Дата и час: 19 Яну 2026, 22:27

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти с although
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2009, 21:53 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:D

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти с although
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2009, 20:29 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Дичоу, айде питай де :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2009, 23:17 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Scorpion написа:

Благодарение на неговата упоритост, тази седмица ще се постави рекорд за най-малко зададени въпроса в Р&С :lol:

dimage написа:
Здравей!

1. Представи се с 3 изречения
2. Какво прави преди да седнеш пред компютъра?
3. Имаш ли изграден навик да закусваш всяка сутрин?
4. Кафе или чай?
5. Надеждата е...?
6. Качи твоя снимка!

Здравей и на теб!

1. Владислав се казвам и се опитвам да изуча персийския език, като в момента съм първи курс. Две години изучавах Икономика и Мениджмънт, но се оказа, че ми е прекалено скучно и еднообразно. В последствие реших да се преориентирам към нещо по-интересно и единствените специалности, които ми се сториха достатъчно раздвижени, бяха източните филологии. Тренирал съм 12 години плуване. Работил съм като крупие и спасител. Станаха малко повече от три изречения, но се надявам да намериш сили в себе си и да ми простиш...
2. Изгледах си поредната порция смях от "Господари на ефира"!
3. Като бях по-малък, баща ми се опитваше да ми изгради този, иначе толкова полезен навик, но откакто спрях да ходя на училище, спрях и да закусвам и в момента първото ми хапване за деня е към 13-14 часа...
4. Хмм, принципно мога и без двете, но ако се окажа рано сутринта в някое заведение, почти винаги си поръчвам виенско кафе...
5. Надеждата е... "светлината в тунела", по който всички вървим. Тя ни помага да мислим по-позитивно и оптимистично при преодоляването на проблемите си. Тя е стимулът за нещо ново, тя е тръпката, която ни дава възможност да мислим за нещо красиво, добро и вдъхновяващо...
6. Снимка...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 00:06 
Дръменбейсонафт
Аватар

although написа:
Scorpion написа:

Благодарение на неговата упоритост, тази седмица ще се постави рекорд за най-малко зададени въпроса в Р&С :lol:

яяяяяя....ФОК ОФ...трябва да има нови лица в тва "Размисли и страсти" аман от стари муцуни вече :)
Ех...trance buddy...here we go:
1) Кога заслуша тая свещена музика...
2) Кое беше парчето, което те заплени и каза "Нека бъде транс"
3) До къде най-далеко си стигал за парти
4) Qlimax, trance-energy, Sensation White...общо взето...за кой ивент копнееш истински?
5) Линк към "Хита на седмицата" , "Месеца"..."2008"
6) Стимуланти, транквиланти, халюти...всичко заедно....или просто биричка на парти ?
7) Според теб ще си останеш на транс вълна или ще "качиш левъл" за нещо по-хард :) :) :)
8 ) Кога последно си си пускал нещо антично от рода на Dune- Hardcore vibes
9) Кое ще предпочетеш....черква свещичка и "Христос Воскресе" или PVD
10) Я сега тука...ми напиши едно кратко есе на тема: "Моето мнение за "халус-фешън мувмънт" ин Бългерия"

После още...все пак не само за тва съм бичил 10 седмици поред за теб :D :D :D
8============> ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 10:41 
Christian
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Имал ли си проблеми със задстомашната жлеза?
Изпитвал ли си сексуално влечение към растения?
Снимал ли си се миейки кола по бански, изпълнявайки съблазнителни движения?
Колил ли си животно?
Наблюдавал ли си кръв на колибри под микроскоп?
Удрял ли си шамар на рекламно лице?
С какво си облечен?
Каква скорост можеш да развиеш подскачайки на един крак.
Колко пъти в живота си си се бръснал? А къпал? А подстригвал?
Хранил ли си котката на някой твой съсдед? А кучето? А друго животно? А да си му поливал растение?
Какво е мнението ти за културния облик на 4-ия по големина град в Азербайджан?
Колко бенки имаш по тялото си?
Участвал ли си в програма за културна реабилитация?
Хранил ли си хлебарка с отрова, използвайки за целта клечка за зъби?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 13:26 
AHddicted
Аватар

Дичоу написа:
яяяяяя....ФОК ОФ...трябва да има нови лица в тва "Размисли и страсти" аман от стари муцуни вече :)
Ех...trance buddy...here we go:
1) Кога заслуша тая свещена музика...
2) Кое беше парчето, което те заплени и каза "Нека бъде транс"
3) До къде най-далеко си стигал за парти
4) Qlimax, trance-energy, Sensation White...общо взето...за кой ивент копнееш истински?
5) Линк към "Хита на седмицата" , "Месеца"..."2008"
6) Стимуланти, транквиланти, халюти...всичко заедно....или просто биричка на парти ?
7) Според теб ще си останеш на транс вълна или ще "качиш левъл" за нещо по-хард :) :) :)
8 ) Кога последно си си пускал нещо антично от рода на Dune- Hardcore vibes
9) Кое ще предпочетеш....черква свещичка и "Христос Воскресе" или PVD
10) Я сега тука...ми напиши едно кратко есе на тема: "Моето мнение за "халус-фешън мувмънт" ин Бългерия"

После още...все пак не само за тва съм бичил 10 седмици поред за теб :D :D :D
8============> ;)

... it was about time...

1. Сериозно заслушах Транс преди около 4-5 години, но и преди това съм харесвал дадени песни без да знам, че това, което слушам е Трансец... като цяло тракът, които ме запали по EDM-a е Robert Miles - Children, а ето го и само пианото. Тази песен е една безпрецедентна класика в dream trance звученето. Един от най-уникалните piano trance тракове на всички времена! След доста лутания из музикалните стилове през 2001-ва година, чух дебютния авторски албум на Tiesto - In My Memory, които тотално преобърна представите ми за електронна музика и оттогава започнах все повече и повече да дълбая в Транс-а...
2. Кратко, точно и ясно - Tiesto feat. Jan Johnston - Close to you, както и Conjure One Feat. Sinead O'Connor - Tears From The Moon (Tiesto In Search of Sunrise Remix)
3. Преди около месец се оказах на парти в Румъния и по-точно в град Клуж-Напока, който се намира на около 450 км северно от Букурещ.
4. Ще кажа Sensation White, но ако отида някой ден, то ще бъде само заради невероятното шоу, тъй като музиката от доста време насам не ме радва... Тук може би ще попиташ, а защо не отидеш на Trance Energy? Тази година доста познати хора се решиха да го посетят и да ти кажа честно, немалка част от тях останаха разочаровани. Main stage залата не е била чак толкова хубава, DJ-ейте избощо не са се виждали, качеството на звука не е било на необходимото ниво. Останалите stage-ове по-скоро са приличали на големи и дълги коридори с по два-три лазера... Колкото до Qlimax - там музиката е с няколко бийта по-бърза от тази, на която мога да си скачам. Всъщност адски много ми се иска да посетя едно мероприятие наречено Sunrise Festival. Миналата година там са взели участие имена като Tiesto, Armin van Buuren, Rank 1, Markus Schulz, Cosmic Gate, Menno De Jong, Andy Moor, Blake Jerrell, DT8 Project, Lange, Pete Tong и още доста величия в EDM-a, а пък и Afterparty-то определено си заслужава да се посети...
5. Хит на деня - Mark Eteson feat. Zirenz - The Hymn (Activa pres. Solar Movement Remix);
хит на седмицата - Paul Miller pres. Meli - Aeon Flux;
хит на месеца - Ummet Ozcan - Time Wave Zero;
хит за първите няколко месеца от 2009 - Andy Blueman - Neverland (Energetic mix);
хит за 2008 - SolarStone - 4ever - на тази песен буквално се разревах от удоволствие, когато Армин я пусна на AO в Букурещ и оттогава ми се пръвърна в една от любимите песни...
6. Наркотиците са за тези, които не могат да се забавляват по друг начин. Лично аз НИКОГА не съм, а и НЯМА да взема такива боклуци, за мен единственият стимулант е Транс музиката - колкото и да съм изморен, винаги намирам силици и започвам да скачам. Може и да си взема някоя биричка, но на Транс парти никога няма да пия някакъв по-твърд алкохол, тъй като съм там заради музиката, а не за да се напивам...
7. Малко ми е трудно да отговоря, тъй като всичко може да се случи, но не изключвам и възможността, през някой прекрасен ден да осъзная, че Транс-ът на 140-142 bpm ми е станал бавничък...
8. Скоро си припомних Scooter - Fire, а пък доста често си слушам и една песничка от 1993 година - N.R.G. - I Need Your Love (Space Cube Mix). Ех, защо няма повече тракове като Airwave - I Want to Believe
9. Отговорът на този ти въпрос е Paul van Dyk...
10. Най-добрият дижей е Тиесто и той пуска страхотен хаЛс с тЯхно вокали - ето такива глупости ръсят повечето "разбирачи" на хаЛса. За съжаление, те не са един или двама, а доста повече, тъй като цялото т.нар. хаус движение в България се състои от бивши чалгарчета, решили да си сменят имиджа. Лично аз не обичам да плюя по другите стилове и техните фенове, затова и няма много да се впускам в размишления, само ще спомена, че благодарение на тях скоро не виждам как ще има Транс сцена в нашата родина. Все пак за да има такова животно, трябва някъде да се пуска тази музика, но пък за клубовете не е рентабилно да наемат Транс DJ-ей, тъй като тогава заведението им ще се напълни с хора, които не се напиват и не се друсат. Много по-лесно е собственикът на дискотеката да наеме някой си (задължително трябва да е чужденец), който дори е извън челната 500-ца на DjMag, но пък да е евтин и да пуска онзи еднотипен, немелодичен, машинен звук - минимал - тогава клубът му ще е пълен с хаЛс лавъри, които не са там заради музиката, а за да си направят някоя и друга фотосесия с фотографите на разните парти сайтове, да се понадрусат с разни бонбонки (защото видиш ли, така по-добре се усещала музиката) и да се натровят с промишлени количества алкохол... Между другото, това не е само проблем в България. Миналия месец посетих едно концерт на Тиесто в Букурещ и трябва да ти кажа, че тамошните фенчета по нищо не отстъпват на нашите, даже напротив, докато пускаше подгряващият минимал DJ-ей, всички румънци изглежда му се радваха, а когато се появи Тиесто, те реагираха сякаш беше някакъв треторазреден музикопускач.

Има си хас, не съм си и помислял, че само с тези питанки ще се размина... :P

ПС: Това сигурно е един от най-наблъсканите постове с линкове към youtube!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 14:04 
AHddicted
Аватар

FightForFreedom написа:
Имал ли си проблеми със задстомашната жлеза?
Изпитвал ли си сексуално влечение към растения?
Снимал ли си се миейки кола по бански, изпълнявайки съблазнителни движения?
Колил ли си животно?
Наблюдавал ли си кръв на колибри под микроскоп?
Удрял ли си шамар на рекламно лице?
С какво си облечен?
Каква скорост можеш да развиеш подскачайки на един крак.
Колко пъти в живота си си се бръснал? А къпал? А подстригвал?
Хранил ли си котката на някой твой съсдед? А кучето? А друго животно? А да си му поливал растение?
Какво е мнението ти за културния облик на 4-ия по големина град в Азербайджан?
Колко бенки имаш по тялото си?
Участвал ли си в програма за културна реабилитация?
Хранил ли си хлебарка с отрова, използвайки за целта клечка за зъби?

1. Нямал съм, дано и да нямам. Със здравето шега не бива!!!
2. Веднъж си бях харесал един фикус, но нищо не се получи. Дано да имам повече късмет следващия път.
3. Не съм, тъй като си мисля, че има доста по-подходящи хора за тази нелека задача.
4. Не съм, но пък съм наблюдавал...
5. Не, за жалост...
6. Макар доста пъти да ми се е искало, никога не съм го правил!
7. С една тениска на Тиесто, която си я ползвам за домашна употреба и някакъв анцунг със същата съдба...
8. Ооо, много съм бърз! Обикновено като минавам покрай радарите, те се чупят, така че все още не е официално документирана скоростта ми!
9. А де, достатъчно пъти, че да не ми се налага да се чувствам неудобно!!!
10. Нито съм хранил, нито съм разхождал, нито съм поливал, а дори не съм и доил нещо на съседа ми!!!
11. Страшно интересна архитектура, както и много любопитни културни паметници. Има потенциал за развитие, със сигурност може да се превърне в основна туристческа дестинация!
12. Намират се две-три. Не е като да нямам!
13. Не.
14. Мойте хлебарки си ги храня само с Pedigree, затова и са станали толкова големи и игриви!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 22:53 
potato heart
Аватар

Как си днес?
Кое ти е любимото занимание извън слушането на транс?
В момента работиш ли? Какво?
Обичаш ли? Кого?
Щастлив ли си?
Какво искаш да промениш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009, 23:07 
Дръменбейсонафт
Аватар

1) Музика извън транса?
2) Ходил ли си на ивенти на HMSU, Renesanz...и изобщо НеТранс парти в Бг?
3) Впечетления....
4) Дали ще ти е кеф ако на пример транс музиката стане толкова популярна сред чалга населението...и общо взето хаЛусърите един ден се събудят като убедени трансаджии
5) Заставал ли си зад пулт? Миксирал ли си?
6) Опитвал ли си да правиш музика на някой от популярните софтуери...
7) Как си представяш развитието на музиката като цяло след на пример 50 години...дали всички вече ще бичат "дигитална" музика...и изобщо...електронната музика ли е бъдещето?
8 ) Намери ми най-якия ремикс на "Requiem for a dream" :)
9) Ако слушаш транс заради силното му въздействие на подсъзнанието,а не на съзнанието (поради липсата на вокали на пример) би ли слушал...симфонична музика...поради същата причина
10) Мнението ти за стила TranceStep (Drum'n'Bass + Trance)
Пример 1
Пример 2
Красив Пример 3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 21:47 
AHddicted
Аватар

bubbly_water написа:
Как си днес?
Кое ти е любимото занимание извън слушането на транс?
В момента работиш ли? Какво?
Обичаш ли? Кого?
Щастлив ли си?
Какво искаш да промениш?

1. Благодаря, адски съм добре! Дано да има повече такива хубави дни...
2. Обожавам да гледам (едно време ги и практикувах) различни спортове: плуване, баскетбол, волейбол, тенис, лека атлетика, колоездене, снуукър, Формула 1 и т.н. Колкото и странно да е, много ми е приятно да обикалям по магазините за дрешки. Имам си няколко сериалчета, които си ги следя редовно.
3. Не, не работя. Ужким, съм се отдал изцяло на изучаването на фарсито...
4. Не вярвам да има човек, който да не обича! Аз лично обожавам семейството, приятелите си, както и самия живот!
5. При положение, че обичам живота, няма начин да не съм щастлив! Понякога изпадам в някакви кофти настроения, но доста бързо се измъквам от тях...
6. Да ти кажа честно, иска ми се да променя начина, по който разсъждават голяма част от хората. В смисъл такъв - повечето българи са изключителни песимисти и мислят главно от негативна гледна точка. Няма как да ти се случват хубави неща ако разсъждаваш пораженчески. Ето защо, аз си се стремя да съм максимално позитивно настроен и по този начин се опитвам да влея малко оптимизъм на хората около мен. Дали успявам, вече е друга тема...

Дичоу написа:
1) Музика извън транса?
2) Ходил ли си на ивенти на HMSU, Renesanz...и изобщо НеТранс парти в Бг?
3) Впечетления....
4) Дали ще ти е кеф ако на пример транс музиката стане толкова популярна сред чалга населението...и общо взето хаЛусърите един ден се събудят като убедени трансаджии
5) Заставал ли си зад пулт? Миксирал ли си?
6) Опитвал ли си да правиш музика на някой от популярните софтуери...
7) Как си представяш развитието на музиката като цяло след на пример 50 години...дали всички вече ще бичат "дигитална" музика...и изобщо...електронната музика ли е бъдещето?
8 ) Намери ми най-якия ремикс на "Requiem for a dream" :)
9) Ако слушаш транс заради силното му въздействие на подсъзнанието,а не на съзнанието (поради липсата на вокали на пример) би ли слушал...симфонична музика...поради същата причина
10) Мнението ти за стила TranceStep (Drum'n'Bass + Trance)
Пример 1
Пример 2
Красив Пример 3

1. Иначе слушам доста рзнообразна музика, но в нито един от останалите видове не съм задълбавал толкова, колкото в Транс-а. Много се радвам на Guns N' Roses, Bon Jovi, Queen, Aerosmith, Bryan Adams, Santana, Savage Garden, Fugees, Rod Stewart, Scissor Sisters, Benny Benassi, Roger Sanchez и т.н. да не изброявам повече, смятам придоби някаква бегла представа...
2. На НеТранс парти съм ходил, но не на изброените от теб... За последно бях в Ялта на Benny Benassi, иначе съм бил и на Victor Calderone, Roger Sanchez, Sandy Rivera...
3. Впечатления ли? Трудно ми е да кажа, че съм се размазал от удоволствие, тъй като определено имах чувството, че не съм си на мястото сред всичките хаЛсърчета, които присъстваха. Аз лично бях на тези партита, защото самите DJ-ей са изключително известни и имат дадени тракове, които ми харесват, но като цяло атмосферата не е такава, каквато е на едно Транс парти. Скоро четох някакви отзиви за едно от партита на H.M.S.U., а именно Garden Operations и останах с впечатлението, че доста от хората са си тръгнали разочаровани...
4. Сложен въпрос, тъй като той може да се разгледа от няколко гледни точки. Ако наистина в един прекрасен ден се окаже, че трансърите значително сме се увеличили и надминаваме по брой хаусърите, то тогава, клубовете искат или не, ще трябва да се съобразяват с нас и ще трябва да започнат да правят Транс партита и да канят Транс DJ-ей. От друга страна, ако се смени модата и Транс-ът започне да се слуша от всеки, то тогава ще се изгуби част от обаятелността му, ще навлезем в онзи комерсиален кръг, от който няма излизане. Лошото е, че вече започва да се наблюдава такава тенденция сред хората, в смисъл такъв - в последно време ми се налага да се запознавам с голяма част от новите трансърите и представи си само учудването ми, когато разбера, че за тях Транс DJ-ейте се изчерпват с Армин и Тайс (пак добре, че Тайс не е хаЛсър). Това донякъде се дължи на факта, че по торент сайтовете се качават само техните радио предавания, но пък ако наистина се целиш да си Транс фен, то тогава трябва поне малко да се поинтересуваш от хората, които действително правят ASOT и CL това, което са, а именно - всичките продуценти и артисти, участващи в траклистата на дадено предаване, защото Тайс и Армин само миксират техните продукции...
5. Заставал съм зад пулт, но само за да го снимам, никога не съм миксирал на живо пред хора. Иначе имам няколко опита да си миксирам няколко любими трака, но определено това не е за мен, предпочитам да си се оставя в ръцете на професионалистите, които знаят какво и как да направят, за да ме накарат да не спирам да скачам! На всичкото отгоре, прекалено много хора вече се опитват да миксират и се кичат с титлата "DJ" пред името си, при положение, че единственото, което умеят е да работят с някоя програмка от сорта на Virtual DJ!
6. Не, не съм, а и за сега нямам желание...
7. Не мисля, че електронната музика ще доминира, дори и след 100 години, тъй като китарата, барабаните и останалите инструменти надали ще си изгубят влиянието, което имат днес...
8. Requiem for a Dream (Paul Oakenfold Remix) - лично за мен най-добрия ремикс, тъй като Оуки определно е успял да запази невероятната атмосфера на оригиналната версия на Clint Mansell, ремикса на Tiesto също не е никак зле, но личният ми фаворит си остава версията на Оуки...
9. Говорил съм си с хора, които слушат Транс от самата поява на този подстил в EDM-a и те са ми казвали, че голяма част от по-старите фенове, вкъщи си слушат именно симфонична музика, докато Транс-а остава само за партита. Наистина в голяма част от брейкдаун-ите на доста от траковете звучат пиана, цигулки и други инструменти, като че ли именно това предпоставя по-нататъшното музикално развитие.
10. Пример 1 - определено ми хареса, звучи доста интересно и в същото време мелодично.
Пример 2 - хареса ми дори повече, отколкото първият такъв. Началото на трака е толкова спокойно и въздействащо, а пък за вокала на Savvy - нямам думи, невероятен е. Като цяло песента наистина е много добра, даже си я адд-нах сред останалите ми любими в youtube.
Красив пример 3 - хмм, какво да ти кажа за Красив пример 3. Понеже обичам да съм честен, ще си призная, че ако има някой изпълнител или артист, който да не мога да понасям, то това определено е Bjork!!! Преслушах го набързо трака и от това, което чух ми се струва, че без виещото гласче на исландката, то това наистина би била една прекрасна песен... но просто Bjork :pukeright: Преди около шест години ходих на фитнес в Ялта и там веднъж се засякох с един дебел чичко, бивш водещ по една музикална телевизия, който е голям фен на същата тази певачка... По едно време на телевизорите в залата започна да вие исландката и аз си казах мнението за нея, той ме чу и започна да спори с мен. Каза ми, че аз нищо не разбирам от музика щом не я харесвам, тогава решихме да питаме останалите посетители на залата дали я харесват. Оказа се, че от всичките 21 човека, които бяха там, нито един не я харесва. Та този, вече бивш ТВ водещ, тогава млъкна и повече не посмя да спори с мен на тема Bjork... След това леко отклонение, нека се върна на въпроса ти за TranceStep-а. Струва ми се, че има доста хляб в този вид електронна музика - звучи различно, но и същевремнно притежава това хипнотично въздействие на истинския Транс... струва си да бъде следено развитието на този подстил EDM...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 22:50 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Снукър? Мммм... я си кажи любимците. :)
А кои са любимите ти спортни коментатори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 23:43 
AHddicted
Аватар

Търговецът на кристал написа:
Снукър? Мммм... я си кажи любимците. :)
А кои са любимите ти спортни коментатори?

Ракетчо адски много си го уважавам, заради доста бързата му и агрсивна игра. Все пак най-бързият break от 147 е именно негов. Освен него ми допадат и играчи като Стив Дейвис, Марк Селби, Джон Хигинс и Стивън Хендри...
Любимите ми коментатори са главно от Eurosport. На първо място бих поставил Евгени Ставрев - този човек е изключителен специалист в плуването и колоезденето. Макар да съм бил много навътре в плуването, дори и аз научавам от него, много интересни и любопитни подробности. Истинско удоволствие е да се гледат спортовете, които той ги коментира. На второ място бих поставил Асен Спиридонов - коментира леката атлетика, биатлона и снукъра. Той също много добре си се подготвя за ефир и си му личи, че наистина коментира със страст и с обич към спорта. На трето място поставям Йордан Божинов, който по eurosport води тениса и снукъра. На четвърто място в импровизираната ми класация ще поставя Камен Алипиев - Кедъра, който коментира главно баскетбола по БНТ, но също така се подвизава и по време на ските. Този човек ми пълни душата, докато го слушам. Няма друг коментатор, който толкова много да се вживява в конкретния баскетболен мач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 17:24 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Уха. Споделям мнението ти за спортните журналисти - само дето ги подреждам по малко по-различен начин (вероятно заради пристрастия към съответните спортове) - и добавям триото Краси Минев-Томислав Русев-Ники Александров, както и Витомир, когато коментира кърлинг. :notworthy: Но да, браво, браво... напълно подкрепям.
А от Камен и Асен се получава Човекът-бисер. Това го казвам с най-добри чувства (нали знаеш за 21-вото място на Германия на някакво ски-бягане? ;) )

Айде. И като почне световното, те чакам в темата за снукъра в спортния раздел - че хич не върви да си говоря сама. :salute:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 18:19 
Дръменбейсонафт
Аватар

1) Имаш ли някякви новини за Транс Култура...която уж я отложиха за април...ама то април си отича...
2) Нареди Guest листа за Dream ивента ти....(ма не прекалявай де...ивента е е една нощ ;) )
3) Постни 3 линка към 3 транс трака...с които си убеден, че можеш да зарибиш всеки по тази музика (малко реклма да и направим де...че не се е случвало в тая тема :) )
4)Кой според теб е най-успешния български DJ (в БГ и зад граница...без оглед на стила...аз гласувам за Cooh...ако не споделяш мойто мнение...ща пречукам ;) )
5) Левски или ЦСКА
6) Има ли яки колежки в ЦИЕК
7) Бачкаш ли нещо?
8 ) Prodigy?
9) (взаимстван твой въпрос) Open Air party или традиционно затворено?
10) ЪЪъъъЪъЪЪъъъЪЪ,.....да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Апр 2009, 11:28 
AHddicted
Аватар

Търговецът на кристал написа:
Уха. Споделям мнението ти за спортните журналисти - само дето ги подреждам по малко по-различен начин (вероятно заради пристрастия към съответните спортове) - и добавям триото Краси Минев-Томислав Русев-Ники Александров, както и Витомир, когато коментира кърлинг. :notworthy: Но да, браво, браво... напълно подкрепям.
А от Камен и Асен се получава Човекът-бисер. Това го казвам с най-добри чувства (нали знаеш за 21-вото място на Германия на някакво ски-бягане? ;) )

Айде. И като почне световното, те чакам в темата за снукъра в спортния раздел - че хич не върви да си говоря сама. :salute:

Хмм, това трио си е класика в жанра. Колкото до Фродо - не съм го засичал да коментира кърлинг, но щом казваш... доколкото съм успявал да попадна на негови коментари, то те са били за фигурно пързаляне и футбол. Предполагам имаш предвид - "Германия е на 21-во място в класирането по нации в този старт. Мисля, че не им се е случвало такова задно класиране, където и да е от края на Втората световна война.". Още един негов бисер - "Петер Нортхуг е като Ричи Блекмор в съвременното ски-бягане - капризен, неразбран, но гениален..."
Още няколко любими бисерчета:
"Не знам дали да го гледам, или да го чета." - за баскетболиста Стефон Марбъри, чието тяло е покрито с татуировки;
"Топката не може да му бъде отнета с реституция."- за дрибъла на Алън Айверсън;
"Нападението на Сънс е толкова ефикасно, че отборът е на път да отбележи повече точки, отколкото Лев Толстой е успял да сложи във "Война и Мир". - за многорезултатното нападение на Финикс Сънс;
"Повечето хора по света биха предпочели да гледат как съхне прясно боядисана ограда, отколкото да наблюдават мач по бейзбол.";
"Ако сте влезли в "Универсиада" и се чудите къде сте попаднали, отговорът се съдържа в последните три букви на името на залата." - за зала "Универсиада";
"Майкъл Фелпс вече се е накичил с повече медали от средностатистически съветски космонавт." - за проявите на плувеца по време на олимпиадата в Атина

Ще се присъединя към теб в темата за снукър-а, няма да те оставя самичка, я... :wink:

Дичоу написа:
1) Имаш ли някякви новини за Транс Култура...която уж я отложиха за април...ама то април си отича...
2) Нареди Guest листа за Dream ивента ти....(ма не прекалявай де...ивента е е една нощ ;) )
3) Постни 3 линка към 3 транс трака...с които си убеден, че можеш да зарибиш всеки по тази музика (малко реклма да и направим де...че не се е случвало в тая тема :) )
4)Кой според теб е най-успешния български DJ (в БГ и зад граница...без оглед на стила...аз гласувам за Cooh...ако не споделяш мойто мнение...ща пречукам ;) )
5) Левски или ЦСКА
6) Има ли яки колежки в ЦИЕК
7) Бачкаш ли нещо?
8 ) Prodigy?
9) (взаимстван твой въпрос) Open Air party или традиционно затворено?
10) ЪЪъъъЪъЪЪъъъЪЪ,.....да

1. За сега нямам никаква нова информация около Транс Културата, което си е доста жалко, тъй като това парти го очакваха адски много хора и изведнъж - две седмици преди да се състои - да вземе да бъде отложено. Най-лошото е, че вече DJ-ейте са се били съгласили да дойдат и в последния момент им е било съобщено, че партито няма да се състои. Е, кажи ми как ще се навият втори път. По този начин доста се излагаме пред чужденците... Миналта година в клуб Escape гостуваше Ronski Speed и подгряващ DJ-ей беше Веско Тасев, та с него успяхме малко да си поговорим и той ми каза, че има желание да доведе Армин. Като това е щяло да бъде нещо като извинение, заради неосъществената Култура... Дано да има успех с това си начинание...
2. Ухааа, нека си помечтая малко: намирам се на Arenele Romane в Букурещ, арената отваря врати в 21:30 и към 22:00 часа започват да пускат живите хора.
22:00 - 00:00 DJ Shah - идеалният warm up - лек, вокален и мелодичен Транс
00:00 - 02:00 Above & Beyond - истински красив, мелодичен, ъплифтинг Транс
02:00 - 04:00 Armin van Buuren - за него, каквото и да се каже, ще бъде малко
04:00 - 05:00 Daniel Kandi - един от господарите на ъплифта, ще се размазваме
05:00 - 06:00 Aly & Fila - отново ъплифт, този път от двама египтяни, които правят невероятни красоти
06:00 - 07:00 Simon Patterson - ъплифт и тек Транс, като за финал - тотаааааално размазване, този е нечовек
Сега остава и някой да се навие с организирането на подобен ивент и винаги ще го уважавам този някой...
3. Аз хубаво ще постна три линка към песни, само дето не съм сигурен, че някой от неслушащите Транс, изобщо ще цъкне на тях... но все пак:
Above & Beyond presents OceanLab - Miracle (Above & Beyond Club Mix radio edit) за мен лично в тази песен се крие истинския замисъл на Транс-а като музика - невероятно въздействащ текст и клип... каращи те да се замислиш над доста неща
Rank1 - Airwave страхотна класика, която винаги ме кара да си представям, че точно в този момент летя...
Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Mix) невероятна песен, която определено си заслужава да бъде чута...
Като цяло, това си е доста трудна задача. Все пак не мога да постна музика, която е прекалено бърза и се движи около 140 бийта в минута, защото за хората, които не са свикнали на такова звучене, това определено не би им се сторилo приятно. Затова и заложих на вокалите...
4. Да ти кажа честно, малко ми е трудно да определя най-добрия български DJ, по простата причина, че повечето дори и не съм ги слушал на живо. За това ще кажа, че за мен Веселин Тасев е малко над останалите българи в тази професия... Диджейства повече от 15 години в едни от най-добрите денс клубове в България. Води няколко радио предавания, като едно от тях - Digital Trance World - се излъчва по най-голямото специализирано радио за транс и прогресив - Afterhours.fm. От няколко години живее и твори в Италия. След това поставям Кацаров... не знам дали си го чувал, но и той се занимава с джедайство от доста време - 18 години. Стилът му е Tech/Uplifting/Progressive Trance. Той също води радио предаване, казва се Destination Bulgaria, като част от гостите му включват имена от сорта на: Sean Tyas, Ronski Speed, Lemon & Einar K, Gareth Emery, Daniel Kandi, Marcus Schossow, Paul Miller, Marco V, Judge Jules, Menno De Jong, Graham Gold и още много други. Миналата събота в клуб FunKiss, имаше транс парти с изцяло български джедай и трябва да призная, че по нищо не отстъпваха на чужденците, даже напротив - много повече се забавлявахме, тъй като това си бяха наши момчета, които си ги познаваме...
5. Болна тема - футболът в България, за мен не е истински футбол. Не мога да понасям някакви лигльовци, които ги бият, където ги хванат, а на всичкото отгоре имат наглостта постоянно да пищят за пари. Видиш ли, колко зле бил българският футбол, защото държавата не искала да помага за неговото развитие... дъъъъъ, във футбола ако няма пари, то къде тогава има. Омръзнало ми е като си пусна спортните новини, постоянно да слушам за тоя кирлив български футбол. Не мога да разбера, как така се получава - хем тия наште (без значение дали Левски, ЦСКА или националният отбор) постоянно падат и същевремнно все повече и повече се говори за тях, а не се обръща подобаващо внимание на останалите спортове. Сякаш останалите спортни дисциплини съществуват ей така - помежду другото - за фон. Обичам българския спорт, но не харесвам (бих употребил дори и думата "мразя") българския футбол!!!
6. Не е като да няма, но според мойте кратки наблюдения, всяка специалност се е затворила в себе си и като изключим учтивите поздрави, не комункира кой знае колко с останалите! Иначе да, намират се и хубави колежки...
7. Нъцки, в момента не работя.
8. За първи път чух за тях през 1996г., когато по MTV видях клипа на Firestarter - не ми направи някакво впечатление, същата година излезна и Breath, която честно да си призная не ми хареса. Колкото повече време минаваше и колкото повече слушах съответните песни, толкова повече се усещах, че започват да ми харесват. На един плувен лагер в Сандански, един от най-добрите ми приятели си купи The Fat of the Land и откакто чух целия албум им станах почитател. Последва купуването на предишния им албум - Music for the Jilted Generation, който и до днес си пазя... Колкото до новия им албум Invaders must die - има интересни песни, които ми напомнят за първите им три албума, но като цяло, според мен поне, не е чак толкова добре изпипан...
9. Нещо познато... поласкан съм :P Всъщност, ако изключа Армин Онли, който се състоя на една открита арена, все още не съм бил на open air party. За да мога да кажа кое предпочитам, би трябвало да съм посещавал и двете мероприятия, за това в момента не ми се иска да ги сравнявам, но определно бих искал да посетя някое парти сред природата...
10. дъъъъъъъъъъъъ, окей, щом казваш!!! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща