Дата и час: 29 Мар 2026, 00:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 260 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Указания от квестора
МнениеПубликувано на: 03 Май 2009, 20:36 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
joretojo написа:
В правилата май пише че кандидатите си запечатват малкия и големия плик. Все пак на изпита квесторите го правеха. Тяхно задължение ли е ?

НЯМА ТАКИВА ПРАВИЛА!!!

И преди изпита ви го четем, и тук съм ви го написал и пак има неразбрали. Ама съвсем като в детската градина сте! В указанието, което ви цитирах, съвсем ясно пише:

вечен студент написа:
13. След като изпитът приключи, кандидат-студентите предават писмените си работи на отговорника на залата, който запечатва всяка работа в присъствието на кандидата. Кандидат-студентът поставя пред отговорника на залата талона в малкия плик, така че горният десен ъгъл да остане в изрязаната част на плика.

Като тръгнете да предавате не запечатвайте НИЩО, преди да стигнете до квесторите. После трябва да поставите талона в малкия плик пред отговорника на залата или някой квестор.

Etiainen написа:
...и мен нещо ми намириса на световната конспирация

Да, бе! Понеже си нямаме друга работа, затова по цял ден измисляме конспирации.Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2009, 22:14 
В началото бе словото

вечен студент написа:
Като тръгнете да предавате не запечатвайте НИЩО, преди да стигнете до квесторите. После трябва да поставите талона в малкия плик пред отговорника на залата или някой квестор.

еми добре обаче моите квестори си запечатаха всичко без да искат/ карат аз да го правя каквото и да е било.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2009, 22:40 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
вечен студент написа:
joretojo написа:
В правилата май пише че кандидатите си запечатват малкия и големия плик. Все пак на изпита квесторите го правеха. Тяхно задължение ли е ?

НЯМА ТАКИВА ПРАВИЛА!!!

Еми хубаво, ама в справочника пише това:
"Чл.20 (10) Кандидат-студентът предава писмената си работа на отговорника на залата, който в негово присъствие проверява талона с входящия номер. Кандидатът сам запечатва малкия плик и изчаква запечатването на големия плик с писмената му работа.[...]"

И последно??

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 01:22 
Форумозавър Рекс
Аватар

Etiainen написа:
Еми хубаво, ама в справочника пише това:
"Чл.20 (10) Кандидат-студентът предава писмената си работа на отговорника на залата, който в негово присъствие проверява талона с входящия номер. Кандидатът сам запечатва малкия плик и изчаква запечатването на големия плик с писмената му работа.[...]"

И последно??

Единственото, което е от значение, е да сверим дали номера, написан върху талона, съответства на номера в протокола. Другото няма значение! След това някои кандидат-студенти сами си запечатват малкия плик, други стоят и чакат ние да им го запечатаме. Това са подробности, които не би трябвало да ви тревожат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009, 09:44 
Пишете, о, братя
Аватар

Прочетох,че чантите трябва да се закачат някъде, а телефоните да се предават, но не ми е много ясно как се получава номера с това някой да не ти ги вземе вместо своите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009, 09:45 
Tormentor of Christian Souls
Аватар

и аз точно за това се бях замислила... :shock: :? :o

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009, 10:20 
Писаружяк

Благодарил (а): 8 пъти.
Да, трябва да си оставите нещата на закачалките.
Телефоните няма как да ви ги вземат, защото ви дават едно малко пликче, в което да си оставите картончето, личната карта и gsm-a. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Май 2009, 21:02 
Форумозавър Рекс
Аватар

lacuna_coil написа:
Да, трябва да си оставите нещата на закачалките.
Телефоните няма как да ви ги вземат, защото ви дават едно малко пликче, в което да си оставите картончето, личната карта и gsm-a. :D

Точно така. Телефонът, картончето и личната карта се поставят в един и същи плик, който стои при квесторите, така че няма как да стане объркване с GSM-ите. Аз дори редя пликовете по реда на номерата, за да ги намирам по-бързо и лесно, когато трябва да ви ги върна.
Якетата и чантите се оставят на закачалките, но досега не съм чул някъде да е станал проблем.

P.S. Уффф, да се оплача малко и аз! Днес в деканата направо ми скъсаха нервите - отказаха да ми окажат елементарна помощ, при решаване на един проблем, но не пропуснаха да ми връчат ш**ания квесторски пропуск за неделя... Изображение Каква е поуката за вас? Ето каква: истинското "ходене по мъките", започва след като влезете в СУ, така че в момента няма за какво толкова да се притеснявате. А след години, за тези от вас, които решат да запишат редовна докторантура, кандидат-студентските изпити ще бъдат просто един приятен спомен от детството... Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Май 2009, 05:29 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Не искам да всявам тревога, ама като бях на изпит във ВТУ и там пак си слагахме телефоните върху входните талончета. Само че се оказа, че едно момиче имаше същият телефон като моят, пак беше учукан и аз го взех него без да зацепя, че всъщност не е моят. Добре че тя предаде точно след мен и ми каза че съм взел нейния :lol:

Но според мен това са дреболии и не трябва да се притеснявате за тях. Гответе си се за изпитите, пък то другото не го мислете :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Май 2009, 17:11 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
arthaz написа:
Не искам да всявам тревога, ама като бях на изпит във ВТУ и там пак си слагахме телефоните върху входните талончета. Само че се оказа, че едно момиче имаше същият телефон като моят, пак беше учукан и аз го взех него без да зацепя, че всъщност не е моят. Добре че тя предаде точно след мен и ми каза че съм взел нейния :lol:

Но според мен това са дреболии и не трябва да се притеснявате за тях. Гответе си се за изпитите, пък то другото не го мислете :)

Не, тук ти слагат входящото картонче, личната карта и телефона в едно малко пликче, което седи на бюрото на квесторите, и което си взимаш след като си предадеш работата. Дори и да си объркате телефоните, как ще си объркате личните карти и картончетата :wink:

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Май 2009, 17:49 
От дъжд на вятър
Аватар

arthaz написа:

Коя зала и сграда беше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009, 07:32 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
tedito_ck написа:

Коя зала и сграда беше?

Ректората, 317 май

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009, 08:36 
В началото бе словото
Аватар

За какво се притесняват децата...Никой няма да ви открадне телефончето и ще ви повторят 1000 пъти какво да направите, а ако имате още въпроси лично ще дойдат да ви обясняват за какво става въпрос. Не се тревожете за организацията, има хора на които се плаща да се тревожат за това. Вие се тревожете дали ще си направите изпита. Начини за преписване винаги има, но то си е и со умение :) Но ако не си учил и си нямаш напредстава от материала е излишно да се опитваш да преписваш. Иска ми се да ви видя когато ви приемат в СУ на сесийте как ще полудявате щом се плашите от този изпит. Повярвайте, че входния изпит не е най-страшното в СУ :))) Особено за запътилите се към ФМИ :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009, 17:25 
В началото бе словото

Вечен студент имам един въпрос. Няма ли как на някой Академичен съвет или каквото е там събрание да се постави въпроса и да се забрани тази чудесия с шоколадите, че много изнервящо ми действа като почнат да шумолят и мляскат разни индивиди. Ако не си учил никакви въглехидрати няма да ти помогнат все пак :) И безалкохолните дори да се забранят- то това отваряне на 5 мин и съответните звуци нямат край.. Само вода! И евентуално след 2 час право на по една цигара ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2009, 18:14 
Пишете, о, братя

да, по-добре нищо да не се яде преди и по време на изпита :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 260 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща