Дата и час: 19 Яну 2026, 18:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: За последното убийство в София
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2009, 19:00 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте,

Пиша относно последното убийство в София пред дискотека Соло. На 19.04.2009 бяха зверски убити 2 момчета и 1 ранено. Познавах 1 момче, мисля че и всички са разбрали за него - Кирил Важаров: вратар на нац.отбор по хокей и студент в СУ Геология и не на последно място страхотен приятел. Това е поредното зверско убийство на млади хора в София, този път в центура на града пред съдебната палата. За пръв път пиша в този форум и се надявам някой да помогне. Призовам да се организира поредния протест или нещо повече....................

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: За последното убийство в София
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2009, 19:22 
В началото бе словото
Аватар

Кирчо беше прекрасен човек,приятел и колега,и не мога да повярвам че вече го няма,ужасно много ще ми липсва и няма да мога да забравя никога това,сигурна че всички от курса ни ще подкрепим каквито и да са средства за да може убиеца му да си получи заслуженото-и дано не бъдем само ние а да има повече хора-защото това е ужасно зверско и не можем да стоим просто ей така.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009, 18:33 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Точно преди една година на тази дата на пътя Пловдив - Асеновград в тежка катастрофа загинаха 7 души. 7 е 2,5 пъти повече от двама и въпреки това никой не протестира, защото такива неща се случват. Почита се паметта на жертвите и толкова. Има причини, поради които умират хиляди пъти повече хора, отколкото от боеве пред дискотеки. Разберете го. Има и друго. Никой не го бият, без да си го търси. Аз съм ходил много пъти в най-различни дискотеки в най-различни краища на София и НИКОГА не съм участвал в сбиване, макар че поводи за такова е имало много. Недейте да изкарвате дискотеките толкова покварени, защото "преклонената главичка остра сабя не сече", ако цитирам правилно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009, 20:43 
Лунатичка
Аватар

ники написа:
Никой не го бият, без да си го търси... "преклонената главичка остра сабя не сече"

Да, изказвания в този дух просто цепят мрака. Какво ли би написал, ако теб те засягаше лично?! Но нали се е случило с някой друг -- защо да се притесняваме. Тъпа народопсихология! Тъп стаден нагон! Нека си мълчим, докато ни изтребят -- така или иначе това заслужаваме с идиотското си примирение и прекланяне на глави пред всеки вид гавра!

ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009, 20:54 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Колега, много добра тема отвори.
Това са подробностите в телеграфен стил
http://bulgaria.actualno.com/news_159368.html

Ходя по дискотеки в София, из страната, много добре знаете, притесненията ми са нулеви. Също така шофирам интензивно - не от неделя на неделя. По-скоро се вълнувам от събитията на пътя. Още оттогава трябваше да ограничат келеметата с до 1 година стаж, но това са други теми.

Бой пред дискотека става след просия, но да ти се случи случка на пътя става без просия. Като те налети метеорид, какво ще направиш? В събота ходих до Станкето, пътя ми е 31-32 минути, толкова ми може колата. Но от такива тайминги се впечатляват много невръстните и решават да подобряват рекорди. В другия случай или идват/отиват към заведение, возят мацка... както и да е - надървят си гладкия мозък.
На връщане некво келеме пред мен движеше с много ниска скорост за моята класа 8) имаше голям насрещен трафик и като се наемах да го изпреваря натискаше говното. :evil: :evil: :evil: Все пак преди Долна Диканя успях да го изпреваря, видимо бях изнервен и му показах среден пръст, а лайното тръгна да ме гони. За щастие заваля дъжд и по магистралата (всъщност се води автомобилен път, ограничението е 90, табелата е като на аватара ми) изостана. Не на всеки му надържа да дърпа със 140 в дъжда и най-важното - да взема завоите. 8) Ако сте ходили дотам - има един вираж със спускане и после с изкачване, а отсрани пътя земната маса е терасирана, просто изпълнение, което сме свикнали да виждаме из Европата. Та там с мощна кола мога да го взема със 180. С моята 150 на сухо, 140 на мокро.
Имах предвид, че такива келемета са потенциални убийци. Аз му избягах, но друг ще е тормозил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 07:34 
Чалгар
Аватар

Amellie написа:
ники написа:
Никой не го бият, без да си го търси... "преклонената главичка остра сабя не сече"

Да, изказвания в този дух просто цепят мрака. Какво ли би написал, ако теб те засягаше лично?! Но нали се е случило с някой друг -- защо да се притесняваме. Тъпа народопсихология! Тъп стаден нагон! Нека си мълчим, докато ни изтребят -- така или иначе това заслужаваме с идиотското си примирение и прекланяне на глави пред всеки вид гавра!

Айде, айде. Никого не бият без повод. Случвало ми се е в квартла да ядем бой и мога да ти кажа, че съвсем си бях виновен. Не ми говори за народопсихолигия, защото няма нищо общо със случая. Убит е, жалко. Кофти, неприятно и т.н. За чий х*й трябва да се прави протест. Срещу какво ще е тоя протест? Срещу тарикатите, дето се бият един друг. Тия момчета сигурно за 20ти път се млатят пред дискотека. айде, моля, моля.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 07:44 
В началото бе словото
Аватар

Лелелеллее,вие луди ли сте бе хора,нямам коментар....простотията се лее из България и вие сте живото доказателство-не коментирайте без да сте познавали тези хора и не им опетнявайте името....вие нямате ли срам бе,дано ви се простят думите....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 07:51 
Чалгар
Аватар

Просто проявяваме малко мисъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 08:52 
Плиний Стари
Аватар

Според мен не си прав - бой става и без въобще да си виновен. Причини много - обир, неадекватност или на някого просто не си му станал симпатичен. Освен другото не става въпрос за бой в дискотека, а за убийство на улица. Като не ти се е случило на теб (на никого не го пожелавам), не значи, че на когото се е случило е имал вина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 10:03 
В началото бе словото

Na 18 April subota beshe brutalno ubit edin ot nai dobrite mi priateli KIRIL VUJAROV.Neka zaedno sprem kruvoprolitiata na 22.04 ot 18 h vsichkite mu blizki i priateli shte se suberem za da napravim shestvie ot Ledenata Purzalka na Slavia do Sudebnata Palata kudeto e stanalo tova nelepo ubiistvo NEDEITE DA SEDITE BEZUCHASTNO SLEDVSHTITE MOJE DA STE VIE ILI PO LOSHO VASHITE BLIZKI

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 11:52 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Tommy написа:
Освен другото не става въпрос за бой в дискотека, а за убийство на улица.

:scratch:
Предвид внесените факти...
drakula_k написа:
Пиша относно последното убийство в София пред дискотека Соло.

не се пише между близката будка за цигари и алкохол и оная вестникарската, а се започва именно с ПРЕД ДИСКОТЕКА. Ей това не мога да го разбера у тези които си вдигат... лозУнгите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009, 13:02 
Форумно зомби

Абе гаден случай,но......всички знаем какви гъзарчета са спортистите.Не казвам,че 100 % и това момче Кирил е бил такъв,но......
Чета статии в които се казва,че и двете компании се защитавали.
Но е факт това,че да намушкаш в гръб 3-ма човека е най-малко постъпка на п...а,а не на МЪЖ.
Но както Ники каза....никога или почти никога не става бой освен ако не го предизвикаш.

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Май 2009, 21:26 
В началото бе словото
Аватар

Чета тука някви неща и направо не вярвам....
Първо, че каквито и побоища да стават, каквито и ужасии и извращения, едно е да си счупите носовете, съвсем друго е да заколиш хладнокръвно трима души и то в ГРЪБ! Евалата самозащита не знам си кво... Е тва са някви шибани комплексарчета дето не им стиска да си кажат името, камоли да ти кажат нещо в лицето и да действат адекватно. Досега 100 неща се изговориха, но факт е, че някви секунди след като са излезнали от дискотеката, третото момче търчи към охраната, вече кървящ...Какъв бой и въобще каква толкова голяма разправия ще стане за минимално време???
Аз познавах Кирчо, както и други тук, които пишат :) затова знам какво говоря и за какво става дума... А вие земете си седнете на гъза и осмислете малко простотиите дето наговорихте, щото утре на всеки може да му се случи синчето на еди-кой-си заради едната прищявка да ти отнеме живота по най-нелепия начин!!!! ТРЯБВА ДА СИ ОТСТОЯВАМЕ ПОЗИЦИИТЕ и да си чакаме справедливост, щот тва боклуче ще му мотаят делото още половин година и после ще излезе с цветя и почести от ареста...
Е тва е в БЪЛГАРИЯ цялата гняс....стойте си и си лейте глупостите, живейте си животеца по кръчмите и нехайте за това което се случва около вас!
И НИКИ пожелавам ти да не ти стигне то твоя Х*Й, въпреки че сигурно чак тогава ще осъзнаеш, че трябва се направи нещо, а не да си стоиш в блатото и да разправяш "еми кофти".....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Май 2009, 22:33 
Легендарен флуудър

А ти конкретно как си отстояваш позициите? Защото отстояване не значи да пишеш по форумите или да правиш подписка в бгпетишън...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Май 2009, 22:55 
В началото бе словото
Аватар

Ако можех и по небето щях да пиша, стига да има някой, който да се развълнува малко и да се размърда...Ние правим каквото зависи от нас, а и подписката, ако ще и банално да е, пак може да окаже някво влияние... Просто хората ако не мълчат и са дейни по някакъв начин и показват, че ги има и очакват тия "закони" да се прилагат по някакъв начин, хич няма да се разминават такива боклуци толкова лесно! Ама нали като вдигнеш ръце, стоиш си вкъщи и цъкаш пред телевизора, изхода от делото, какъвто и да е той, няма да посрещне никакво възражение. Защото ако има натиск от наша страна, ако има "гражданска позиция", има по-голям шанс да се изкара справедлива присъда... Аре да му лепнат доживотна на някой, без шикалкавения и гледай как половината психарчета ще си стоят мирно. То като знаеш, че ще ти се размине и няма да има никакви последствия (ако имаш и връзките де) ходи изколи половината народ, другата половина да си стои в черупките и вече си безсмъртен!!! Трябва малко контрол..
И не разбирам всъщност за какво ми се хващаш са писането по форумите? Ако влагаше толкова усилия да градиш нещо, колкото в това да спориш, равен нямаше да имаш ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща