allshallperish написа:
sandinmyshoes написа:
Абе, сега като про1етох всичко, наистина е тъпо хора, които се съдират от бачкане с 5.00 да не взимат стипендия. Това обаче е тъпото - никой не те пита работиш ли, учил ли си за тези оценки, които имаш, свирки ли си правил и как си ги изкарал. Никой не дава награда за усилия - само за резултати. Но това в един момент е тъпо. Много тъпо. Колкото до темата - това вече си е мерене на пишки. Кой бил ебан, кой бил девствен, много тестостерон се надушва от някои постове.
Само Исус Христос е успял да нахрани цял народ с две риби и пет хляба. Или май беше Моисей, нз. Тъпо е, в крайна сметка всеки е прецакан по някой параграф.
До предпоследния пост на ФМИ. Ми работя в един кол-център, по около 6-8 часа на ден, в съботите и по празниците също, за повече пари. Връзват ми се някакви нелоши пари, но то като почне - излезна сутрин, едно кафе ли да не пия? После обядваш навън, пушиш по кутия и половина на ден, приятелите ти харчат много и понеже си през цялото си свободно време с тях - харчиш и ти. Е, това вече малко позамина, но в неделя изляза ли, по-малко от 40лв не ме оправят, просто обичам да харча много. Затова и работя. Това е. Ако искаш да живееш добре, по-малко от 900лв на месец трудно те оправят. Е, това е ако си като мен - каквото не си видял, това не си поискал. Като дръпна чертата, наистина си угаждам, но си плащам за ебането както се казва. Това е - учиш, бачкаш, ако можеш - добре, ако не - ядеш макарони със сол. Аз съм го правил.
Лошото знаеш ли кое е? Че на пък аз си стискам гъза, 'щото нямам пари за харчене. На месец изкарвам точно по 200лв - след удръжките, които ми налагат. И тия 200лв на някои им идват е-така. Аз ако на месец взимам по 400лв.. ехе...
400 са много. Но пък ако си угаждаш и те не стигат, това е ясно

Ако ти идват ей така тези 200 спокойно можеш и да не работиш. Само за храна са ти най малко 100 и още 100 за режийни, мисля 200 стигат, макар и на ръба

Мен поне ми стигат, а дори често карам и с много по малко, обаче аз не пия, не пуша, не излизам по заведения... Единствения "лукс" ми е интернет 17 лева и след другите сметки каквото остане за храна, та понякога и не ям... И докато тялото понася и некачествена храна, дори може и без храна доста време, то мозъка определено започва да изневерява доста по рано...
Освен това за 200 лева не бих работил, не че не съм го правил и за 150 съм работил, обаче вече не е рентабилно... Затова работата ми е гадна, защото не мисля да работя на загуба! За да не се оплаквам поне от липса на пари! Но когато имаш пари нямаш време и обратно!
Всъщност мисля до края на годината да не работя повече, да видим ще мога ли да наваксам. И са ми останали само 100-тина лева които със сигурност няма да ми стигнат

Но това е положението...