Колега, много добра тема отвори.
Това са подробностите в телеграфен стил
http://bulgaria.actualno.com/news_159368.htmlХодя по дискотеки в София, из страната, много добре знаете, притесненията ми са нулеви. Също така шофирам интензивно - не от неделя на неделя. По-скоро се вълнувам от събитията на пътя. Още оттогава трябваше да ограничат келеметата с до 1 година стаж, но това са други теми.
Бой пред дискотека става след просия, но да ти се случи случка на пътя става без просия. Като те налети метеорид, какво ще направиш? В събота ходих до Станкето, пътя ми е 31-32 минути, толкова ми може колата. Но от такива тайминги се впечатляват много невръстните и решават да подобряват рекорди. В другия случай или идват/отиват към заведение, возят мацка... както и да е - надървят си гладкия мозък.
На връщане некво келеме пред мен движеше с много ниска скорост за моята класа

имаше голям насрещен трафик и като се наемах да го изпреваря натискаше говното.

Все пак преди Долна Диканя успях да го изпреваря, видимо бях изнервен и му показах среден пръст, а лайното тръгна да ме гони. За щастие заваля дъжд и по магистралата (всъщност се води автомобилен път, ограничението е 90, табелата е като на аватара ми) изостана. Не на всеки му надържа да дърпа със 140 в дъжда и най-важното - да взема завоите.

Ако сте ходили дотам - има един вираж със спускане и после с изкачване, а отсрани пътя земната маса е терасирана, просто изпълнение, което сме свикнали да виждаме из Европата. Та там с мощна кола мога да го взема със 180. С моята 150 на сухо, 140 на мокро.
Имах предвид, че такива келемета са потенциални убийци. Аз му избягах, но друг ще е тормозил.