ilia_n написа:
tedito_ck написа:
Оф то и аз съм една - все едно всички други теми са ми бомба, че Църква и култура ми е проблема

хаха нз какво да кажа!Нашият университет е една обърната фуния!Влиза се трудно а се излиза лесно...на всякъде по света е обратното,но това сме си избрали това си теглим!
Айде, айде... Влез право в СУ и ще те видим дали ще ти е по-лесно да те приемат, отколкото да излезеш от университета след един куп тежки изпити + 6 държавни изпита, а след това, за да бъдеш практикуващ юрист - още един теоретико-практически изпит. Мини през това и тогава говори.
BLUSH написа:
tedito_ck ... Църква и култура от където и да го погледнеш е Възраждане !! в моя учебник е Общество,религия и култура през 15-17 век..но точката за общестовото е само за унсс..Пък и първата тема от Възраждане за СУ е Антиосманска съпротива на българите през 15-17 век...след като тук 15-17 век е Възраждане..няма как в другата да е средновековие..В интересна истината модерната историография приема за възраждане долна граница 18 век..но мисля,че щом учебниците на ОТ за възраждане започват с АОС и следвата тема е за църкавата е възраждане

Възраждане то, дръжки. Това, че е във втория дял не го прави Възраждане. Жаргонно така му казвате на втория раздел, но той си е Българската история XV-XIX век.
НЕ в никакъв случей не подценявам трудността на правото още повече баща ми е завършил ЮФ на СУ и определено имам наблюдение върху всичките томове които е учил и които ме чакат мен!така 4е си напълно прав,но по отно6ение на толерантността към среден успех,вземане на изпити и о6те някои не6та нямаме равни!