем. Иначе всеки 2ри щеше да е милионер. :wink:

И все пак, нека не разваляме темата на кандидат-студентите. Темата е не за да спорим помежду си, аз лично съм тук, за да отговарям на техни въпроси. Ако имаш нещо да ми казваш, пиши ми в скайп. :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 16:13 
В началото бе словото
Аватар

mischlence написа:
Здравейте! Искам да питам дали някой знае в ПУ Паисий Хилендарски тема или тест по география се пада. И дали някой може да ми каже темите които са публикувани за безплатно ползване в helpos.bg дали са добри. Благодаря предварително!

пада се тема , тест няма .... темите който могат да ти се паднат ги има няколко страници по назад в тая тема (много "тема" станаха) и темите в helpos.bg си нямам на идея какви са :roll:

п.с. днес съм почивка , в сряда съм цял ден на работа , в четвъртък съм половин ден , в петак цял , в събота съм на мач и след това на работа , и в неделя съм на изпит с 6 без 10 влака :lol: квот науча неска и утре сутринта това е ! Късмет на всички (ако не влеза пак в форума де) :rr:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 23:08 
В началото бе словото

Аз,научих 5 теми и това е,явно немога да намеря силна мотивация,да се напъна и да си свърша работата.Просто проблема е,че от една страна да си студент в Софийския Университет,само по себе си е престижно,но от друга страна мразя София като град,като хора и незнам,как бих живял 4 год. там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 23:43 
В началото бе словото

dunavfc написа:
Аз,научих 5 теми и това е,явно немога да намеря силна мотивация,да се напъна и да си свърша работата.Просто проблема е,че от една страна да си студент в Софийския Университет,само по себе си е престижно,но от друга страна мразя София като град,като хора и незнам,как бих живял 4 год. там.

Живял ли си за повече от година в София?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 23:54 
В началото бе словото

Еми,имаше един период от 5-6 месеца,но като цяло просто не е моя град.Аз съм си свикнал Русе,рекичката,текето,хубави жени,подреден и чист град.Всеки си знае,че родния град,си е с специална тръпка..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 00:02 
В началото бе словото

Как можеш да твърдиш, че мразиш един град след като не си живял достатъчно дълго време в него?? Вярно е, че рдния град си е друго нещо, но щом става дума за образование ще изтърпиш 4-5 години. А има и друго, ако не си от хората, за които дипломата е най-важното, можеш изобщо да не се хабиш да кандидатстваш в София. Зависи каква специалност искаш, но и във Варна може да кандидастваш, също е престижно, а и не само там. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 00:15 
В началото бе словото

Не,бе виж за някой неща не е нужно толкова много време,то или ти харесва или не.Ти като си с някое момче,ако мине 4-5 месеца и не ти допадне,ще го чакаш ли още дълго ? Просто и аз незнам,какво точно искам,малко съм объркан..Все пак,оставяш семейство,приятели,близки.Навиците ти се променят драстично,затова говоря.Допълнително с това,като не ти харесва атмосферата в града в който учиш,не е много приятно.Ако този престижен университет,беше в Пловдив,Варна или Търново,например с удоволствие,бих дал всичко от себе си да вляза вътре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 00:26 
В началото бе словото

Разбирам. :) Тогава не се мъчи много много :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 14:16 
В началото бе словото
Аватар

Много ме е яд че на УНСС предварителният беше преди този на СУ, защото изкарах 5-ца (очаквах 4 най-много) и от 20 март до сега не съм учил нищо....зае*ах всички теми. Май просто ще ида на разходка до София и ще се върна :) Знам 4-5 теми, но едва ли съм от късметлийте, като се има предвид предварителния на УНСС...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 14:17 
В началото бе словото

Здравейте и аз съм от тези,които ще се мъчат в събота на тема :) Та исках да попитам-кои теми мислите,че е най-възможно да се паднат и на кои ще наблегнете? Защото аз нямах време да науча всичките и мисля да наблегна на 3-4,но се чудя кои да са те ? :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 16:12 
В началото бе словото
Аватар

AdZee написа:
Здравейте и аз съм от тези,които ще се мъчат в събота на тема :) Та исках да попитам-кои теми мислите,че е най-възможно да се паднат и на кои ще наблегнете? Защото аз нямах време да науча всичките и мисля да наблегна на 3-4,но се чудя кои да са те ? :?

само да те света ,че изпита е в неделя :) а за темите,е възможно абсолютно всяка една да се падне :) за жалост... :) инъче аз лично съм нагледнала на природо-географските теми,промишленостите не съм ги барвала :)
все пак е и въпрос на късмет ..инъче ако те първа мислиш да учиш,не знам до колко ще успееш ..може да прочетеш географско положение,големина и граници ...абе нз чесно казано какво да те посъветвам :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1894 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 127  Следваща