Дата и час: 04 Апр 2026, 14:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 61  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Театър
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009, 22:11 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Защото Кръстопътят е пред мен, а има 2 посоки, в които искам да поема.
Ама ти си модератор, ей, върши си работата, няма да се отклоняваме от темата!:Д
...
Доволни!))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009, 22:31 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Цитат:
Защото Кръстопътят е пред мен, а има 2 посоки, в които искам да поема.

Държа да ми разкажеш. Някога.

Цитат:
Ама ти си модератор, ей, върши си работата, няма да се отклоняваме от темата!:Д

Абе, еееей! Сега ще стана особено страшна, да знаеш. :) Не се отклоняваме от темата, говорим си (предимно) за театър - тия 27 страници как сме ги направили?

Цитат:
Доволни!))

Напълно. Ако си ме видяла, трябваше да се обадиш. Само се гоним с тебе - аз бях на 5 ред в средата и бях ... може би третият човек, който скочи на крака след финала. Ама то от емоцията само дето не подскачах, наистина. Ех, че хубава вечер! :bom: И ако се беше обадила, щях ПЪК да ти покажа един от най-красивите мъже евър. Случи се наоколо, та щях и да ви запозная (той е от състава на СКТ), ама... :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009, 22:36 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Лигла!
Видях те.:Д
И ти мен, но аз бях оплакана.:Д /едно с баретка, ревящо, пхах:Д/
И съм седяла пред баш пред теб:Д
Пак съм изпуснала мъжкарляка, значи:Д Нищо, бях с мама, така де, мама беше с мен, та взе, че й хареса. Алелуя!

ПП: Ще ме водите на театър Вие, ние сме вечно мрънкащи, а.к.а. досадни.

ППП: Колко ни бива!:Д :geek:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2009, 21:51 
My kinda heaven
Аватар

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=150516

А дали режисьорът не е за бой? :x Ама пак ще го отнесат сценичните...
Дано Карла Рахал няма по-сериозни травми.

* Чета някакво инфо, че декорът бил висок едва малко над 2 м., пък качествено са се подредили и двамата. :pale: И който трябва да понесе отговорността, да го стори, бе! Ще си изпотрепят актьорите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 11:32 
My kinda heaven
Аватар

Честит празник на всички, които го чувстват като такъв! И само усмивки, без значение от коя страна на авансцената сте! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 13:53 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

*Чувст! Чувст!*:Д
ЧАстит!)

ПП: Дано се оправят Народните!
ППП: Смела е, ай лайк ит.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 22:53 
My kinda heaven
Аватар

Излишно е да казвам, че прехвърчам лекичко от щастие. И пак ми е малко криво за ДКТ Пловдив... и те много заслужаваха, но наградата беше само една и вярвам, че отиде на правилния адрес (поради ред причини - само част от които са музиката, сценографията и актьорската игра).

Утре ще едитна този пост с имената на всички наградени. Сега само се радвам. :)
ЕДИТ1: Аууу... и Ангел Генов! 2 от 2. ОтлиШно!
ЕдИТ2: И Юлия Огнянова... поклон пред тази жена, тя е нещо... нещо свръх. Просто свръх. И е хубаво, че отношението, което бе демонстрирано към нея, е 100% истинско и мога да го потвърдя от личен опит. Тя присъства на един от първите фестивали "Пиеро" и когато влезе в театъра - а там цареше небивала суматоха, както можете да си представите - тълпата просто се отдръпна в две посоки и направи нещо като шпалир, за да може тя да мине. Беше просто някакъв спонтанен израз на искрена почит. Аз тогава все още не знаех коя е тя, разбрах минути по-късно, когато попитах един актьор, а поне 5 души започнаха да ми разказват, един през друг, за нея. И очите им искряха, искряха...

Малка вметка: тая церемония е невероятна халтура, бре! Все си мисля, че по-зле не може да стане - и всяка година ме опровергават. :pale:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 22:54 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Животно на трона - постановка на Теди Москов, препоръчвам да гледате :mrgreen: . Много е симпатична :D .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 23:51 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Ахаха, Елицо, не смалявай шрифта!:Д
Всеееки път, всеееки път(Белослава:Д)...

Нейде четох коментари(най-компетентни, разбира се) - "много слаб сезон", не съм съгласна, но - доста слаби номинации, мъхъ. Радвам се, че си доволна, и аз се радвам, но по-скоро въпреки:Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2009, 23:57 
My kinda heaven
Аватар

Art[less] написа:
Ахаха, Елицо, не смалявай шрифта!:Д

Просто не вървеше да пиша за това творческо безсилие с друг шрифт, след като споменах наградата на проф. Огнянова (видя ли колко е сладка, видя ли???), но пък нямаше как и да го пропусна.
Баш халтура си беше, ама преди 2 дни видях жив пример колко трябва да се внимава с думите по отношение на артистите. Точно заради думата "халтура" (не употребена от мен, но в случая важен е ефектът, който породи) свалиха цял форум, разбираш ли! Форум с над 700 реални потребители, съвсем жив и много полезен форум. Но стана грандиозен скандал и форума го няма. :mrgreen: Не че се радвам, просто съм учудена до изумление (и озъбване). В резултат на тая работа, аз оставам без една книга, за която си мечтая от месеци и без диск, на който много се надявах. Ей такива работи.
Ще ти разправям някой път - много нелепа история.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2009, 10:19 
potato heart
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
мда... "Дон Жуан" ... мне!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2009, 15:23 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Утре с няколко колеги сме на "Ах, този джаз" в народния. Дано да е готино, че заради него изпускам началото на мач от Шампионската лига.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2009, 23:16 
potato heart
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
не искам да те разочаровам.. но досега не съм чувала добри отзиви за него... а веднъж имах честта да го слушам... и актьорите пееха доста фалшиво... но не знам.. все пак не съм го гледала

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 16:18 
My kinda heaven
Аватар

"Три дъждовни дни" в Театър 199.
Получило им се е не на 6, ами на 6+ със звездичка за поощрение.
На тандема Койна-Малин вярвам още от "Другият човек" (пак там), Захари Бахаров принципно не ми е сред любимците, но не отричам, че вероятно е най-талантливият от онова поколение (което силно недолюбвам). Онова, което харесвам у него е, че от текст, който има всички предпоставки да звучи плоско и театрално, успява да извади една простичка делничност и всичко да звучи страшно естествено. Това малко актьори го могат (обратният вариант е по-често срещан, уви). И като се усмихне, е чаровен, ама това е само бонус.
Историята е увлекателна, героите наистина са се получили на 100% - спокойно можеш да си ги представиш във всякаква ситуация извън конкретната сцена - сериозно, наистина отдавна не съм виждала толкова ... баси клишето... "пълнокръвни" образи. ама толкова пълнокръвни, та можеш и кръвната им група да определиш. Че и да познаеш редица свои познати в някои от тях (случи се с мен, факт :albino: ).
Използваха пространството чудесно, за музиката няма какво да говоря - твърде моя, така че може да се сметне, че съм пристрастна - а текстът, напук на онова, което написах по-горе, всъщност беше разкошен. Е, имаше 5-6 крясъка, дето можеха да бъдат спестени, ама така са го решили, така са го направили. Т.е. може И така.

Чудесна, наистина чудесна премиера. Проблемът е в това, че със сигурност трябва да се гледа 2 пъти, защото втората част "разплита" първата, а от нея не си запомнил кой зне колко подробности, защото ти се струпва много информация наведнъж. Така че може би е най-добре да се процедира така: първи път/първа част - експозиция/завръзка; първи път/втора част - развитие на действието и кулминация; втори път/първа част - развръзка и епилог и втори път/втора част - просто страшен кеф, защото в нея и тримата са убийствено добри и верни. Малин щеше да ме разплаче - само си повтарях на ум: "Евала, евала, браво - това Е!"

Абе... спектакъл, който няма да получи награди, но който със сигурност ги заслужава. И едно малко прозаическо отклонение - за пръв път видях Снежина Петрова "цивилна". Аз съм 100% хетеросексуална, но тази жена е просто неприлично, безобразно, нажежено красива и излъчва една толкова небрежна, сякаш неосъзната сексуалност, че нямам думи. Не знам колко време не можах да откъсна очи от нея, кой знае какво си е помислила. Прекрасна е. :queen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 16:35 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Малин>all!
Музиката - <3.
Историята - нищо особено, текстът(превод) - йеъ, *ким*.

Много добра премиера, отлична, индийд!)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 61  Следваща