Дата и час: 17 Яну 2026, 18:35

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 110 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Само за жени!
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 09:47 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Какво ще си кажете, когато харесате много едно момче а се окаже, че той е самотен вълк и си няма приятели, но иначе е много успял? Склонни ли сте да живеете с мъж,който ви обожава, не е ревнив, домошар е, но е без приятели, защото смята, че е по умен от всички?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Само за жени!
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 10:03 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 35 пъти.
Зависи от момчето. По принцип това не е голям проблем, всеки човек е различен, някои хора са затворени в себе си и не търсят много контакти. Със сигурност не бих се отказала от момче, което обичам, защото е такъв. Само последното ти изречение ме притеснява: "защото смята, че е по-умен от всички". Че той ако смята така, аз също ще съм в това число и вероятно постоянно ще демонстрира как съм по-долу от него. Не е ли така?!

и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 10:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Не, той те цени и обича много, но иска да сложи целия свят в краката ти и се стреми да стане по умен и по умен само и само да спечели повече сърцето ти и от работа и четене няма време за приятелите си, а само за теб.Това е смисълът на казуса..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 10:20 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
Не ми харесва идеята никак. Основно правило е, че ако единият във връзката е обсебен от другия и няма приятели, а се занимава само с половинката си, това е почти 100% гаранция за провалена връзка. Отделно ревността... Не знам, освен ако не съм много влюбена, загубена и сляпа, и направо оглупяла от любов, бих странила от такъв човек, та ако ще да е Бил Гейтс и да ми обещава да ми купи Майорка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 10:33 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
proUSA написа:
Какво ще си кажете, когато харесате много едно момче а се окаже, че той е самотен вълк и си няма приятели, но иначе е много успял? Склонни ли сте да живеете с мъж,който ви обожава, не е ревнив, домошар е, но е без приятели, защото смята, че е по умен от всички?

Не, не съм склонна. То аз мога да се влюбя, ако ще насреща ми да стои най-големият идиот на света, това са хормони, пък те моето мнение много-много не го зачитат. Така че едното влюбване не е достатъчно. Още повече когато такава ситуация просто крещи да бягам с всички сили в противоположната посока.

Да се обвържа с такъв човек би било голяма грешка (е, освен ако нямам някакъв луд късмет същия този да се окаже любовта на живота ми. Тогава няма да ми пука, ама а, де...) Той е асоциален и ще бъде в голяма степен зависим от мен, от моето съществуване, от това аз да съм до него в неговия живот. Ще бъде моя противоположност, ще предпочита да си стои вкъщи пред това да излезе с други хора, а от това, че аз го обичам, ще следва да се стремя да съм повече покрай него. И ще се отдалеча от приятелите си, което ще ме прави нещастна. Заради него доброволно ще изменя начина си на живот с идеята да направя него щастлив, но в същото време аз няма да съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 11:08 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Ауууу , човек/мъж без приятели е като гаден, тлъст, затъпял и ограничен плужек :|

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 11:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
proUSA написа:
къде ги тия мъже?нямам против да ми го дадете на мен! :P мечта направо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 11:40 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
JudyRamone написа:
Ауууу , човек/мъж без приятели е като гаден, тлъст, затъпял и ограничен плужек :|

+ 1 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 11:52 
От дъжд на вятър
Аватар

kristina_fan написа:
proUSA написа:
къде ги тия мъже?нямам против да ми го дадете на мен! :P мечта направо!

+ 1 ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 13:02 
disorder and disarray
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Добре де, ми вие не се ли сещате, че някой , който ви отдава цялото си внимание, ще иска и същото от вас??
Защото колкото и да вярвам във всепоглъщащата любов, все си мисля, че човек не трябва да заебава социалния си живот , само и само да е 24/7 с възлюбения си и да прави буквално ВСЯКО ЕДНО НЕЩО само за него. Това не е нормално, нали имаше тема за "обсебването в любовта"... не смятам, че "на мен не ми трябва нищо друго и никой друг и въобще ти предлагам да се залепим, та да сме винаги заедно и да правим всичко в името на общото ни щастие" може да бъде критерий за истинска любов...
Освен това се връщам на момента с плужека и как не би ми било никак приятно си да общувам с някой асоциален затъпял женчо.

http://judysays.wordpress.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 13:21 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="JudyRamone"] Добре де, ми вие не се ли сещате, че някой , който ви отдава цялото си внимание, ще иска и същото от вас??
Да идва-давам му го!Иначе въпрос на мнение за мен е :P .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 14:29 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Предупреждавам предварително: не целя да обидя никого!
Просто се интересувам. Заради противоречивите мнения.

Тези момичета, които казаха, че подобен човек би бил мечта за тях и че с радост биха му отдавали цялото си внимание - имали ли сте такава връзка в действителност? Защото да, наистина е въпрос на мнение, но ако не си се сблъсквал с нещо такова, няма как да знаеш за какво става дума. Питам, защото имаше време, когато аз мислех по същия начин и това сега ми струва скъпо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 14:55 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Проблем е, ако се опита да ми откъсне от моите приятели. Била съм в подобна ситуация, беше хубава връзка. А и аз си падам понекаго вълк-единак. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 15:10 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
То и аз едно време си мислех, че като си намерил дъ уан вече нищо друго не ти е нужно, майната им на приятели, на семейство, на хобита, на социален живот... само да седите по цял ден и да се гледате в очите и това е хевън он ърт. Да, ама не. За да е пълноценна една връзка, трябва да има кислород в нея. Не съм и за връзките от отворен тип, ама другата крайност не дава предпоставки за здрави взаимоотношения. Една такава връзка се изражда много лесно в "ти си мой/моя, ние си принадлежим, щом аз нямам нужда да излизам с приятели, и ти нямаш право" а след време като чувствата се задушат се почва с обвинения тип "Заради теб изгубих приятелите си / пропуснах толкова много неща"и т.н. Грозна работа.

И аз очаквах, че много хора биха се примирили с такъв тип, ама да го наричат мъж-мечта звучи направо шокиращо. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 16:25 
Лунатичка
Аватар

Според мен всеки търси това, което няма в момента. :mrgreen:
Струва ми се, че след майката на мъжа приятелите му са най-голямото зло, но това зло определено е необходимо. Никой не трябва да се отказва от живота и социалните си контакти, а и това т.нар. "домошарство" рано или късно става синоним на безкрайна досада...Баланс е нужен. Това е.

ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 110 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Само за жени :):)

[ Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10 ]

в Любов, романтика...

Crematory

140

9066

28 Мар 2006, 09:01

everyday_ Преглежда последните мнения