Кристо, не ме разбираш.
Kristo написа:
Защото искаме да разширим хоризонтите си до нови интересни хора, които да не са старата ни зациклила върху едни и същи неща компания. А аз лично намирам доста приятели и познати от Бургас, които не съм засичал от години. И с които си подновяваме отношенията. Примерно изненадах се да открия, че една позната от Френската в Бургас слуша моята музика, преди не я помнех като такава. И примерно Дичоу е бивш съученик на моя колежка, ето една корелация между двама ни, освен форума...
Освен това, мога да напиша и цяла книга за интернет-общуването, но не сега...
Това, което съм отбелязала с болд, ми звучи напълно естествено и е точно противоположното на "хора, които никога не сте виждали и за които нищо не знаете" от предишния ми пост. Следователно не можеш да го използваш като аргумент.
Говориш за "нови интересни хора, които да не са старата ни зациклила върху едни и същи неща компания". Ами съгласна съм, разширяването на хоризонта е прекрасно нещо. Но да добавя 20-30 непознати, писали в тази тема, за които нямам абсолютно никаква информация освен имената или мейлите им, ми се струва... безпредметно. Един ден ще си браузна списъка с приятелите и ще се чудя кои са тези хора. Да, не е невъзможно да се срещнеш с някои от тях някой ден, но кой знае с колко от тях ще можеш да си кажеш нещо? А и не ме блазни идеята напълно непознати да ми четат личната информация и глупостите, които си пиша с приятели.
Не натрапвам гледната си точка, просто я излагам. При теб сигурно е различно. Просто ми е любопитно какво кара хората да добавят куцо и сакато, познато и непознато.
А и аз мога да напиша книга за интернет-общуването, но никой няма да я издаде.