Дата и час: 30 Мар 2026, 17:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 401 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Заведения и клубове,които посещавате.
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 10:32 
музикален фашист
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Бeтон написа:
Точно на такива мероприятия, за които се влиза с официални покани няма 12 годишни :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Значи още по-зле. Хората, които ходят са с акъл на 12 годишни.

Бeтон написа:
И твърде глупаво и детински е да делим талантливите хора на кой ром, кой от турски произход и тн. Супер смотано :x :x :x :x :x

Талантливи хора?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 10:50 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Бeтон написа:
JudyRamone написа:
Еми дразни се тогава мен тва кво ме грее :lol:

На това му се казва арогантност.

Мнее, that's just me , той Ники си го знай :wink:

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 16:50 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Бетоне, за петък няма да ходя в Тантра. Променихме плановете. Четвъртък - БИАД. Никой няма да гостува, ама ако ти се идва, ще се намерим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 16:59 
Дръменбейсонафт
Аватар

Бeтон написа:
Бате, стига си говорил глупости. Точно на такива мероприятия, за които се влиза с официални покани няма 12 годишни :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

За Нов фолк нямаше покани (в смисъл можеше и без такава да влезнеш) както и на Романтика...
...хубаво че се скатах поне от първото..и от откриването на Тантра...
...надявам се все да има как да си финтирам работодателите така :) че много чалга ми действа разхлабително ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 18:13 
В началото бе словото

Всеки реве, че студентски град си бил на студентите, и това напоследък си е много актуална тема .... и многократното повтаряне на ВХОД СВОБОДЕН за студенти В НОВИЯ ТАНТРА клуб, не беше за да изглежда като транспарант, а защото е супер дразнещо, когато влезете компания и оставите 100-200лв и нагоре и да ви занимават с няк'ви си 3/5лв за вход.Баровците, които идват в студентски заради студентките, да ги жулят и по 20вл ако искат, но за сега новата Тантра е мястото, където през цялата седмица за студенти е свободно, без значение пее ли някой или не.Защо всеки който слуша чалга и иска да посети ново място да не отиде, да види и да се възползва от промоциите!!! Преди бях ходил на Преслава в клуб 33, и въпреки че на много плакати пишеше вход свободен от неделя до четвъртък (защо не всеки ден?!?!?!?), през въпросната вечер искаха по 8лв :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 19:13 
gatekeeper
Аватар

друже, най-вече аз бях против многократното повтаряне на свободния вход( и все още съм) и държа да отбележа, че нямам нищо общо нито с лозунгите на "Призив", нито с жителството в Щутгарт.:)

просто считам за безумно основният ми довод за влизане в заведение да бъде това, че охраната няма да ми бърка в портфейла.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2009, 19:14 
Чалгар
Аватар

Аааа, нека си има вход. Ако няма вход, ще е фрашкано с всякакви мизерници, дето да ти развалят кефа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 03:10 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Дичоу написа:
много чалга ми действа разхлабително ;)

Баце, само по такива мероприятия ходиш. На наградите на Романтика не бях, ама защо не ми се обади на наградите на Нов Фолк?
ники написа:
фрашкано с всякакви мизерници

Оооооо, тази вечер беше КУЛ ТО ВА. Имах пряка среща с мизерници тази вечер.

Нали бях казал, че ще ходим в ID club.
Теди ни се обажда, кога ще излиза да пее и си наприхме сметката да отидем 30-40 минути по-ранко.
На входа, фейсконтрола към приятелката:
- Фотоапарати не се допускат!
И към мен:
- Аааа, с маратонки не може да те пуснем, такава е политиката на заведението.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Че да не са некви смотани, как така, си казах на ум? Бах тая политика. И ги питам:
- Костюм ли да си сложа?
– Е, не е задължително...

И казах на приятелката - идвам след час, очаквайме с нова визия, не е първоаприлска шега. Беше 00:20
Търча взмемам такси, качам се в Студентски, отново през банята, панталона, ризата, колана, вратовръзката, сакото, обувките... и газ на колата. Вживях се като транспортера. 8) Той шофира костюмиран. Дори сменя гума само като си сваля сакото и нищо му няма. Цепнах секундата - 1:20 бях пред ID club, ТОВА СЕ КАЗВА МЪЖКА ДУМА. 8) (Пропускам частта с рейсинга)
:viannen_37:
И така:
На входа същите симпатяги ми отварят врати - заповядайте - ВСЕ ЕДНО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ВИЖДАМЕ ВЕЧЕРТА и преди един час нищо не е имало.
Приятелката ми излиза, влизаме, и всичките тези лудории просто бяха безценни, мини церемония по посрещането ми имаше. Теди на микрофона "Вече и Илиян дойде, да го посрещнем"...
Както се пее в "Уникат":
влизаш в дискотека,
всички се обръщат
правиш си пътека
със походка кръшна...

Бяхме на ВИП сепарето 8) Аз бях единствения костюмиран в цялата дискотека и от малкото с нормалната сексуална ориентация.
:glasses5:
Наоколо се вихреше гей парти. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Масово - не двама-трима.
Лелееееее...
И селяндроши - с цигански блестящи блузки и маратонки, ама нали резбичката им е обратна и са ги пуснали. А на мене ми направиха проблем. :evil: :evil: :evil: :evil:
Нищо, демонстрирах нов стайлинг за който ме познава.

Гот си е с костюм, ама не може да се разкършиш, тежкарски трябва да го раздаваш... но все пак е гъзария 8)

На излизане петима човека не могат да се надпреварят да ни отварят вратата. Хехеее, не знаете ли копеленца такива.
По дрехите посрещат... и после видяха, че не сме случайни и ще счупят дръжката от любезности.

Иначе е тъп тоя ID club. Все едно гледаш - Ориента, яко селяндроши, дизайнът е идентичен - разположение на маси, сепарета. Повече няма да стъпим там. Само в четвъртък на промоцията на албума на Крум. Беше на сепарето и ни даде покани :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 09:25 
Чалгар
Аватар

Ахахахаха, Бетоне, тая история ме разби от край до край. Направо смях! Ама какво търсиш в някви гей барове освен Теодора?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 11:15 
В началото бе словото

Е като няма вход не значи, че няма да има фейс контрол и най-явните мизерници да успеят да ги отсеят :wink: Т'ва да си няма вход на гост изпълнител си е яко, особено ако е петък и събота, и има промоции :king: В Плаза в неделя е лудница, но в новия Тантра лудницата е яко в петък :cyclopsani:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 14:38 
Дръменбейсонафт
Аватар

Бетоне, на Нов Фолк не бях...спасих се :)
На Романтика ти писах...обаче изглежда не уцелих правилното място...защото после чак видях, че модератора ми е изтрил поста... скоро май не се очертава чалга ивент...май само Мад ТВ сикрет концърта...ма там невъзможно да се срещнем ако нямаш покана...
...иначе...ще ти пиша овреме ако излезне нещо :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 21:04 
Europa League
Аватар

ники написа:
Ахахахаха, Бетоне, тая история ме разби от край до край. Направо смях! Ама какво търсиш в някви гей барове освен Теодора?

Навън цялото ВИП сепаре коментирахме гей шоуто... Един пич:
"... че и яки са мама *********. Влизам в кенефа, отвън блъска, блъска вратата - ще ме нападне..."
Аз в кенефа верно не влезнах :shock: :shock: :shock: Просто съм пропуснал да видя натискащи се гейове :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:

Утре ако пак има обратни... :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:

Друга двойка мъж-жена не видях. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Дичоу написа:
Бетоне, на Нов Фолк не бях...спасих се :)

Пропусна яко шоу.

Дичоу написа:
май само Мад ТВ сикрет концърта...

Не гледам тази телевизия.
Многократно съм казал, че гледам само ФЕН ТВ и посещавам участията на изпълнителите от ФЕН ТВ, а от Планета - само на Елена и Джена като изключения от правилото.

Дичоу написа:
...иначе...ще ти пиша овреме ако излезне нещо :)

ОК 8)

Ники, петък го пропускаме. Утре на Крум в Айдито, в неделя на Ивена във Версай, понеделник - наградите на ФЕН ТВ. Това е програмата в обозримото бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 21:10 
Чалгар
Аватар

Е, ти си като машина бе. Спри се малко ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2009, 00:00 
Europa League
Аватар

Добре беше на промоцията на Крум като изключим хомотата.
Пак се събраха яко гейове - Димитър Геновски от радио Романтика, Дим Дудуков, Камен Воденичаров, DJ Манекена, докато се чудим "аве, къде е Денди?" и тоя дойде... и още и още знайни и незнайни обърнали резбата гости. Миро го нямаше. :shock:
Важното е, че там бяха известен брой изпълнители с които се познаваме. :P Ивена веднага ме забеляза отдалеч - много си готин 8) Мислех неделя да отида с традиционната си носия, но щом направи комплимент на новата ми визия, така ще отида... :drunken:
А тоя недоклатен педераст Денди как ме изнерви... Направи редовния си номер да се заяде с всеки срещнат. "Уважи" и мен, като ми състави изречение за вратовръзката. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Разбира се - не е лъскава и гейска като неговата. Казах, че е за класически концерти. Чудесно, ще се гледам по телевизията. :P :P :P :P :P След това се заяде с един пичага до мен за верижката му на дънките... Гей, какво искате? Сигурно не може да си направи възела сам, тръгнал да се занимава с моята вратовръзка. Търси си корав чеп! Нещастник :evil: Ако не сте го виждали на живо... Ходи като насран, китките му са по-меки от кашкавал във Фантастико, носи обувки, вратовръзка и още куп неща, с които изразява сексуалната си ориентация. Хипотетична случка - ако беше ми казал същото, но извън дискотеката... щях да го ритам в задника, че и със сламка да го ебат с най-добрия лубрикант, да го боли.
Като казах за чеп... Лелеееее - Елза Парини какво изваде... Бутилка - член (250ml). И където е... да си го кажем главата - има дупка, пъхна си сламка и смучеше. Членът беше непрозрачен, не мога да кажа нищо за съдържанието. Снимах се с тази "симпатяга" най-общо казано... 8) а как ме преграпчи :shock: :shock: :shock: :shock: Гърди има, брада няма, ОК, но не е същото като с жена... Не че съм предубеден, задето е Елза Парини, но не съм Пацо, та Пеньо да ме излъже. :lol: :lol: :lol: :lol:
Тази снимка ще трябва да я пусна в близките дни... много е яка. :)
Но това не е всичко. Специално за 99% от посетителите Крум изпълни два пъти новата си песен "С близалка в ръка" и представи клипа. Помислих си, че в клипа само пендели ще има, но не. Разгърдени мадами по лепенки с форма на блестящи сърца на зърната. Тези момичета и на живо бяха в този вид, но си мисля, че впечатлиха една маса с 12 годишни фенове, че те и до сърцата не са виждали на живо.

Девизът, който те посреща на входа е всъщност въпросът:
What's your self?

P.S. разказът ми нарочно го направих от края към началото, просто защото в ID клъб нещата не са по правилния ред.
P.P.S. повече там няма да ми стъпи кракът! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2009, 09:39 
Чалгар
Аватар

Бетоне, какво по дяволите търсиш там?

Слушайте сега, какво имаше в Германия. Няк'ъв гей бар, където като влизат педалите и на някоя от стените имало някакви дупки. Та, пъхаш си там пишката и от другата страна някой те заобичва орално. :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 401 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Следваща