Дата и час: 01 Апр 2026, 01:15

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1030 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 69  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бал, бал, бал......
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 20:37 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ShadowsInBlue написа:
lqlqlqto, много хубава и стилна рокля, поздравления :wink:

Благодаря. :Hyron_01: Много държех да е нещо съвсем изчистено и елегантно и съм много щастлива, че успях да открия точно това, което търсех. :JC_boogie: :ignat_01:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2009, 02:13 
В началото бе словото

Здравейте! :)
Радвам се, че повечето сте си намерили роклята мечта :)
аз поради факта, че си мисля за изпити и др. глупости
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е :oops: (то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:29 
Да живей словото
Аватар

Аз днес си взех и дрешки и обувки за изпращането. Вече съм почти обзаведена, остават само бижута и чанта за бала :lol:

Иначе вече ме хваща някакво тягостно настроение заради завършването...как ще се плаче на 8 май :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2009, 21:10 
The girl with the kaleidoscope eyes
Аватар

Моето изпращане беше вчера. Беше весело и яко, не видах почти никой да реве, ама ние не бяхме много задружни така или иначе :roll: Все пак си е хубава емоция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2009, 21:24 
Буря
Аватар

Абе;
мен само да ме видят в официално облекло, без значение какво е, ще е егати шаша. Всъщност имаше доста народ който настояваше да дойде да види само за миг какво представлява "сциона в костюм омгомгомг".

Тя майка ми щеше да припадне като ме видя, де О.о

Нашият бал е на 30 май..можеха другата година да го сложат направо ><

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2009, 21:26 
Драскач
Аватар

И нас ни изпращат на 8 май :) Някак много бързо се случиха нещата тази година и сега ми е малко странно, че вече завършвам :| :roll: Иначе балът е на 21-ви и съм готова с рокля, обувки, чанта и т.н дори и пробна прическа направихме :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2009, 13:22 
Постоянно присъствие

Благодарил (а): 6 пъти.
Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2009, 13:25 
And all that jazz
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
Ама на... пуст глас народен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2009, 15:14 
Буря
Аватар

е, ти пък...за гъзария затъаме до шия, нали така?

мен лично слабо ме грееше къде ще ходим и ги оставих нашите да си чупят главите докато се разберат къде искат МНОЗИНСТВОТО да отидат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2009, 15:33 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Tordis Ahriman написа:
Здравейте! :)
Радвам се, че повечето сте си намерили роклята мечта :)
аз поради факта, че си мисля за изпити и др. глупости
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е :oops: (то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме :roll:

:lol: :lol: :lol:

nox написа:
След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
Ама на... пуст глас народен.

След моя бал и ние бяхме на Боровец и всъщност беше готино.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2009, 16:32 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз с всичко съм готова. Проблемът ми е украса на физкултурния салон и сценария на изпращането. 10тина човека се занимаваме с организацията и пада страшен купон. Онзи ден бяхме и на гости в класната,за да знаем от къде да я вземем. Беше се приготвила жената много добре,ние и се изсипахме 2 коли хора. Жестоко си изкарахме...ей този последния месец исках да продължи до безкрай...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Май 2009, 13:30 
В началото бе словото
Аватар

Омг .. и аз се хванах с организацията на бала и изпращането - Г0ЛЯМА ГРЕШКА !!! :connie_nutzo: То не че беше много по желание де .. ама след като за малко не останахме без бал .. все някой трябваше да се хване да свърши работата.. :?
И нашето изпращане е на 8ми, балът - на 21ви, а от понеделник се почват серенадите и не ми се мисли просто .. май ни се очертава една безпаметна седмица .. :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2009, 10:28 
Пишете, о, братя
Аватар

Ох, както не ми беше изобщо терсене за тоя бал,сега ме хвана една меланхолия...Нашето изпращане ще бъде на 8ми, балът на 21ви. Верно, имали сме не малко неприятни преживявания с тоя клас, обаче някакси свикваш да ги виждаш всеки ден тези хора и само като си помисля,че с някои от тях няма да се срещнем никога повече, ми става много кофти. 12 години чакам да завърша, обаче винаги е било някога си там в бъдещето, а сега, когато остават още само няколко дни, просто не мога да го асимилирам. Струва ми се едновременно много хубаво и много страшно...
Колкото до самия бал, аз също не одобрявам пръскането на стотици левове за рокля, която ще облечеш 1 път. За това реших да си взема евтина рокля и по-скъпи бижута и обувки. Прическата няма да е нищо особено, а грима сама ще си го правя. Въпреки цената на роклята ми, след като направих някои много дребни подобрения, и я пробвах с обувките и чантата, много повече се харесах от колкото с която и да е абитуриентска рокля.
За изпращането обаче още имам да си взимам някои неща. Роклята трябва да се стесни леко и още не съм си взела обувки и чанта. Освен това, сигурно ще ми се наложи да си взимам някакъв шал, защото вероятно на 8ми ще е хладно, а аз ще съм с голи рамене.
Нашият бал ще е в Албена. Много големи караници бяха докато се стигне до това решение, но според мен така е много по-добре от колкото на Златните, защото там всички щяхме да се разпръснем по различни дискотеки, а все пак ни е последното събиране с класа. Тъпото е,че ще дойде да ни пее някаква си Цветелина Янева...Ако е задължително да е чалгаджийка, поне да е по-известна...А на всичкото отгоре, преди няколко години са им били Д2.Но това не е от такова значение, от нас зависи да си го направим забавно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2009, 19:57 
The girl with the kaleidoscope eyes
Аватар

От личен опит вече мога да кажа, че дори и да не сте били близки с хората от класа ще ви е адски криво като свърши всичко. Сега като ми мина изпращането и ми е много тъжно като се сетя, въпреки че с повече от половината няма и да се чуем повече.. и все пак :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 16:48 
Инатче
Аватар

BLUSH написа:
Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?

и наща програма беше абс същата :lol: .не беше зле в sky въпреки,че исках да е на някво по-различно място от ндк

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1030 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 69  Следваща