Дата и час: 19 Яну 2026, 19:37

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Представяне на възможностите за образование в Европа
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2009, 22:07 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
На 6-ти април 2009 г., понеделник, от 17:30ч. в 21 зала в Ректората, Кариерният център на Философския факултет (http://www.career-ff.org) и Центърът за развитие на човешките ресурси (http://hrdc.bg/) ви канят на среща-представяне.

Експертите на ЦРЧР, институцията, управляваща програми "Коменски", "Леонардо", "Еразъм" и "Грюндвиг" за България, ще представят актуална и практична информация по теми като:
*Как да избера подходящ университет в Европа?
*Имам ли право на стипендия ако уча в чужбина?
*От колко пари и какви ресурси ще имам нужда, за да живея и уча в дадена страна?
*Как да кандидатствам?
*Кой може да ми даде персонална консултация?

Това са малка част от хилядите въпроси, които възникват, когато вземем решение да продължим образованието си или да работим в чужбина и малка част от въпросите, на които може да отговори образователният портал PLOTEUS.

Запознайте се с възможностите и новостите около пакета от документи Europass (най-разпространеният и актуален начин за представяне на знания и умения при кандидатстване за работа или обучение) и образователния портал PLOTEUS

на 6-ти април от 17:30 часа в зала 21.

Очакваме ви!

http://career-ff.org/index.php?mact=New ... eturnid=19

*закачена от администратор

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Представяне на възможностите за образование в Европа
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009, 17:55 
В началото бе словото
Аватар

извинете ме, но това мероприятие беше пълна загуба на време - двама младежи без каквито и да било презентаторски умения (или поне да говорят свързано пред хора) ми показаха три линка в интернет, които със същия успех мога да намеря и във всемогъщи-Гугъл... МЕРСИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009, 10:59 
В началото бе словото

Твърде е възможно за някои колеги, както за Вас, информацията да е била позната и ненужна. Едва ли може да се организира събитие, еднакво полезно за всички. Неприятно е, когато има разминаване в очакванията и човек остава с усещането, че си е загубил времето. От друга страна, струва ми се, че обявените като анонс теми бяха покрити... Почти липсваха и въпроси по време на презентациите. Ще ми се колегите да реагират по-директно, но Ви благодаря и за това мнение. Обратната връзка след всяко събитие ни помага да планираме следващите. Надявам се, сте останали до края, за да попълните анкетките за оценка на събитието. Колкото и да ни се иска всички да са доволни, все пак взимаме предвид някаква усреднена оценка от аудиторията.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2009, 05:07 
В началото бе словото
Аватар

Николай Михайлов написа:
Твърде е възможно за някои колеги, както за Вас, информацията да е била позната и ненужна. Едва ли може да се организира събитие, еднакво полезно за всички. Неприятно е, когато има разминаване в очакванията и човек остава с усещането, че си е загубил времето. От друга страна, струва ми се, че обявените като анонс теми бяха покрити... Почти липсваха и въпроси по време на презентациите. Ще ми се колегите да реагират по-директно, но Ви благодаря и за това мнение. Обратната връзка след всяко събитие ни помага да планираме следващите. Надявам се, сте останали до края, за да попълните анкетките за оценка на събитието. Колкото и да ни се иска всички да са доволни, все пак взимаме предвид някаква усреднена оценка от аудиторията.
Поздрави!

Бихте ли казали с какво ,обучението в чужбина, и къде - по математика, информатика и КН - е по-добро от това във ФМИ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]