kyrtika написа:
http://www.atrophex.com/
Амфети под прикритие, няма такова нещо бате. Това е типична хранителна добавка за горене на мазнини, от сорта на Липозан. Обикновено съдържат кофеин в големи количества и други разрешени вещества. Виж в сила.бг, там имат продуктите на конкретно тази фирма и то на много прилични цени.
Относно тревата, че не те е хванало е възможно при начинаещи, първите няколко пъти въобще да не го усетиш, а всички, които са пушили с теб да са се върнали в 4-ти клас

Скромните ми познания по анатомия и химия ми говорят че си е точно амфети под прикритие и както казах разликата се състои само в това че като те спрат куките и те питат какво е това и ти можеш спокойно да кажеш бърнър

Но я погледни малко по внимателно съставките

Разбира се аз не съм пробвал нито бялото, нито този продукт и не бих могъл да направя практическо сравнение, но на теория нещата така ми изглеждат

А относно леката дрогичка, мен просто трудно си ме хваща, понеже и съм се напивал 1-2 пъти експериментално и много алкохол изхабих преди да успея, всъщност първия път алкохола не стигна

А тези около мен си повръщаха червата вече от същия алкохол, аз седнах и бих хижаря на шах. Ако знаех каква дъщеря има нямаше да изпивам няколко литра водка, дори можеше да го оставя да бие, ама той хитреца я беше скрил в кухнята

Направо същинска пепеляшка
Колкото до сила.бг - за съжаление на тях промоцията им беше до края на април и сега пак са с безобразни цени, а аз ще имам пари чак след празниците :~(