Какво значи "да са ни дадени доста волности"?!??!?!
Кой ми ги дава...кое е това нещо над мен (освен Бог), което ми дава и не ми дава...?!?
Държавата ли??????
Не трябва ли по дефиниция..тя да отговаря на моите потребности и визия за нейното развитие...не трябва ли тя да е подчинена на мен...а не обратното, че тя да ми "позволява волности"...АЗ СИ ГИ ПОЗВОЛЯВАМ...
Единствения момент, в който държавата трябва да ми се меси...е когато нарушавам правата, свободите и неприкосновеността на другите граждани...
Как го правя с тревата???
И стига вече с тая борба на думи..."декриминализация" и легализация...и разните му там определения и тълкувания...
Аз искам свят, в който...да слезна до най-близкия клекшоп...да си взема биричка, малко коз..и да си се събера с приятели да гледам мач на пример...В магазина да си има различните сортове...количества...и на пример обозначено съдържание на ТХК (както на тютюневите изделия обозначават катраните, диоксините и т.н)...
По този начин...чрез закопуването и от магазина...аз ще плащам акциз за това, че замърсявам въздуха...и за това, че си вредя на здравето до някаква степен и в същото време свободно ще получавам достъп до продукта който искам...какво по-хубаво от това?! А който е против и не желае да ползва...да не го прави...жив и здрав да е

Даже ще стигна още по-далеч, като кажа, че това не трябва да е само за тревата, но и за всички вещества...но темата става дъъълга и широка...
...и ако пак се хванете за думите..."декриминализация"..."легализация" и масова приватизация...накрая ще пусна тема сааамо за ЛЕГАЛИЗАЦИЯ...че да мирясате