FMI написа:
Защитавам мнението че престъпници ни оправляват! И смятам че трябва не просто да бъдат свалени, а да бъдат вкарани в затвора! Смятам че такива хора не трябва повече да се допускат на власт и ако е необходимо да се използва сила! Ама не да ми се оправдавате че им остава малко и ще дойдат по добри и като дойдат още по лоши и за тях да кажете че ще ги чакаме само 4 години за да ги сменим и тях с още по лоши...
ЗАТВОР - за всеки корумпиран!
Отстраняване - за всеки некадърен!
Ти пак ще ме попиташ: "Добре, сваляме ги и какво предлагам след това...". Предлагам да ги свалим и ако не дойдат по добри и тях и така докато дойдат. Ама не да ги чакаме да им изтече мандата, а когато се осерат веднага вън или в затвора, всеки му според заслугите! Не е моя работа да предлагам каквото и да било друго, нямам претенции да заемам такива постове, че аз да предлагам как да се оправим... Но защо според теб това трябва да означава че не трябва да имам мнение и позиция, защо си решил че нямам право да съм недоволен и нямам право да ги осъдя и нямам право да ги отстраня от постовете за които не стават?!
Контролът върху парламента зависи от хората у фактът, че на повечето не им стиска да си отстояват позициите е добре - дошло за всеки с власт в ръцете. Обаче, когато толкова време ни управляват комунисти, зависи от хората, да проумеят кой е по - добър. Да, знам - за тебе по- добри нямало, сред сегашните, обаче тоя въпрос, меко казано, ми се струва безсмислено да го обсъждам с незапознат и предубеден човек.