sedrik написа:
leia_loves_cats написа:
Вики, разреши ми да не се съглася с тебе - ТУ-Варна винаги пред ТУ-София

Причини да се стои в ТУ-София изобщо не мога да се сетя....
И с какво ТУ Варна е винаги пред ТУ София, ако мога да попитам?
А причини да се стои в София споменах вече няколко по-горе.
Можеш да питаш каквото си искаш. По абсолютно същите причини които си описал/а/ по-горе и по още редица други е по-добре да учиш във Варна, а не в прехвалена София.
Освен това понеже не съм учила нито в ТУ-Варна, нито в ТУ-София, не мога да твърдя къде процеса е по-успешен, но от отзивите, които чувам от учащи и на двете места, си правя изводи си за мен, че в ТУ-София просто няма смисъл да се губи време. И се радвам, че не съм влязла там някога.
Освен това, чисто субективно, понеже съм морско чадо, Варна е един прекрасен избор, имайки предвид, че не се намира на толкова неудобно място като София, има удобно летище, прекрасна инфраструктура, лекарите и болниците са на ниво, жилищата са повече от прилични и не на последно място - работа се намира по-лесно отколкото в други места в България.
Аз съм твърдо против всички да се изселим в София, щото прехраната е тука и да обезлюдим останалата част от страната. В това отношение Варна е един добър избор за живот.
Естествено това са си мои аргументи, не карам нито теб, нито Вики да се съгласявате с мен.
П.П. Понеже хич не обичам да ми се интерпретират думите по грешен начин - тук отговарям на твоя въпрос за "София", макар че много ясно съм написала "ТУ-София", както и ти си цитирал/а/.
Изобщо :
как на :
Причини да се стои в
ТУ-София изобщо не мога да се сетя....
отговаряш с
А причини да се стои в
София споменах вече няколко по-горе.
????
Поздрави.