Kristo написа:
Batbayan написа:
Ти лично за мен не си истински българин, щом можеш да правиш компромис с хората които са клали и издевателствали над нашия народ близо 500 години.Не казвам да хващаме калашниците, но джамии има достатъчно и няма нужда на всяко село по 5 , а в столицата едва ли не нов мюсюлмански университет както в Мека.

Стига сте се правили на мекушави женички, ами вземете една сериозна позиция, щото от прекалено слабохарактерно мислещи хора ми дойде до гуша.

А можеш ли да си гледаш работата?
Повече българин съм от теб, и всеки ш#бан националист, дето говори в стил Хитлер, дето отдавна вече не е на мода. С тези глупости за историята, ислямиски доминации и тем подобни, не можем да се оправдаваме, че не искаме джамия някъде си. Повечето хора си говорят, как мразят турците, как са против исляма и т.н., не за друго, а защото са банда глупаци, които намесват национализма си и сбърканите си разбирания, по нелеп начин.
Истинските женички са малоумните идиоити, които търсят проблемите си в мюсюлманите в България, които говорят сякаш, единствената им прочетена книга е Моята Борба. Хора, които говорят наизуст, без да потърсят вината за положението на нашия, да е именно в нашия народ.... Единственото решение е да си оправим нашия народ, а не да си търсим вината в друговерци... или малцинствата...
Ами как да ти кажа, те хората строят джамии в България налево и надясно, наскоро стана скандал с радикален ислям в училища в региони с мюсюлманско население, ДАНС се намесиха дори а ти викаш, че няма проблем и че строенето на джамии насам-натам било нормално нещо и че си бил истински българин...
Кой мислиш, че ти вярва???Какви са тия проблеми към които искаш да пренасочиш общественото съзнание и да се игнорира зараждането на радикален ислам в БГ , което явление не е непознато на Балканите - за сравнение политическите крайни ислямски настроения в Турция и Албания.
Според мен всяко общество има свои проблеми, ма да критикуваш българския народ и да казваш, че зараждането на ислямизъм в БГ е маловажно нещо - ми да ти кажа тука не виждам нито едно родолюбиво нещо.Я ми кажи ако можешеда те чуе Ботев примерно или Раковски как спокойно си говориш, че било нормално да се строят турски джамии в нашата страна как биха се отнесли към това изказване...
Пак казвам - никой не агитира да хванеме горите като хайдути, но ти откровено обиждаш скъпите жертви на България дадени в отпор на исламизацията на османците и техния терор.Няма лошо да има по някоя и друга джамия както е положението сега, ма на село 100 човека да има 5 джамии или пък цели големи ислямски центрове в столицата, където няма даже толкова голямо ислямско население -

просто не мога да видя смисъла поради който подкрепяш това начинание...Всъщност на мен ми намирисва , че си един от многото хора, които си затварят очите пред тези проблеми на България, защото си мислят, че да не спазваш заветите на Ботев , Левски, Раковски, Каблешков, Бенковски, Каравелов, капитан Петко, Захари Стоянов, Стамболов и т.н. и т.н. герои, патриоти и видни люде е модерно.
А между другото животът и делото на Адолф Хитлер не ме вълнуват особено и не съм чел неговата книга озаглавена "Моята борба".Тя не е за България, няма общо с нашия народ и дори ако някой ден седна да я прочета , то това би било само с исторически научен интерес.