Amberglow написа:
RA[sgB] написа:
Anichkaa написа:
RA[sgB] написа:
аз съм писал по 1 стр за Петър Делян и по 1 за Георги Войтех...и затова ме е яд,че не трябваше май толкова
Аз мога дума по дума да ти го разкажа,но тема за него нямам.Ще се задоволя само с анализи от учебници и помагала,че имам бая теми да уча.
Прецаках се аз ,ама c`est la vie!

Не мисли, че си се прецакал, по-скоро всичко е шанс. Аз ходих на курса по история и по отношение на това какво трябва да има в една тема и колко- разбирай, че всеки един от преподавателите имаше коренно различно становище.
Ако попаднеш на определен проверяващ- мисля, че могат да ти го счетат като плюс даже.
Ако попаднеш на друг- е той и по половин страница да беше писал, вместо по цяла, пак щеше да ти го счета за излишно.
Не се шашкайте толкова много. Писахме каквото писахме, сега всичко е в ръцете на всевишните проверяващи.
Дано само слънце огрява сърцата им, да ядат шоколад и да са доволни от живота поне 2 седмици. Аз за това се моля.

Никакъв бонус не е това, а просто излишно писане.Добре е увода да споменава тия събития, ма увода да е подробен като изложение на тема и да е няколко страници - считат го както ако беше половин страница.Да не говорим, че темата беше зададена ама супер ясно за кой период трябва да се пише подробно и съответно, когато кандидат студента е писал повече и по-подробно за период извън темата - това даже се чсита за минус, че и за недостатъчна интелигентност бих казал, щото черно на бяло на дъската седеше периода (1185г.-1207г.) и някак си не може да си добър в темите, да имаш трезва мисъл и да почнеш да пишеш най-подробно за други периоди, а да претупаш този, който ти изискват.