Ох, както не ми беше изобщо терсене за тоя бал,сега ме хвана една меланхолия...Нашето изпращане ще бъде на 8ми, балът на 21ви. Верно, имали сме не малко неприятни преживявания с тоя клас, обаче някакси свикваш да ги виждаш всеки ден тези хора и само като си помисля,че с някои от тях няма да се срещнем никога повече, ми става много кофти. 12 години чакам да завърша, обаче винаги е било някога си там в бъдещето, а сега, когато остават още само няколко дни, просто не мога да го асимилирам. Струва ми се едновременно много хубаво и много страшно...
Колкото до самия бал, аз също не одобрявам пръскането на стотици левове за рокля, която ще облечеш 1 път. За това реших да си взема евтина рокля и по-скъпи бижута и обувки. Прическата няма да е нищо особено, а грима сама ще си го правя. Въпреки цената на роклята ми, след като направих някои много дребни подобрения, и я пробвах с обувките и чантата, много повече се харесах от колкото с която и да е абитуриентска рокля.
За изпращането обаче още имам да си взимам някои неща. Роклята трябва да се стесни леко и още не съм си взела обувки и чанта. Освен това, сигурно ще ми се наложи да си взимам някакъв шал, защото вероятно на 8ми ще е хладно, а аз ще съм с голи рамене.
Нашият бал ще е в Албена. Много големи караници бяха докато се стигне до това решение, но според мен така е много по-добре от колкото на Златните, защото там всички щяхме да се разпръснем по различни дискотеки, а все пак ни е последното събиране с класа. Тъпото е,че ще дойде да ни пее някаква си Цветелина Янева...Ако е задължително да е чалгаджийка, поне да е по-известна...А на всичкото отгоре, преди няколко години са им били Д2.Но това не е от такова значение, от нас зависи да си го направим забавно