Дата и час: 19 Яну 2026, 17:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Умствена девственост...
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 02:07 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Днеска се чудих, какъв термин да използвам за т.нар "кухи лейки" с които е залята страната ни. Знаете - издокарани, скъпи какички, в хубави дрехи/коли, които имат грим, по-тежък от мен (под 55 кила съм)... и сноват насам-натам в центъра на този (и сигурно и други) бг-градове...

Да, така стигнах до идеята за "умствената девственост". Защото да си девствен е на мода... но не между краката, или отзад тях.. за устата - да не говорим... а в главата... Там горе, където нищо не е влязло, защото носителката на такава глава се е пазила доста добре. Всеки, знам, се ражда девствен. Рано или късно си прави редица сефтета, като най-добре е умственото такова да е първо, защото ако сексуалните са първи, говори за лошо възпитание и бум на детската бременност.

Но при определен тип жени, падат последователно вагиналната, оралната или аналната девственост (може и не в този ред, но може и наведнъж...) - но умствената си остава недокоснато кътче женска душевност, която няма достатъчно голям и дебел... чичко/батко да докосне там горе, да пробие голямата преграда и да разлее семето на познанието... защото никой няма нужда да го прави:
1/ Родителите са решили, да не бъркат там, а вместо това, да оставят момето да се спасява сама...
2/ Гаджетата са решили, че по-добре момичетата им да са тъпи, да не им пречкат с разни небивалици
3/ Образователната система не я ееее.... ентересува особено...
4/ Никой нормален не би се занимавал с тях....

И тук идва въпроса - сами ли да си я отнемат, сядайки да учат или да гледат уикипедия? Не! Никоя жена не би стигнала до там, сама да се пробие и да се обезчести да заумнее. Не, не и тези жени... те си пазя едната девственост, която по ирония - никой не иска да им отнеме, щото не е модно и щото няма смисъл.

А вие следвате ли тази мода?

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Умствена девственост...
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 03:22 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
Аз още съм девствен в дупето... ако това питаш.

В устата също.

Отпреде също нищо не са ми пъхали :roll:

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 11:26 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Kristo написа:
...под 55 кила съм...

Кристо, стегни се бе!

Иначе на обществото са необходими дори и "кухи лейки". Но пък си прав, че сега е модерно и понякога е изключително дразнещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 11:30 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
В главата ми натрапчиво изниква споменът за онази 14-годишна лигла в някакъв тийн-форум, която твърдеше, че "Здрач" е най-великата книга на всички времена. Видите ли, това била първата ( :shock: ) книга, която тя прочела през живота си, и била абсолютно убедена, че след нея няма смисъл да се четат никакви други книги... :shaking2:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 11:35 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Ти пак си попаднала на някоя, която чете книги, а не гледа примерно серили по БТВ от 16:00.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 11:52 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Защо само за жени се отнася темата? Какъв е този сексизъм, все едно няма и такива момчета, айде, айде. Винаги е имало, и винаги ще има глупаци, ама не смятам, че заслужават чак такова внимание.

con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 11:56 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
абе ти чуваш ли се кво говориш... девствеността е нещо лошо. така го изкара.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 12:31 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Правилно е. Само че не забравяй, че често срещана е и мъжката умствена девственост... Аз забелязвам такава тенденция напоследък, покрай тези пубери и вече-не-съвсем-пубери, които прекарват повече време във фитнеса и мислейки за хранителни добавки повече, отколкото през целия си живот са мислели за каквото и да е било.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 13:29 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
Всъщност ивето има доста стабилно право... Сравнението е неподходящо.

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 20:24 
очарователен тормозник
Аватар

Девствеността е лошо нещо. Днеска си мислех над идеята че "защо жените си пазят девствеността, като са предопределени да са майки" - (или поне повечето) т.е. рано или късно ще трябва да я загубят... Истината е, че девствеността е нещо лошо. Особено т.нар. умствена девственост. Ако не си развиваш мозъка, или начина на мислене, той закърнява и човек изостава в развитието си, понякога фатално.

Ценностната система на много хора от нашето общество, без значение от пола (но предимно жени), се свежда до това, което могат да видят и пипнат, т.е. - материални неща. Примерно една ми вика - "Аз от гаджето не искам да ми подарява пръстени, гердани и скъпи бижута, не ме кефят такива неща".... а в същото време е с три телефона, всеки от които, по-скъп от Опел-а на тате... Или ако не са телефони, ше са дрехи...

И да съществуват меркантилни жени, не е толкова лошо, колкото да си съчетават алчността с глупост и да стават комични. Щото аз лично съм приел, че жените трябва да искат (демек - в правото си са) разни неща, да им се купува, да им се угажда - ок, това е логично някакси. Но насреща да има нещо повече от чифт... и изрусена кратуна (то и при чернокосите го има тва, споко)...

Умствената девственост е грешен термин, факт. Но е доста обективен и точен в изразяването на определен тип ментално състояние, което исках да изкажа. Не е гениален, но е най-добрия, който ми е хрумвал. И сигурно ще се задържи. Особено, след като е на мода...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 20:36 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Как девствеността ще е лошо нещо... аз съм една ходеща девственост и непорочност , кво ме обиждаш бе, Кристо :mrgreen:

Относно тъпите п.тки - нямам мнение , да умират

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 22:04 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Поредната вариация на тема "жените са тъпи пачи".
Честно казано, мразя подобни теми във форума, ама пък тази вечер ми е скучно.

Какво разбираш под умствена девственост?
"Глупостта" и "тъпотата" - това е според контекста. Какво е "глупост" и какво "тъпота"? Има хора, на които природно не им е заложено да проявяват интелект, така както го разбираме - в съобразителност, начетеност, социални умения. Обикновено, подобни хора компенсират липсата на интелект с други характеристики, например високи нива на агресия или тясно специализирани познания (примерно една шивачка няма да е толкова интелигентна, колкото професор в унивеситета, но кого ще потърсиш, когато трябва да ти бъде ушита дреха?).

Има и друг вид "тъпота" според твоя контекст и тя е "избраната" такава. Едва ли не, Кристо, ти казваш, че момиченцата предпочитат да са тъпи, защото иначе няма да ги харесват. Какво е наложило модата на описаните от теб девойки? Или ти ще кажеш, че жената, като едно по-нисшо същество, с по-малко мозък от мъжа, винаги се стреми да се пригоди така, че да успее да привлече същия този мъж. Ами тогава това никак не говори добре за мъжете, привлечени от въпросните кухи лейки. :mrgreen: Ама каквото повикало, такова се обадило.

Ако момиченцата изибират да са тъпи, това е инстинкт за самосъхранение. Т.е. своего рода проява на интелект отново. Ако момченцата избират тъпи момиченца, то е... ами просто защото са момченца и така им е много по-лесно - не се налага да убиват съблезъби тигри. Достатъчно е да имат камъни за един опел тигра.

Това, което описваш ти е черта на характера, далеч неприсъща на всички жени, само на тези, които "хващат окото на мъжа" - т.е. онази част от естрогенно преобладаващите организми на планетата Земя, от която предпочитат да се интересуват мъжете. И умствена девственост наистина е неподходящ термин - кypвалък е доста по-подходяща. Тя не се препоркива задължително с тъпота. С липса на възпитание, образование, елементарна култура, алчност и липса на духовни ценности - да. Но не и с тъпота. Поне не задължително.

А, да. Последно. Всичко изброено по-горе за съжаление не е само женско "качество". Все повече мъже започват да се държат по този начин. И ако за жена е донякъде оправдано от вековете културен background на подобно поведение, то за мъжете е просто трагедия в 5 действия. Но пък, който си ляга с кучки, обикновено се събужда с бълхи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 22:10 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 5 пъти.
JudyRamone написа:
Как девствеността ще е лошо нещо... аз съм една ходеща девственост и непорочност , кво ме обиждаш бе, Кристо :mrgreen:

Относно тъпите п.тки - нямам мнение , да умират

Съгласен съм , и на мен нещо не ми светна що да е лошо нещо... :shock: :?

А за тъпите тъъъъъ---ъъъ,спокойно, ще ги права да умиргат, както е мега циничния лаф :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 22:27 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Ее, хайде пък и ти, Мила. Не е само до "жените са тъпи пачи", защото всички ние много добре си знаем, че 50% от женското подрастващо население не е нищо повече от стадо пръчки с изправени перуки, панталони в ботушките и очила колкото главите им. За мъжете п.дерасти няма да говоря, щото и за тях само смърт, пък и темата не е такава, все пак. Но и те са ми доста по-далечни, не че простите гъски са ми кой знае колко близки, де, ама нали сме от един пол... значи имаме все нещо общо.

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2009, 22:35 
очарователен тормозник
Аватар

Мила написа:
Поредната вариация на тема "жените са тъпи пачи".
Честно казано, мразя подобни теми във форума, ама пък тази вечер ми е скучно.
....

Радвам се, че си го прочела, въпреки омразата, която струи от теб по повод този тип теми.

И умността и интелекта са 2 различни неща. Едното е заложено и не може да се развива наникъде (интелекта), а другото може само да се гради и надгражда. Нормално е, да има хора с различни нива на тези две качества.

От друга страна, не казвам, че всички момичета са страдащи от умствена девственост, а една определена категория жени (сигурно и мъже, но няма как да знам за това, нямам наблюдения). Но не бих казал, че каквито жените - такива и мъжете. Напротив - независимо едни от други двата пола затъпяват. Верно има нагрухани мъжаги, дето горе са празни като мазето на дядо ми преди пенсия. Верно има и такива жени. Но това, че често се съчетават в двойка не е тенденция. Жени с умствена девственост, не са такива, защото такива се харесват. Нито умните, нито тъпите мъже харесват такива, но просто такива им се предлагат на "пазаря". Виждал съм доста умни мъже, с тъпи кравички да мучат покрай тях заради.... парите и възможностите им. Нали не мислите, че някоя от тях ше тръгне с комбайнер, с завършен 4 клас? Или с шлосер от завода за полупроводници в Исперих? А и мъжете не са по-долу, че избират такива жени... щото всички умни и красиви са предимно заети, това е логично. Но идеята ми беше, че не говори зле за мъжа, каква е жената му като умствен капацитет, говори зле ако той самия е зле. Както и не бива да оценяваме жената според мъжа до нея. Ей това вече е гадно...

В общи линии, курвалъка и умствената девственост са близки, но не са 1 и също нещо. За да си курв@ не е необходимо да си тъпа, и обратното. Има си тъпи момичета, които си държат на положението и не хойкат по мъже... а са само с 1 заради самия него... демек заради колата, телефона му, заплатата му...

А това за кучките - не е необходимо да се събуждаш с бълхи, ако си ветеринар и си лягаш с кучки... просто въпрос на характер. Не всеки които ходи с тъпа пача е тъп пач... демек...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща