Привет
да подпитам и аз...Здравей, Иринчи
1. Кога за последно плака? Изобщо чувствителна натура ли си?В 9 клас на филма "Страстите Христови". Не съм чувствителна натура, никак даже.
2. Как би описал идеалното за теб момиче? 
За външен вид нямам абсолютно никакъв тип - може да е руса, брюнетка, червенокоса, с къса или дълга коса, висока, ниска - няма значение. Нещото относно външния вид, което би изиграло някаква роля е да бъде симпатична, но да не е вулгарно секси. Определящо е друго - да е харизматична (с което нямам предвид нито чар, нито да има "химия" между нас), да има sophisticated характер (да не е от тези, които за 2 дена можеш да ги опознаеш напълно), да имаме общи теми (но не задължително еднакви възгледи по тях, даже напротив), да е сравнително поулегнала (тоест да е позабравила мечтите за "рицаря на бял кон"), да не е клише.
3. Обичаш ли да си в центъра на вниманието/компанията?Преди обичах, вече не.
4. Коя е мечтаната професия?Правен консултант, преподавател по Право в университет и автор на книги с правна тематика - всичко това едновременно.
5. Имаш ли усещането, че си пропуснал нещо съществено (в живота си досега)...?Каквото съм счел за съществено, съм го направил и го правя. Така че не.
6. От какво си зависим? Приемат се и чисто тривиални неща като coffee in the morning, например 
Нито от кафе съм зависим, нито от цигари, нито от алкохол. Човек може без всичко, особено като опре ножа о кокала.
7. Кажи едно нещо, в което никак не те бива!Баскетбол.
8. Кое би трябвало да е секси, но не е?По общоприетите критерии на мъжете две неща се считат за секси - дългите крака и големите гърди. За мен нито едно от тях не е.
Понеже не съм сигурен дали правилно разбрах въпроса, ще допълня отговора: не се водят секси, но би трябвало да се възприемат така плътните женски вежди, а не изскубаните почти докрай.
9. Сподели някой мил детски спомен?Когато за пръв път видях новородената си братовчедка (тогава бях на 6) и първите и годинки.
10. Кое е клишето, което те описва най-добре?Интелигентен.