Дата и час: 20 Яну 2026, 19:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Обслужването в СУ
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 17:27 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Виждал съм аналогично просташко поведение и сред студентите от ЮФ и от ИФ... Може и това да е причината или да е следствие, не знам... :roll:
Пробвали ли сте като влезете в канцелария да се усмихнете и да кажете Добър ден! ? При мен винаги прави чудеса!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Обслужването в СУ
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 21:51 
Да живей словото
Аватар

Joker написа:
Виждал съм аналогично просташко поведение и сред студентите от ЮФ и от ИФ... Може и това да е причината или да е следствие, не знам... :roll:
Пробвали ли сте като влезете в канцелария да се усмихнете и да кажете Добър ден! ? При мен винаги прави чудеса!

Съгласен съм, че проблемът сигурно не е едностранен... Ама съм пробвал с "Добър ден"... Отговорът беше самото нищо, подкрепено с дълго и отегчително пуфтене... И досега не ми се е случило да задам въпрос, който очевидно е нямал отговор другаде, и да не са започнали отговора си с нещо от типа на "уф, оф, пфф...".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Администрацията на СУ
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 14:58 
Легендарен флуудър

Има и по-пълнички хора, при които пуфтенето е неизбежно.. :wink: Само то ли те дразни? Щастливец, да ти имам проблемите! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 20:24 
μέγας δούξ
Аватар

Е и аз съм си нямал много проблеми с администрацията :lol: . просто още миналата година ми доиде акъла да ходя във времето когато няма никой по канцелариите това просто върши чудеса в комбинация с някоя добра дума : :lol: Дори с нашата любезна Аглика Джуджева от учебен отдел съм се сблъсквал и още съм жив.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2010, 20:35 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Администрацията в СУ е под всякаква критика, на където и да се обърнеш. Има нещо соц във въздуха там и в поведението, което трябва приемеш. Едва ли не трябва да сервилничиш, за да си се свърши работа, за която и си плащаш - веднъж с данъци, втори път - със семестриална такса и трети път - с такса за съответната услуга ( например, академична справка струва 50 лв. за тези, които не знаят).
Поведението на "бюрократите" от Отдел "Студенти" е много грубо и нетактично. Пример - чакам около един час, в работно време!, да се вясне съответната администраторка, след което води личен разговор по телефона и не ми даде дори да седна на стола срещу нея , защото на този стол не се сядало. По средата на изречението ми беше направена забележка да говоря по тихо, докато колежката й говореше по "же си ема", отново не по работа. Грешка в изчисленията на общия успех. Грешки в академичната справка. И ТН ТН. А ако искате да се обадите на служебния телефон, за да проверите дали ви е готов документът, телефонът демонстративно се затваря на средата на изречението - няколко пъти!

Просто е една уникална клоунада там и най-интересното е, че се мислят за много важни. Нима не знаят, че като се говори за проблеми в образованието, се говори отчасти и за тях?

Мога да говоря много на тази тема, но няма смисъл. Да, точно НЯМА смисъл, защото това е глас в пустиня.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010, 00:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
кур за смрадливите бабички

:big_boss:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010, 14:23 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Само им обещаваш и им даваш надежди, пък накрая нищо... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2